דרוש מידע סיוע בשכר דירה-מה גובה הסכום??

למעשייה

משתמש פעיל
האם מי שקנה דירה על הנייר או בקבוצת רכישה כאחיסמך נחשב כבר שיש לו דירה ולא זכאי מישהו יודע בעניין
זו שאלה למעשה על כל רוכש בקבוצת רכישה.
שמעתי ע"ז דעות סותרות.
בטוח שיש כאן בפורום אנשים שנתקלו בשאלה הזו.
(רוכש בקבוצת רכישה, לא רכש דירה, אלא תת חלקה בתוך מגרש)

nach

משתמש צעיר
יש כאן מקום לדיון בנושא אחר של זיוף מסמכים וגניבת כסף מהמדינה (מאכרים וכו' הנ"ל) כ"א יחשב דרכו בענין.
אתרום מהמידע שיש לי (הוצאתי לבד אישור לסיוע)
ככל שיש משכורת בשכר מינימום לפחות ועבודה של משרה מלאה (בהחרגת גננות שלא מחושב לפי גודל משרה אלא רק לפי המשכורת) לאחד מבני הזוג, ויחד שני בני הזוג אינם עוברים את רף ההכנסות (משתנה בהתאם לכמות הילדים) הגבוה, הרי שהם זכאים לסיוע בשכ"ד, כמובן שיש חריגים בזה, כגון חייל משוחרר או שירו"ל וכדו' כמו גם מקבלי הבטחת הכנסה,
ככל שעומדים בקריטוריונים הנ"ל אפשר לגשת לבד לאחד ממוקדי מגע"ר/מלג"ם (יש בכל עיר כמדומני, לאלו שרשומים גם במחיר למשתכן לפעמים זה רלוונטי היכן נרשמו, נפק"מ לגבי העברת תיק) ואין צורך בגורם מתווך, מה שנכון לומר ולהעיר בצדק גמור שהתהליך לפעמים מייגע וסוחבים אותך הלוך וחזור להביא כל מיני מסמכים, (אם רלוונטי לכם אעלה כאן רשימה מפורטת שקיבלתי מהם) מה שנחסך לך כשאתה הולך עם מאכר שמכיר את כל הפינות והדברים שהאזרח קטן נופל בהם, וכמובן גם מהירות של אישור הסיוע, שיוצא נפק"מ גם בתשלום! (משלמים 3 חודשים רטרואקטיבית בד"כ, ולמאכרים משלמים שכר הסיוע לחודשיים) אבל כעיקרון אם אתם זכאים לפי הכללים הנ"ל אין כמעט סיבה שלא תקבלו, השאלה כמה זמן יקח ועד כמה תכירו טוב את הכללים שלא תפלו באותיות הקטנות,
יש לי עוד הרבה מידע בענין, תשאלו אם רלוונטי ואם יהיה לי זמן בהמשך היום אענה שוב בעז"ה
בהצלחה!
(רק למען ה', מאכרים זה עם א' או ע'?...)

בחור צעיר

משתמש חדש
יש כאן מקום לדיון בנושא אחר של זיוף מסמכים וגניבת כסף מהמדינה (מאכרים וכו' הנ"ל) כ"א יחשב דרכו בענין.
אתרום מהמידע שיש לי (הוצאתי לבד אישור לסיוע)
ככל שיש משכורת בשכר מינימום לפחות ועבודה של משרה מלאה (בהחרגת גננות שלא מחושב לפי גודל משרה אלא רק לפי המשכורת) לאחד מבני הזוג, ויחד שני בני הזוג אינם עוברים את רף ההכנסות (משתנה בהתאם לכמות הילדים) הגבוה, הרי שהם זכאים לסיוע בשכ"ד, כמובן שיש חריגים בזה, כגון חייל משוחרר או שירו"ל וכדו' כמו גם מקבלי הבטחת הכנסה,
ככל שעומדים בקריטוריונים הנ"ל אפשר לגשת לבד לאחד ממוקדי מגע"ר/מלג"ם (יש בכל עיר כמדומני, לאלו שרשומים גם במחיר למשתכן לפעמים זה רלוונטי היכן נרשמו, נפק"מ לגבי העברת תיק) ואין צורך בגורם מתווך, מה שנכון לומר ולהעיר בצדק גמור שהתהליך לפעמים מייגע וסוחבים אותך הלוך וחזור להביא כל מיני מסמכים, (אם רלוונטי לכם אעלה כאן רשימה מפורטת שקיבלתי מהם) מה שנחסך לך כשאתה הולך עם מאכר שמכיר את כל הפינות והדברים שהאזרח קטן נופל בהם, וכמובן גם מהירות של אישור הסיוע, שיוצא נפק"מ גם בתשלום! (משלמים 3 חודשים רטרואקטיבית בד"כ, ולמאכרים משלמים שכר הסיוע לחודשיים) אבל כעיקרון אם אתם זכאים לפי הכללים הנ"ל אין כמעט סיבה שלא תקבלו, השאלה כמה זמן יקח ועד כמה תכירו טוב את הכללים שלא תפלו באותיות הקטנות,
יש לי עוד הרבה מידע בענין, תשאלו אם רלוונטי ואם יהיה לי זמן בהמשך היום אענה שוב בעז"ה
בהצלחה!
(רק למען ה', מאכרים זה עם א' או ע'?...)
אם יהיה לך זמן בהמשך היום :)אשמח לשמוע קצת והנושא שלי הוא קבוצת רכישה

