מה זה?באמת מרגש עד דמעות!
לא הבנתי את השאלה, ציטטת בדיוק את הקליפ עליו דיברתי, והוא ריגש אותי עד דמעות......מה זה?
מכיוון שאני חסום איני יודע על מה הכוונה!לא הבנתי את השאלה, ציטטת בדיוק את הקליפ עליו דיברתי, והוא ריגש אותי עד דמעות......
מדובר במצגת יענקלה כונס שהוקרנה בסיום הש"ס בארנה, כדאי לנסות להשיג אותה.מכיוון שאני חסום איני יודע על מה הכוונה!
ראיתי מזמן העלו ביום חמישי כברמדובר במצגת יענקלה כונס שהוקרנה בסיום הש"ס בארנה, כדאי לנסות להשיג אותה.
אם jdn פתוח לכם, תמצאו אותה שם.
בסיום הש"ס של דרשו במנצ'סטרסיום הש"ס של דרשו, היום בערב במנצ'סטר.
את המעמד תנעים מקהלת "מלכות" בהרכב מלא, תזמורת המנגנים, בניצוחו של ר' מונה רוזנבלום.
ינעימו בשיר וזמר ר' זאנוויל וינברגר ור' אהרלה סמט.
הסיום ביוטיוב בכתובת:
ולא לשכוח את ההודעה המרגיזהמצטרף להנ"ל.
במקום סיום הש"ס היה אירוע הוקרה בחלק הראשון, ואח"כ נאומים בלי סוף.
עשו בלאגן שלם מהתזמורת, בסוף כמעט לא שמעו אותם.
הקהל ישב והשתעמם עד שנמאס לו והציבור ברח בהמוניו.
ולא לשכוח את ההודעה המרגיזה
האוטובוסים יצאו בשעה 11
כלומר אתם כלואים כאן...
עוד מסיום הש"ס של דרשו במנצ'סטרסיום הש"ס של דרשו במנצ'סטר
mp4
אם שמתם לב, ה'רק פרסומת' הזאת ועוד הרבה הרבה 'רק פרסומות' מלוות אותנו כל האירוע הזה, ונכרכות בו ככרוכיה.
אני מבין שמישהו צריך גם לממן את הערב הזה מעבר לתקציבים שגייסו משרדי הממשלה השונים.
אבל באמת, האם זה לא מוגזם?
כמות הפרסומות המלוות את האירוע, על המסכים, הבלון המרחף, כמויות המתנות שחולקו לכל המי ומי, על דוכן הנואמים המרכזי. אני כבר אוחז ביותר מעשרה נותני חסויות!
זה מוגזם וזה דוחה.
אחד הדברים היותר טובים שגרם לי לפרצי צחוק בלתי נשלטים.
עוד מסיום הש"ס של דרשו במנצ'סטרעוד מסיום הש"ס של דרשו במנצ'סטר
mp4
http://haredimnet.co.il/forum.php?article_id=3616&desc=סיום_השיש למישהו הסרטה/קישור לסיום הש"ס שהיה אתמול בלונדון של אגודת ישראל?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: