באשכול אחר בנושאי הקורונה כתבה הניקית @נערה יהודיה את השורות הבאות הייתי חייבת לצוטט גם למי שלא נכנס לאשכול הנ"ל:
תשמרו תשמרו ותשמרו!!!
ההורים שלי ואני קיבלנו קורונה, הרגשנו טוב ממש, ביום השמיני לקורונה פתאום אבא התחיל להרגיש חלש, ובשבת היה לו חום וחלש מאוד , אז הזמנתי אמבולנס , אמרו שאפשרי שישאר בבית וניתן לו מחולל חמצן,
ביום ראשון הזמנו שוב אמבולנס אמר נראה בסדר, לא רצינו לשלוח אותו סתם לבית חולים אחרי כל הסיפורים.. הזמנו רופא פרטי אמר יש חשש לדלקת ריאות לכו לבית חולים , שעות בדקנו לאיזה בית חולים עדיף, עד שהחלטנו הזמנו אמבולנס, הגיע איזה מתנדב אמר אאאאללללללללל תשלחו אותו לבית חולים, אל תעשו את זה, לאדם שאני שונא אני לא אעשה את זה , כל כך נבהלנו לא ידענו מה לעשות!! הוא אמר לנו יש רופא מבית חולים שמטפל בחולי קורונה בביתם קחו את הטלפון של ותזמינו אותו לפה, חיכינו, בשעה 3 בלילה הגיע בדק אותו ואמר גם תשלחו אותו לבית חולים הוא במצב טוב, לא מאוחר בכללל, הזמנו עוד הפעם אמבולנס והפעם שלחנו אותו לבית חולים, למחרת בשעה 3 בצהריים אחי ביקר אותו ובשעה 6 בצהריים דיברנו איתו בטלפון ופתאום בשעה 8 בערב הרופא מתקשר אומר המצב הידרדר עשינו לו החייאה, הוא מורדם ומונשם!! ככה בררגגגעעעעע בלי שום הודעה מוקדדממתת,
חברים תיזהרו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הקורונה לא משחק ילדים, הוא הלך לבית חולים כאוב חלש מחובר למחולל חמצן אבל היום הוא מוגדר במצב קשה!!! הקורונה היא אמיתית עד שבן אדם לא חוטף את זה קרוב לפנים לא מפנימים את זה!! למה לחכות שהקרוב שלך יהיה במצב קשה כדי להבין שצריך להקפיד למה??????????????
בבקשה מיכם כל מי שקורא את ההודעה הזאתי שיגיד פרק תהילים לרפואת אבא שלי יצחק בן מרים, אני רוצה שיהיה לי אבא שייקח וילווה אותי לחופה!!!!!!!!!!
נ.ב אם יש פה מתנדבים שמגיעים לבתי חולים אל תגידו כאלה משפטים למשפחות כאלה, יש אנשים שחייבים בית חולים ולא ניתן לטפל בהם בבית, שימו לב איך להגיד דברים!!!אם לא היינו שולחים אותו לבית חולים והוא היה בבית לא היה מי שיעשה לו החייאה!!!
רפואה שלמה בתושח"י ליצחק בן מרים