בהמון מקומות.למישהו יצא לממש לאחרונה סיבוס
באזור בני ברק
הסיבוס אמור להכנס אלינו לתוקף החל מחודש הבא ( עד עכשיו היה תן ביס ) את יכולה לומר לי איזה מסעדות באיזור בני ברק מקבלות ?ועוד, יש רשימה באתר.
כשרות?הסיבוס אמור להכנס אלינו לתוקף החל מחודש הבא ( עד עכשיו היה תן ביס ) את יכולה לומר לי איזה מסעדות באיזור בני ברק מקבלות ?
נכון זה לא מופיע בשום מקום גם אני הייתי נוסעת עד שופרסל ומשלמת יקר
וגם שביש חסד זה הרבה יותר פשוט בס״ה מבקשים לשלם בסיבוס ומעבירים כרטיס ממש כמו אשראי
אפשר בקופות העצמאיות, גם מתי שמגיעים לתשלום, לעשות שנה סכום, ולהקליד את הכמות שמאושרת לכם בסיבוס, ואז באפשרויות תשלום לבחור "עוד" ואז לבחור סיבוס, ולהקליד את המספר, (עד 11 בלילה)אפשר לשלם עם זה גם בקופות העצמיות ברימונים יש חסד?
תלוי הגדרת החברה(עד 11 בלילה)
פינת הגלידהאשמח לדעת על מקום באזור בני ברק
שמקבל סיבוס ומוכן לעשות צבירה
כלומר שיורידו לי את הכסף מהסיבוס כל יום
ויצברו לי את זה שאוכל להשתמש בזה במרוכז
הלו תימן סניף ז'בוטינסקיאשמח לדעת על מקום באזור בני ברק
משלמים ביש עם הכרטיס, בלי שוברים.וואהו אני בדיוק מחפשת תשובה לזה,
כי עד עכשיו רכשתי שוברים של שופרסל דרך סיבוס וקניתי שם..(ממש יקר..)
אני אשמח לקנות ב"יש" במקום.
תוכלו בבקשה להסביר פה איך אני מבצעת את ההזמנה באתר של סיבוס בשביל לרכוש שוברים ל"יש"
כי באתר עצמו יש רק שוברים של "שופרסל"
וכשהייתי ב"יש" בשלמה המלך (בני ברק) אמרו לי שלא מקבלים את השוברים שהיו לי, ושאני צריכה להזמין שובר אחר..
מה הכוונה עם הכרטיס? עם איזה כרטיס מדובר?משלמים ביש עם הכרטיס, בלי שוברים.
אפשר במסעדה היהודיתאשמח לדעת על מקום באזור בני ברק
גם אם אין לך כרטיס פיזי אמור להיות לך מספר כרטיס שאפשר לשלם איתו ביש חסד גם בקופות העצמאיותמה הכוונה עם הכרטיס? עם איזה כרטיס מדובר?
אני רוכשת שוברים כל יום מאתר של סיבוס ואין לי שום כרטיס של סיבוס
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: