משתפת בסידורי פירות מדהימים...
מה יותר יפה לדעתכן? שילובי פרחים או רק פירות?
מה יותר יפה לדעתכן? שילובי פרחים או רק פירות?
ראשית אני לא שמה באותה קומה עם הפירותאפשר פרחים בגוונים בז אפרסק שמפניה וכדומה
לבן צח פחות משתלב עם חום ומוקה
אוקי... אגב זה לא מוקה ... אני משתמשת בצבעים של שחור וזהב... אולי לא מספיק ברור בתמונות... אז הלבן משתלב יפה עם שחור וזהב...אפשר פרחים בגוונים בז אפרסק שמפניה וכדומה
לבן צח פחות משתלב עם חום ומוקה
זהב דומה מאד למוקה רק עם נצנוץאוקי... אגב זה לא מוקה ... אני משתמשת בצבעים של שחור וזהב... אולי לא מספיק ברור בתמונות... אז הלבן משתלב יפה עם שחור וזהב...
כמי שעבדה בעיצוב פרחים בעבר-ראשית אני לא שמה באותה קומה עם הפירות
דבר נוסף , אני משתמשת בפרחים טריים ונופרחים נקיים שלא מצוי נגיעות של חרקים כמו גבסניות וליזיאנטוס
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: