סיומי הש''ס תש''פ

מצב
הנושא נעול.

ללי.ללי

לאי ללי (לשעבר)
מנוי פרימיום
עיצוב ואדריכלות פנים
של סיום השס שהיה במוצ"ש

yd7691

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
עיצוב ואדריכלות פנים
למישהו יש הסרטה מאתמול בלילה בארנה של אברהם פריד?
אשמח מאוד אם יוכלו להעלות

אלף-בית-גימל

א. ב. ג.
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
היה פה פעם @יהודי נוסף שהעלה פעם אתר מיחד שמוריד סרטונים מהיוטיוב האם משהו זוכר!

לאלו שבנטפרי יש באתרים נפוצים אתר הורדה מיוטיוב,
וקודם לוחצים בימין העכבר על הסרט בוחרים העתק כתובת אתר סרטון, ושם באתר בחלון מדביקים את זה עם הימין של העכבר,
(לאתרים נפוצים אני מגיע שאני תוקע מילה בגוגל לוחץ על האיקסים ומגיע חלון של נטפרי על חסימה שם אפשר לבחור אתרים נפוצים),

ואם כבר, אפשר להוריד בגוגל תוכנות נפלאות לחלק וידיאו לחלקים, בשביל לקחת קטע מסויים בלבד,

קבצים מצורפים

• הורדה מיוטיוב.JPG
    הורדה מיוטיוב.JPG
    KB 28 · צפיות: 59
  • אתרים נפוצים.JPG
    אתרים נפוצים.JPG
    KB 32.7 · צפיות: 55

מיוזניק

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
https://www.thesiyum.org/
מישהו יודע איך מורדים את זה,
זה סיום הש"ס הגדול בארצות הברית
לאלו שבנטפרי יש באתרים נפוצים אתר הורדה מיוטיוב,
וקודם לוחצים בימין העכבר על הסרט בוחרים העתק כתובת אתר סרטון, ושם באתר בחלון מדביקים את זה עם הימין של העכבר,
(לאתרים נפוצים אני מגיע שאני תוקע מילה בגוגל לוחץ על האיקסים ומגיע חלון של נטפרי על חסימה שם אפשר לבחור אתרים נפוצים),

ואם כבר, אפשר להוריד בגוגל תוכנות נפלאות לחלק וידיאו לחלקים, בשביל לקחת קטע מסויים בלבד,
למי שפתוח לו היוטיוב כאן שיוריד בבקשה מכאן כמו שמוסבר למעלה ויחתוך להרבה חלקים!

מיוזניק

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
איציק אוחנה בתיעוד בטויטר: ‏לקראת מעמד סיום הש''ס הענק בחיפה: הועדה המכינה התכנסה במשרד המיתולוגי של האיש שכבר דורות על המוזיקה החסידית - ר' משה מונה רוזנבלום יחד עם מנצח מקהלת 'מלכות' פנחס ביכלר. לכבוד המעמד כתב מונה שיר חדש ומיוחד על המילים: "ואשרי ת"ח שהוא משמר תלמודו בידו"

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

תרפיה בבעלי חיים • אתגר 143

לוח מודעות

למעלה