סתם מעניין, כמה חבילות טיטולים?לפני כמה חודשים קיבלנו ג''כ לבחור בין 2 אופציות העגלה היתה של joie לא משהו בחרנו בטיטולים שהם בסדר גמור (המגבונים הכי פשוטים שיש) מגיע כל חודש עם שליח עד הבית נחמד מאד שירבו כמותם בישראל
סתם מעניין, כמה חבילות טיטולים?לפני כמה חודשים קיבלנו ג''כ לבחור בין 2 אופציות העגלה היתה של joie לא משהו בחרנו בטיטולים שהם בסדר גמור (המגבונים הכי פשוטים שיש) מגיע כל חודש עם שליח עד הבית נחמד מאד שירבו כמותם בישראל
כמו שכתבו כאן אגודת אפרתמישהו יודע עוד על עזרה לתאומים
שמעתי על ארגון יד אליהו ועל מרצבך ב"ב
מישהו יודע פרטים ?
כמה עולה העשר, מחיר רגיל שבחנות ?כמו שכתבו כאן אגודת אפרת
במטרנה יש מועדון תאומים מזמינה ארגז משלמת על 10 ומקבלת עוד 2 מתנה (לא יודעת כמה יעזור עם המחסור שיש עכשיו)
האגיס- מתקשרים אליהם ושולחים לך כמה שוברים לטיטולים ומגבונים
קצת יותר יקרכמה עולה העשר, מחיר רגיל שבחנות ?
מגיע כל פעם קרטון 3 חבילות טיטולים ו3 מגבוניםסתם מעניין, כמה חבילות טיטולים?
אני אשמח שתחברי אותיאני מחוברת. במידה ותרצי תרשמי לי מספר ואני יבקש שיחברו אותך
איך שולחים להם מסמכים?שלום אישתי ילדה תאומים ב"ה, שלחתי מסמכים לאירגון אפרת וקיבלתי כמה אפשרויות בחירה טיולון תאומים/טיטולים ומגבונים ל-8 חודשים (ייבוא אישי של אפרת)/ 2 מיטות תינוק מעץ, מי שיודע/ת פרטים על איזה עגלה מדובר או על אילו עריסות מדובר או על איזה סוג של טיטולים אני ממש אשמח לשמוע.
תודה רבה 0527171077
אפשר לחבר אותי גם?אני אשמח שתחברי אותי
0527624922
אנחנו בחרנו טיטולים.שלום אישתי ילדה תאומים ב"ה, שלחתי מסמכים לאירגון אפרת וקיבלתי כמה אפשרויות בחירה טיולון תאומים/טיטולים ומגבונים ל-8 חודשים (ייבוא אישי של אפרת)/ 2 מיטות תינוק מעץ, מי שיודע/ת פרטים על איזה עגלה מדובר או על אילו עריסות מדובר או על איזה סוג של טיטולים אני ממש אשמח לשמוע.
תודה רבה 0527171077
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: