מחזקת. הפעם לא הנקתי וההחלמה היתה יותר מהירה (למרות שהסימפי החמיר מאוד יחסית לקודמים).בעניין אחרי לידה, הניסיון שלי (6 לידות), הנקה / מניעה הורמונלית-
מאטה מאד! את קצב ההחלמה....
לסימפיזיוליזיס יש מרכיב הורמונלי!!! (ולכן יש גם החמרה בתקופות מחזור...)
היית אצלה לטיפול בסימפיולזיס או לדברים אחרים?אני הייתי אצלה כמה פעמים,
מומלצת ממש!!
שתי סגנונונת טיפול מאוד שונהלמי כדאי ללכת כדי להקל על סימפיוליזיס לגב' דבורה הלברשטט מב"ב או גב' חוה בילמס מירושלים?
אני הייתי אצל הלברשטט,האם לאחר טיפול אצל גב' הלברשטט, הכאב חזר באותו הריון/ לאחר הלידה?
לפי הלברשטט דרגה שלישית.באיזה דרגה הכאב שלך?
כמה דרגות יש אצלה?לפי הלברשטט דרגה שלישית.
3.כמה דרגות יש אצלה?
אני אחרי, ובספק אם אהיה שם שוב...3.
כשמתקשרים יש שם הגדרות לקביעת הדרגה וגם בביקור אצלה היא אומרת.
המספר 035758144
תודה,אני אחרי, ובספק אם אהיה שם שוב...
סבלתי נוראות ונראה לי שבשלב מסוים של כאב הרבה פחות אפשרי להשפיע עליו. אפשר אולי אולי לעכב את ההידרדרות אבל אי אפשר באמת לדעת מה היה אילו... ואילו....
כתבתי כבר במעלה האשכול שרק לקראת סוף ההריון גיליתי שהליכה מיטיבה עם המצב.
זו היתה הקלה לגלות את זה גם בגלל שגיליתי סוף סוף משהו שבאמת מקל עלי וגם בגלל שזה איפשר לי לזוז קצת בלי החשש שאני מחמירה את המצב.
יצאתי כל יום או לשחיה (מומלץ וואוו אם את יכולה טכנית. צריך לקבל הוראות איך לשחות בלי פיסוק או פשוט הליכות במים בגובה החזה) או לקופ"ח (היו לצערי סיבות כל הזמן..) או להליכה קצרה בערב. סיבוב שלוקח לי היום שלוש דקות היה לוקח עשרים דקות של התברווזות.
מסתבר שזה אינדוודואלי לחלוטין אבל אולי יעזור לך.
בכל מקרה תנסי לחתור למה שעושה לך טוב, תקשיבי לעצמך. אם את מתרגלת משהו כמה שבועות ואין שיפור אז תשני משהו. או שהתרגיל לא טוב או שאת מבצעת אותו לא טוב
כתבתי כבר במעלה האשכול שרק לקראת סוף ההריון גיליתי שהליכה מיטיבה עם המצב.
זו היתה הקלה לגלות את זה גם בגלל שגיליתי סוף סוף משהו שבאמת מקל עלי וגם בגלל שזה איפשר לי לזוז קצת בלי החשש שאני מחמירה את המצב.
יצאתי כל יום או לשחיה (מומלץ וואוו אם את יכולה טכנית. צריך לקבל הוראות איך לשחות בלי פיסוק או פשוט הליכות במים בגובה החזה) או לקופ"ח (היו לצערי סיבות כל הזמן..) או להליכה קצרה בערב. סיבוב שלוקח לי היום שלוש דקות היה לוקח עשרים דקות של התברווזות.
ואיך הגעתן לרחוב? זו היתה הבעיה הקשה שלי. הירידה במדרגות היתה נוראית.נראה לי שאני באמת אדבר איתה שוב,
הליכה באמת לפעמים עוזרת לי למרות שזה פדיחה כי באמת יש לי את ההליכה הברווזית ואני עדיין די בהתחלה ככה שלא רואים עלי.....
וזה נראה או שאני עושה את עצמי או שעברתי תאונה...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: