חיפשתי ולא מצאתי בשום חנות,יש סים טוקמן חסום לוייז בלבד של 019 1 ג'יגה לחודש למשך שנה ב140 ש"ח מספיק לוייז , ניתן להשיג בחנויות.
איזה חנות מצאת כזה דבר?
חיפשתי ולא מצאתי בשום חנות,יש סים טוקמן חסום לוייז בלבד של 019 1 ג'יגה לחודש למשך שנה ב140 ש"ח מספיק לוייז , ניתן להשיג בחנויות.
כמי שהיה לו סים של 019 זה לא סתם זול קליטה ממש ק-ל יצילנו....................יש סים טוקמן חסום לוייז בלבד של 019 1 ג'יגה לחודש למשך שנה ב140 ש"ח מספיק לוייז , ניתן להשיג בחנויות.
חיפשתי ולא מצאתי בשום חנות,
איזה חנות מצאת כזה דבר?
איך אפשר להשיג אותך?אני מוכר סים לוויז ב 7 ש''ח לחודש
בטלפון:052-7190033איך אפשר להשיג אותך?
זה עדיין רלוונטי?ניתן להשיג דרכי סים לוויז במחיר הזול ביותר,
החל מ: 5 שקל לחודש-2 ג'יגה
סורי, קליטת הGPS ממש לא קשורה לסים או לחברת תקשורת, אלא למכשיר עצמו. עובדה שברעיון זה עובד גם שאין סים (אם לדוגמא יש מפות מותקנות במכשיר או של הוייז או גוגל מאפ)יש לי סים כזה וכל פעם זה כמה דקות עד שהוא מוצא GPS
בטוח שהיה לך את הסים המדובר?כמי שהיה לו סים של 019 זה לא סתם זול קליטה ממש ק-ל יצילנו....................
אפשר לבקש לנציג ב019 שיגדיר את הסים שיעבוד רק על רשת של פלאפון ואז זה עובד פצצהכמי שהיה לו סים של 019 זה לא סתם זול קליטה ממש ק-ל יצילנו....................
1 ג"יגה מספיק ב99% מהמקריםערב טוב.
כמה גיגה ממוצעת נדרשת עבור מכשיר וייז, מניסיונכם?
לשימוש עירוני סטנדרטי+ נסיעות חריגות רחוקות מדי פעם...
ואיזו חברה מומלצת בירושלים מבחינת איכות הקליטה?
ערב טוב.
כמה גיגה ממוצעת נדרשת עבור מכשיר וייז, מניסיונכם?
לשימוש עירוני סטנדרטי+ נסיעות חריגות רחוקות מדי פעם...
ואיזו חברה מומלצת בירושלים מבחינת איכות הקליטה?
רלוונטי עדיין?ניתן להשיג דרכי סים לוויז במחיר הזול ביותר,
החל מ: 5 שקל לחודש-2 ג'יגה
הסים שאתה מוכר אמור לעבוד על מכשיר של דרך המלך?אם המכשיר חסום, ניתן לקנות סים מוזל אצלי, יוצא 7 ש''ח לחודש
איפה אתה נמצא ? אני מעוניינת לקנות סיםאם המכשיר חסום, ניתן לקנות סים מוזל אצלי, יוצא 7 ש''ח לחודש
פה יש לך בחלוקה ל3 שנים ביותר זול https://www.al-galgalim.co.il/catalog.php?id=8619איפה אתה נמצא ? אני מעוניינת לקנות סים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: