אבל תכלס למטרת המסיבות יהיה בעיה עם הזום הקטן או שזה לא מאד נורא וכן אפשר גם להקריב?9
G9 תמונות יותר איכותיות -חדות ויפות , לא שחסר משהו לאיכות של 740 , אבל זה עוד יותר
740 יותר משחקים ופונקציות
כל ההחלטות נכונות
אבל תכלס למטרת המסיבות יהיה בעיה עם הזום הקטן או שזה לא מאד נורא וכן אפשר גם להקריב?9
G9 תמונות יותר איכותיות -חדות ויפות , לא שחסר משהו לאיכות של 740 , אבל זה עוד יותר
740 יותר משחקים ופונקציות
כל ההחלטות נכונות
בכרטיס זיכרון (הגדול - או החלק הגדול שאליו מכניסים את הכרטיס הקטן) יש כמו כפתור זעיר בצד ש'נועל' אותו. פשוט צריך להזיז אותו לצד השני.א. יש לי מצלמה sx610 ובתקופה האחרונה מופיע לי 'כרטיס זכרון נעול' גם על כרטיס
אני מדברת על אפשרות בה הכפתור על מצב לא נעולבכרטיס זיכרון (הגדול - או החלק הגדול שאליו מכניסים את הכרטיס הקטן) יש כמו כפתור זעיר בצד ש'נועל' אותו. פשוט
נעלתי ופתחתי לאחותי. וזה עזר.אני מדברת על אפשרות בה הכפתור על מצב לא נעול
זו בעיה שיצא לי לשמוע עליה מעוד כמה במצלמה הזו דווקא אבל בלי פתרון
תודה בכל אופן.
לומיקס Lx100 של פנסוניק.מקפיצה
אני חייבת המלצה למצלמה קומפקטית (חשוב מאד!!! אחרת מסורבל לצלם) עם תמונות חדות וברורות גם לאחת שלא יודעת להפעיל תוכניות
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: