סינונים סינון אינטרנט אתרוג

הסמוי

משתמש חדש
אני לא מספיק מכיר את אתרוג, אבל אני מכיר היטב את נטפרי, והחסימה שלהם מושלמת. הבעיה שהיא יותר מידי מושלמת ולכן טובה מידי ומפריעה לעבודה. לצערי אנשים לא יודעים שבהגשת בקשות פרטיות ובאישור רב (שלך, לא שלהם), הם פותחים כמעט כל דבר שצריכים אותו לעבודה. לפעמים צריך קצת לנדנד להם, אבל אח"כ יש לך את האתר פתוח לתמיד, בהתאם לצורך כמובן. מכיר כאלה שקיבלו וואצאפ (במחשב), או אתרים כולל תמונות נשים ללא סינון האתר כלל. כדאי מאוד לבדוק את האופציות ולא להתייאש ולומר שצריך את האתר הזה שהם לא פותחים.
בהצלחה לכולם וגלישה בטוחה, מהנה ותועלתית.

מיכל פרוג

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
אני באתרוג עם סיבים
מהיר מאד, ללא ניתוקים ונפילות.
ממליצה מאד.

פרפר

משתמש מקצוען
אני מכיר היטב את נטפרי, והחסימה שלהם מושלמת. הבעיה שהיא יותר מידי מושלמת ולכן טובה מידי ומפריעה לעבודה.
אני מכירה מחשב בלי אינטרנט בכלל, והחסימה שם מושלמת. הבעיה שהיא יותר מדי מושלמת ולכן טובה מדי ומפריעה לעבודה.
אנשים פה מחפשים סינון, לא חסימה.
ואם לדעתך נטפרי מפריע לעבודה - אז הוא לא מושלם.
לצערי אנשים לא יודעים שבהגשת בקשות פרטיות ובאישור רב (שלך, לא שלהם), הם פותחים כמעט כל דבר שצריכים אותו לעבודה. לפעמים צריך קצת לנדנד להם, אבל אח"כ יש לך את האתר פתוח לתמיד, בהתאם לצורך כמובן. מכיר כאלה שקיבלו וואצאפ (במחשב), או אתרים כולל תמונות נשים ללא סינון האתר כלל. כדאי מאוד לבדוק את האופציות ולא להתייאש ולומר שצריך את האתר הזה שהם לא פותחים.
לצערי היו פה המון תיאורים של אנשים שביקשו בקשות פרטיות ונתקלו בחומת אטימות וביחס מתנשא בלי גרם של רצון לבוא לקראת.

נעמה93

משתמש מקצוען
עריכה והפקת סרטים
שלום לכולם,
מתעניין בספק וסינון של אתרוג.
ראיתי שבעבר הלא רחוק היו תלונות רבות על הסינון של 'אתרוג' שעבר שינוי כלשהו.
רציתי לדעת ממי שיש לו סינון של אתרוג כיום, האם מרוצים?
האם הסינון מוקפד מידי או רופף מידי?
האם הממשק שלהם נוח?
האם יש מענה ממוקד לצרכים מיוחדים?
האם יש מענה סביר משירות הלקוחות שלהם?
באופן כללי, האם הסינון/ הספק עובד טוב או שיש תקלות?
בנוסף, אם מישהו יודע להגדיר לי את ההבדלים בין אתרוג נטפרי ונתיב זה יעזור לי מאוד.

זה מאד חשוב לי לדעת,
מצד אחד חייב שהאינטרנט יעבוד פיקס ויזרום בלי 'בלבולי מוח' מיותרים,
ומצד שני מעוניין בחסימה איכותית.

תודה מראש לכל העונים!
עברתי לאתרוג לפני תקופה, מאד מרוצה.
הסינון ממש טוב. נכון שבעבר היו פה ושם תמונות ש"התפלקו" אבל חל שיפור משמעותי וכיום לא יצא לי לי לראות דברים כאלה בכלל.
יש הקשבה לצרכים האישיים בהקשר של עבודה קניות וכו. ולאחר בקשה של פתיחת אתר מסוים באופן אישי בדרך כלל מאשרים.
לגבי גלישה- עובד חלק בלי תקיעות ובעיות.

~נעמי~

עיצוב גרפי
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
פרסום וקופי
D I G I T A L
סליחה על ההקפצה, מעונינת לעבור מנטפרי למשהו אחר.
אני יכולה לעבור לאתרוג ולהיות רגועה שלא קופץ דברים לא טובים?

מיכל פרוג

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
סליחה על ההקפצה, מעונינת לעבור מנטפרי למשהו אחר.
אני יכולה לעבור לאתרוג ולהיות רגועה שלא קופץ דברים לא טובים?
מה זה אצלך דברים לא טובים?
אני באתרוג ולא נתקלתי בדברים לא טובים אחת ל... אולי עולה תמונה בעייתית, מדווחת וזה נחסם
אבל לא משהו מצוי על בסיס קבוע.

אחת מיוחדת

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
מקפיצה
אשמח לכל מידע עדכני

שירה מאתרוג

משתמש פעיל
מנוי פרימיום

דאבל-קליק

משתמש מקצוען
@שירה מאתרוג
מקוה שזה האשכול הנכון,
יש לי שאלה כבר זמן מה לגבי סינון אתרוג
לגבי youtube:
-אין אפשרות לחפש בתוך יוטיוב עצמו ולעלות מייד סרטונים הפתוחים לנושא החיפוש המבוקש (אפשר רק דרך גוגל, וזה מייגע כי יותר מחצי מהדברים לא פתוחים אז למה לי ללחוץ לינק לינק סתם...)
-אין אפשרות להגיע לדף הבית של יוטיוב שמראה לי את הסרטונים שצפיתי בהם, ומקפיץ עוד כאלה שרלוונטיים אליי, ככה שיכול להיות סרטונים שפתוחים ויעניינו אותי, אבל אין לי מושג עליהם (נכון שבצד ליד סרטון שרץ יש את הקשורים אליו אבל עדיין זה טיפה בים ממה שכן פתוח)
-אין אפשרות להכנס לדף הבית של ערוץ מסוים שבידוע אמור להיות נקי, לא ברור למה... או שכן אפשר להכנס אבל הכל שם חסום.

האם ידוע לך אם דברים אלו ישתנו בעתיד הקרוב?
ותודה על התיווך :)

כהן אליהו

משתמש צעיר
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אני גרפיקאית, מתעניינת בסינון אתרוג בשביל בינה מלאכותית
באיזה רמה הסינון מאפשר לעבוד עם מיג'רני, לאונרדו, וכו'?
אתרוג מוצלח בשביל יצירת תמונות בבינה מלאכותית?

יאלילי

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
אני גרפיקאית, מתעניינת בסינון אתרוג בשביל בינה מלאכותית
באיזה רמה הסינון מאפשר לעבוד עם מיג'רני, לאונרדו, וכו'?
אתרוג מוצלח בשביל יצירת תמונות בבינה מלאכותית?
אתרוג עובד מעולה עם בינה מלאכותית,
אבל כשיש ילד מאחורי, אני לא גולשת בכלל וד''ל
ואם לא תרשמי פרומפט ותלחצי על יצירת תמונה שה' ישמור מה יצא לך שם....

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ע'

קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי:
נקרא  6  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה