יש בחברת פלאפון תוכנית לרכב (לא כשרה) ב4.90 0.5 גיגה לחודש, לפרטים תנו כתובת מייל. (תוכנית דרך נציגה מסויימת בלבד)מישהו יודע על סים למערכת מולטימדיה לרכב במחיר שפוי? של נטפרי הכי זול עולה 25 +15 לנטפרי, כלומר 40 שקלים, וזה לא מחיר הגיוני בשביל השימוש הזניח.
ידוע לי על סימים מוגבלים לוויז, אבל זה לא טוב אני צריכה סים לפנגו וויז רדיו גאולה וקול הלשון.
תודה
pines3736 גימייליש בחברת פלאפון תוכנית לרכב (לא כשרה) ב4.90 0.5 גיגה לחודש, לפרטים תנו כתובת מייל. (תוכנית דרך נציגה מסויימת בלבד)
לוקחים סטיק שמשמש כווי פי מחברים ליציאת יו. אס. בי. ומשתמשים. בנטפרי צריך לברר איך בדיוק כי המערכת אנדרואיד, אבל יש אפשרות בוודאות (גם בלי הפיצוחים החדשים שלהם לאנדרואיד)קופצץ על האשכול. יש אפשרות לשים כשר? לא ידעתי . הבנתי שאין. ואם יש כבק מערכת מורכבת איך מחליפים. אשמח לקבל מידע על משהוא שעושה זאת.
שלחתיpines3736 גימייל
אני ניסיתי ללא הצלחהלוקחים סטיק שמשמש כווי פי מחברים ליציאת יו. אס. בי. ומשתמשים. בנטפרי צריך לברר איך בדיוק כי המערכת אנדרואיד, אבל יש אפשרות בוודאות (גם בלי הפיצוחים החדשים שלהם לאנדרואיד)
ניסת דרך חיבור יו.אס.בי. או דרך וופי? זה עובד דרך וופי לוויז ופנגו בוודאות (מהכירות אישית)אני ניסיתי ללא הצלחה
אגב, לפני חודש נטפרי הודיעה על אפשרות למסלול מצומצם בעלות של 7 ש"ח. תבררו אם האתרים הנ"ל כלולים בזה.+15 ש"ח לנטפרי,
4117724 ג׳ימייליש בחברת פלאפון תוכנית לרכב (לא כשרה) ב4.90 0.5 גיגה לחודש, לפרטים תנו כתובת מייל. (תוכנית דרך נציגה מסויימת בלבד)
צריך להתקשר לפלאפון ולבקש את התוכנית 'דטא' של 1/2 גיגה ב4.9.4117724 ג׳ימייל
תודה
איזה רכב?ניסת דרך חיבור יו.אס.בי. או דרך וופי? זה עובד דרך וופי לוויז ופנגו בוודאות (מהכירות אישית)
בפלאפון אומרים שהסים הזה לא נמכר אצלם קרוב לשנה,
מישהו יודע על דבר אחר
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: