דרוש מתכון סימנים לר"ה- איך עושים את זה???

anomail

משתמש חדש
כל שנה מחדש אני מסתבכת ובסוף הרוב נזרק לפח.
צריכה עזרה דחופה למתכונים לסימנים של ר"ה,
איך מבשלים אותם בצורה שבני הבית יאהבו, ושזה לא יקח הרבה זמן כל ההתברברות של ההכנה שלהם?
[רצוי שאלו יהיו מתכונים שאפשר להכין מראש ולהקפיא]

תודה מראש!
 

חנה חיה

משתמש סופר מקצוען
כל שנה מחדש אני מסתבכת ובסוף הרוב נזרק לפח.
צריכה עזרה דחופה למתכונים לסימנים של ר"ה,
איך מבשלים אותם בצורה שבני הבית יאהבו, ושזה לא יקח הרבה זמן כל ההתברברות של ההכנה שלהם?
[רצוי שאלו יהיו מתכונים שאפשר להכין מראש ולהקפיא]

תודה מראש!
סילקא וכרתי (לוף) אנחנו עושים קציצות שנחטפות,
קרא - אנחנו עושים כפשטידה אישית
ורוביא - קונים לא בתרמילים ומבשלים כמו ארבעס
 

anomail

משתמש חדש
אם קיים כבר אשכול כזה אשמח לשמוע. אני לא מוצאת..
 

אוריגמי

משתמש סופר מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
את הרוביא, קרא, גזר - אפשר להכניס למרק
גם כרתי, אבל בגלל שצריך להפריד לשטיפה זה יתפזר.
 

uli

משתמש רשום
סילקא וכרתי (לוף) אנחנו עושים קציצות שנחטפות,
קרא - אנחנו עושים כפשטידה אישית
ורוביא - קונים לא בתרמילים ומבשלים כמו ארבעס
את הרוביא את יודעת איך בוררים? כי אני תמיד קונה קטניות רק בואקום ואת הרוביא אין למצוא בואקום אז אנחנו עושים בדכ מלוביא חי אבל זה עבודה לרוקן כל תרמיל
 

anomail

משתמש חדש
את הרוביא את יודעת איך בוררים? כי אני תמיד קונה קטניות רק בואקום ואת הרוביא אין למצוא בואקום אז אנחנו עושים בדכ מלוביא חי אבל זה עבודה לרוקן כל תרמיל
אני יודעת שזה ממש בעייתי עם הנגיעות הרוביא היבשה. אנחנו עושים רק טריה..
 

אוריגמי

משתמש סופר מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
ניסיתי, אבל באמת לדוג אח"כ כל סימן בנפרד זה די מורכב..
את הרוביא קושרים בתחבושת גזה
ואת הקרא והגזר שמים שלם במרק וחותכים סמוך להגשה

כמובן אם מתאים לכם אוכל פשוט ולא נדרשים מעדני גורמה מהסימנים
 

BIZZARC- עשירה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
את הרוביא את יודעת איך בוררים? כי אני תמיד קונה קטניות רק בואקום ואת הרוביא אין למצוא בואקום אז אנחנו עושים בדכ מלוביא חי אבל זה עבודה לרוקן כל תרמיל
זה מהרב ויא-
רוביה טריה: יש לפתוח את התרמילים, לבדוק אם יש בגרגרים כרסום או סימני חדירה של תולעים ולהסיר את הגרגרים הנגועים.

רוביה יבשה: 1. הרתחה: מרתיחים את הרוביה בסיר עם מים בכמות פי שלשה מהרוביה. לאחר הרתיחה מכבים ומשאירים מכוסה כשלש שעות.
2 .בדיקה: שוטחים על כף היד כ- 15-10 גרגרים, ומתבוננים אם מצוי כתם כהה תחת הקליפה הדקה. מניחים את כף היד השניה על הגרגרים, הופכים את כפות הידיים ובודקים באותו האופן את צידם השני של הגרגרים הגלוי כעת לעין.
אם מבחינים בכתם כהה תחת הקליפה מקלפים ובודקים אם מצוי שם חרק.



כתם שחור המצוי על קליפת הגרגר הינו חלק מגידולו הטבעי של הרוביה, וכן כתמים שטחיים בצבע חום או כתום – אינם סימן לנגיעות.

אם נמצאו שלשה גרגרים וודאי נגועים בחרקים, יש לפתוח את כולם ולבדקם מבפנים. אם נמצאה נגיעות רבה אין להשתמש ברוביה.

חרקים תחת קליפת הרוביה:

(מלא עבודה)

מהרוביא אני עושה סלט
 

%IOO

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי

המסודרת

משתמש מקצוען
היה היום מתכון של אביגיל מיזליק בקטיפה
לכרתי צלוי בתנור עם לימון ודבש
נראה ממש טוב
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  58  פעמים

לוח מודעות

למעלה