יופי יופי

משתמש רשום
האם מי שקנה דירה על הנייר או בקבוצת רכישה כאחיסמך נחשב כבר שיש לו דירה ולא זכאי מישהו יודע בעניין
לנו יש דירה מקבלן שקנינו על הנייר, כתבנו בקשה למשרד השיכון שהדירה עדיין לא מוכנה ותיהיה מוכנה בתאריך עתידי ואישרו לנו את הסיוע
(מכתב פשוט בכתב יד ופירוט שאנחנו משלמים גם שכירות וגם עלהדירה / משכנתא וכו')
אם לא כותבים כזה בקשה, הם לא מאשרים וגם לא מודיעים מהי סיבת הסירוב...

בחור צעיר

משתמש חדש
א
לנו יש דירה מקבלן שקנינו על הנייר, כתבנו בקשה למשרד השיכון שהדירה עדיין לא מוכנה ותיהיה מוכנה בתאריך עתידי ואישרו לנו את הסיוע
(מכתב פשוט בכתב יד ופירוט שאנחנו משלמים גם שכירות וגם עלהדירה / משכנתא וכו')
אם לא כותבים כזה בקשה, הם לא מאשרים וגם לא מודיעים מהי סיבת הסירוב...
אבל צריך להביא מסמכים על זה שאני משלם משכנתא אם תוכל לפרט קצת

livlove

משתמש מקצוען
הנדסת תוכנה
אפשר לקבל רטרואקטיבית?
אפשר לקבל רטוראקטיבית לשלושה חודשים האחרונים

א
לא צריך להביא מסמכים על זה שמשלמים משכנתא אפשר להביא טופס מהקבלן שהדירה לא תהייה מוכנה בשנתים הקרובות עם חתימה וזה מספיק

יופי יופי

משתמש רשום
א
לא הבאנו שום מסמך לא על משכנתא ולא מקבלן (עדיין לא שילמנו משכנתא)
רק כתבנו להם , זה היה שנה שעברה
עכשיו התקשרנו כי אנחנו צריכים לחדש , אמרו לנו להביא אישור מהקבלן ותלושי משכורת של 6 חודשים אחרונים / אישור כולל

stbar

משתמש מקצוען
מעל 2 ילדים 1175 מתחת באיזור ה800---900 נראה לי. אם את מתקשה להגיש- יש לי דרך מעולה לעזור לך.
כתבי אם מעוניינת אכתוב לך מייל.
אניי גם מעונינת אם אפשר למייל stbar414 בגימייל
תודה

חיה .ר.

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
הדמיות בתלת מימד
לנו היה דירה באחיסמך על הנייר הרבה שנים וכמובן שלא סיפרנו על הדירה וקיבלנו 1470 שקל לחודש עד 3 חודשים לפני שעברנו.
בהצלחה

המוצלחת

משתמש פעיל
מוזיקה ונגינה

השאלה שבשלה נפתח האשכול עדיין לא נפתרה......
כמה כסף מקבלים זוג עם ילד וכמה זוג עם שתיים, כי אני שומעת סכומים לא אחידים....
אולי זה לפי סניפים???
תוכלו בבקשה לפרט כל אחד כמה הוא מקבל????

dvoraz

משתמש צעיר
אשמח לשמוע מה גובה ההכנסה המירבי שמקנה זכאות להשתתפות

תודה!

dvoraz

משתמש צעיר
מישהי?
בכל מקרה אשמח לקבל פרטים ומידע מבררת בשביל מישהו ממ דחוף תודה!
dvorni בג'ימייל

גדול מרבן שמו

משתמש מקצוען
המשתמש נחסם
מישהי?
בכל מקרה אשמח לקבל פרטים ומידע מבררת בשביל מישהו ממ דחוף תודה!
dvorni בג'ימייל
תלוי במספר הילדים

RRL

משתמש מקצוען
D I G I T A L
@ישראל סגל למה לא לעשות אצל המבפרים שפרסמת? בדיוק אני בתהליך!
להפסיק? אשמח לתשובה במייל rivky7112 אם אפשר בהקדם! תודה.

למעשייה

משתמש פעיל
אגב, דירה בקבוצת רכישה (שעדיין לא מוכנה) - מופיעה אצלם בתור בעלות על דירה?

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ע'

קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי:
נקרא  6  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה