כנראה מדובר במוצר עם הגרפיקה הישנה.משהו לא מסתדר לי
על בקבוק קולה של פפסי יש עיגול אדום בגלל שיש בו 2.75 כפיות סוכר ל-100 מ''ל
ובדקתי במרינדה של טמפו יש את אותה הכמות סוכר ואין עיגול
מה הסיבה?
החוק כולל 2 דברים 1. לסמן את המוצר 2. להוסיף שורה בטבלת סימון תזונתי כמות סוכר.כנראה מדובר במוצר עם הגרפיקה הישנה.
הדור הבא? תלוי איך ההורים יתיחסו לזה.לדעתי,
החוק הזה לא ישפיע כ''כ הרבה על הדור שלנו שכבר הורגל במאכלים והמשקאות האלו,
אלא בעיקר יתבטא בדור הבא שיורגלו פחות למאכלים לא בריאים,
כמו הסיגריות שאלו שכבר מעשנים (כמעט ו)לא הפסיקו בגלל כל התוויות והאזהרות, אך זה מנע להרבה אנשים להצטרף למועדון המעשנים.
וגם אני - סה"כ 2.כן...(כך מסתבר...)
חבל שהם לא חילקו בין שומן רווי לשומן טראנס (שיש במרגרינה )מעניין אותי איך זה עובד. כי למשל מיונז ברור שהוא עשוי משמן ומכיל כמות גדולה של שמן. אבל ככל הידוע לי הוא לא עשוי ממרגרינה. אז למה לרשום עליו שומן רווי בכמות גבוהה. זה כמו לרשום על בקבוק שמן או על חבילת סוכר.
מה זה נקרא שומן רגיל ?לא רק מרגרינה זה שומן רווי.
שומן רווי זה שומן יותר צפוף ונוקשה, והוא שומן פחות בריא משומן רגיל.
לא, מהר מאד נתרגל להעדיף את המוצר המקביל שלא מסומן באדום.מהר מאד אנחנו נפתח ראיה סלקטיבית.
נו נו..לא מהר מאד נתרגל להעדיף את המוצר המקביל שלא מסומן באדום.
הכל נכון, אבל תכתוב בשם עצמך, מאיפה זה רב העולם?נו נו..
עניין של גישה.
קחו לדוג' את יטבתה. הם ניסו ליצור שוקו ללא סוכר בשם הבריאות וכו'.
מהר מאד הוא ירד מהמדפים.
רוב העולם כשהם אוכלים אפשר שיהיה בריא ואולי אפילו עדיף.
אבל כשאנחנו בוחרים להנות אז עד הסוף.
אל תפריעו לנו עם סימונים מלחיצים.
כי הוא לא היה טעים.קחו לדוג' את יטבתה. הם ניסו ליצור שוקו ללא סוכר בשם הבריאות וכו'.
מהר מאד הוא ירד מהמדפים.
נו נו..
עניין של גישה.
קחו לדוג' את יטבתה. הם ניסו ליצור שוקו ללא סוכר בשם הבריאות וכו'.
מהר מאד הוא ירד מהמדפים.
רוב העולם כשהם אוכלים אפשר שיהיה בריא ואולי אפילו עדיף.
אבל כשאנחנו בוחרים להנות אז עד הסוף.
אל תפריעו לנו עם סימונים מלחיצים.
החוק כולל 2 דברים 1. לסמן את המוצר 2. להוסיף שורה בטבלת סימון תזונתי כמות סוכר.
השורה של כמות הסוכר הופיעה על הבקבוק הרי משם אני יודעת מהי כמות הסוכר שיש במרינדה אבל העיגול האדום לא הופיע
איני יודע האם זה כךהנה דוג' שמישהו הביא פה כבר ביסלי של קראנצ' עומד בקריטריונים ועדיין הוא טעים לא פחות מאוסם.
איני דוקטור לעניינים שכאלה ולא בתכנון שלי להיות. אין לי אלא את הידע שמנגישים לי. (אין לי סבלנות לקרוא בעניין היות והוא לא מספיק מעניין אותי.) אני תהשתדלות שלי יעשה בקטע הזה (משתדלת גם לאכול בריא יותר) וה' יעשה את השאר....איני יודע האם זה כך
אבל האם אתם יודעים איזה חומרים אחרים הכניסו לשם במקום הסוכרים וכו'?
אולי כל מיני חומרי טעם וריח שבריאים הרבה פחות
אולי ממתיקים מלאכותיים כימיים?
לא תמיד הכל נמדד רק לפי השם "סוכר"
צריך לראות את מכלול החומרים וכך לראות האם משהו בריא או לא...
בכל מקרה השיעור הראשון בנושא תזונה הוא פירמידת המזון. והשיעור הזה נמסר בבתי ספר של בנות. ואני חושבת שכל הורה צריך להיות אחראי שהילד מכיר את הנושא מגיל צעיר.איני יודע האם זה כך
אבל האם אתם יודעים איזה חומרים אחרים הכניסו לשם במקום הסוכרים וכו'?
אולי כל מיני חומרי טעם וריח שבריאים הרבה פחות
אולי ממתיקים מלאכותיים כימיים?
לא תמיד הכל נמדד רק לפי השם "סוכר"
צריך לראות את מכלול החומרים וכך לראות האם משהו בריא או לא...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: