אשמח גם לעזרה בהגשת סיוע eli71491 בגימיילמעל 2 ילדים 1175 מתחת באיזור ה800---900 נראה לי. אם את מתקשה להגיש- יש לי דרך מעולה לעזור לך.
כתבי אם מעוניינת אכתוב לך מייל.
אשמח גם לעזרה בהגשת סיוע eli71491 בגימיילמעל 2 ילדים 1175 מתחת באיזור ה800---900 נראה לי. אם את מתקשה להגיש- יש לי דרך מעולה לעזור לך.
גם אני תודה רבה!אשמח גם לעזרה בהגשת סיוע eli71491 בגימייל
גם אני תודה רבה!
היי אני מאוד מעונייתמעל 2 ילדים 1175 מתחת באיזור ה800---900 נראה לי. אם את מתקשה להגיש- יש לי דרך מעולה לעזור לך.
לגבי הסיעו בשכר דירה אני ממש אשמח לעזרה.מעל 2 ילדים 1175 מתחת באיזור ה800---900 נראה לי. אם את מתקשה להגיש- יש לי דרך מעולה לעזור לך.
נראה לי רק אחרי איכלוסכמדומה שנחשב
בדרך כלל לוקחים פחות, [חודשיים- ואפי' פחות],יש כאלה שלוקחים פחות?
תוך כמה זמן זה מסתדר בערך?
תן פרטים לתועלת הכלל..בדרך כלל לוקחים פחות, [חודשיים- ואפי' פחות],
אשמח ג"כ לקבל מייל זה ממש דחוף לימעל 2 ילדים 1175 מתחת באיזור ה800---900 נראה לי. אם את מתקשה להגיש- יש לי דרך מעולה לעזור לך.
אשמח ג"כ לקבל מייל זה ממש דחוף לי
לא נרשם טובאשמח ג"כ לקבל מייל זה ממש דחוף לי
663112 שטרודל ג'ימאל
אם יש תלוש של 3500-4000 לחודש זה מספיק?מצטער אם אני יפגע בפרנסתו של איזה מאכער
אבל חבל על הכסף לכו תגישו לבד היום זה דיי בקלות מי שיש לו תלושים והכל חוקי חבל לשלם חודשיים שלוש סתם למאכער זה כמה אלפיים לא חבל
אני אישית הגשתי לבד וקיבלתי +רטרו
אא”כ אתם רוצים לקמבן ואז באמת המאכערים עושים עבודה מעולה
לא יודעאם יש תלוש של 3500-4000 לחודש זה מספיק?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: