סילקא וכרתי (לוף) אנחנו עושים קציצות שנחטפות,כל שנה מחדש אני מסתבכת ובסוף הרוב נזרק לפח.
צריכה עזרה דחופה למתכונים לסימנים של ר"ה,
איך מבשלים אותם בצורה שבני הבית יאהבו, ושזה לא יקח הרבה זמן כל ההתברברות של ההכנה שלהם?
[רצוי שאלו יהיו מתכונים שאפשר להכין מראש ולהקפיא]
תודה מראש!
אשמח למתכונים לקציצותסילקא וכרתי (לוף) אנחנו עושים קציצות שנחטפות,
קרא - אנחנו עושים כפשטידה אישית
ורוביא - קונים לא בתרמילים ומבשלים כמו ארבעס
יש של @ה. בקראם קיים כבר אשכול כזה אשמח לשמוע. אני לא מוצאת..
אשמח למתכונים לקציצות
זה מה שאני עושה!!המתכונים של קרייזמן מצ"ב
את הרוביא את יודעת איך בוררים? כי אני תמיד קונה קטניות רק בואקום ואת הרוביא אין למצוא בואקום אז אנחנו עושים בדכ מלוביא חי אבל זה עבודה לרוקן כל תרמילסילקא וכרתי (לוף) אנחנו עושים קציצות שנחטפות,
קרא - אנחנו עושים כפשטידה אישית
ורוביא - קונים לא בתרמילים ומבשלים כמו ארבעס
ניסיתי, אבל באמת לדוג אח"כ כל סימן בנפרד זה די מורכב..את הרוביא, קרא, גזר - אפשר להכניס למרק
גם כרתי, אבל בגלל שצריך להפריד לשטיפה זה יתפזר.
אני יודעת שזה ממש בעייתי עם הנגיעות הרוביא היבשה. אנחנו עושים רק טריה..את הרוביא את יודעת איך בוררים? כי אני תמיד קונה קטניות רק בואקום ואת הרוביא אין למצוא בואקום אז אנחנו עושים בדכ מלוביא חי אבל זה עבודה לרוקן כל תרמיל
אשמח למתכון!קרא - אנחנו עושים כפשטידה אישית
את הרוביא קושרים בתחבושת גזהניסיתי, אבל באמת לדוג אח"כ כל סימן בנפרד זה די מורכב..
זה מהרב ויא-את הרוביא את יודעת איך בוררים? כי אני תמיד קונה קטניות רק בואקום ואת הרוביא אין למצוא בואקום אז אנחנו עושים בדכ מלוביא חי אבל זה עבודה לרוקן כל תרמיל
אני תמיד אופה, בתערובת מוסיפה בצל מטוגן. ובתבנית להשפריץ הרבה שמןאת הקציצות כרתי/ סילקא
האם אפשר לאפות במקום לטגן ?
אם קיים כבר אשכול כזה אשמח לשמוע. אני לא מוצאת..
את הקציצות כרתי/ סילקא
האם אפשר לאפות במקום לטגן ?
היה היום מתכון של אביגיל מיזליק בקטיפה
לכרתי צלוי בתנור עם לימון ודבש
נראה ממש טוב
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: