שיתלוצץ.נכתב ע"י דונלד טראמפ;2370953:ואם מישהו יחליט להתלוצץ.......................?
שיתלוצץ.נכתב ע"י דונלד טראמפ;2370953:ואם מישהו יחליט להתלוצץ.......................?
נכתב ע"י עוד אחד;2371002:פתרון שכבר זמן רב אני חושב עליו, אולי דרך הפורום הוא יגיע לגורמים הרלוונטיים.
עיקר הבעיה היא בצוואר הבקבוק, קרי: היציאה מהעיר.
כהנמן הוא כביש צר, וכך גם היציאה. האבסורד הוא שמאפשרים לקיים שם מחלפים כאילו מדובר בניו יורק סיטי, עם אפשרויות של פניות לכל הכיוונים, מה שיוצר עיכוב ברמזורים וסתימת הרחובות.
הפתרון פתיחת צירים מוחלטת ללא רמזורים.
התוצאה: אין רמזורים - הבקבוק פתוח כל הזמן
- מהגשר בכניסה לעיר יהיה ניתן לפנות רק לכיוון כהנמן ולא לכיוון נווה אחיעזר (מי שירצה לעשות זאת יוכל לפנות בהמשך או להיכנס מהכניסה הנוספת בסוף רח' התפוצות)
- הכניסה לב"ב ישירות מגהה (מהצד של הסמינר) תהיה רק לכיוון הגשר וגבעת שמואל ללא אפשרות כניסה לעיר.
- רחוב כהנמן יוקדש ליציאה מהעיר ללא אפשרות המשך לנווה אחיעזר (מי שירצה לעשות זאת יוכל דרך קריית ויזניץ)
נכתב ע"י עוד אחד;2371022:או שיבנו להם גשר או שיעשו רמזורים עם לחצנים למי שמעוניין לעבור, כי בדר"כ המקום ריק (למעט בתחילת ובסוף הלימודים בסמינר) בטח בימי שישי ומוצ"ש
נכתב ע"י עוד אחד;2371002:פתרון שכבר זמן רב אני חושב עליו, אולי דרך הפורום הוא יגיע לגורמים הרלוונטיים.
כהנמן הוא כביש צר, וכך גם היציאה. האבסורד הוא שמאפשרים לקיים שם מחלפים כאילו מדובר בניו יורק סיטי, עם אפשרויות של פניות לכל הכיוונים, מה שיוצר עיכוב ברמזורים וסתימת הרחובות.
- מהגשר בכניסה לעיר יהיה ניתן לפנות רק לכיוון כהנמן ולא לכיוון נווה אחיעזר (מי שירצה לעשות זאת יוכל לפנות בהמשך או להיכנס מהכניסה הנוספת בסוף רח' התפוצות)
- הכניסה לב"ב ישירות מגהה (מהצד של הסמינר) תהיה רק לכיוון הגשר וגבעת שמואל ללא אפשרות כניסה לעיר.
- רחוב כהנמן יוקדש ליציאה מהעיר ללא אפשרות המשך לנווה אחיעזר (מי שירצה לעשות זאת יוכל דרך קריית ויזניץ)
נכתב ע"י נתין;2368680:מאן דהוא כותב לי שאפשר אולי לפתוח כניסה/יציאה חדשה לעיר ליד פינת החי עם חיבור ישיר לעזרא ולמעייני הישועה, במקום יש היום את מחסני העיריה ולא שטח של מישהו, נראה לכם שזה יעזור?
נכתב ע"י well;2371088:ואיך אמורים להיכנס מגהה דרום לבני ברק? או שאתה מפנה את כל הנהגים לרחוב ז'בוטינסקי?
נכתב ע"י חויד;2370766:בירושלים יש מרחבים לכבישים עוקפים/גשרים מחלפים וכדו'...
גשר בבני ברק אפשר לעשות מיח"ד בקומה חמישית לגג ממול.
ההצעה שלי, מנהרות תת קרקעיות או פשוט יותר לבנות "קומה שנייה" לעיר, בתקווה שלא תקרוס באמצע העבודות...
נכתב ע"י שרהה;2370814:כבר כתבתי לאחרונה באשכול דומה
שאשכולות אלו, הם הוכחה שפרוג משמש לאנשים, כמקום לשפוך כל מה שיש להם בלב
נכתב ע"י ישראל123;2371125:דובר כבר שנים, תושבי רמת אלחנן מתנגדים בכל תוקף
נכתב ע"י נתין;2371369:מישהו עובד אצלם? צורך הכלל קודם!!!
נכתב ע"י nyb;2371318:חלק גדול מהפקק נגרם מתחנת קוקה קולה העמוסה, וזה לא ישתנה.
לדעתי צריך פשוט להעיף את הסמינר משם, ולבנות מתחם תחנות עם מחלף נורמלי.
נכתב ע"י נתין;2371369:מישהו עובד אצלם? צורך הכלל קודם!!!
אולי על הדרך הפקיעו חלק מהמתחם עבור הרחבת כביש? (אני רוצה לחשוב ככה)נכתב ע"י גלבוע;2371374:ובגלל שצורך הכלל קודם,
מישהו בעירייה נתן אישור לבניית מי יודע כמה יחידות דיור במתחם פז'ו.
הזויים.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: