ואיפה ממשים אותה בארץ?יש אחריות בינלאומית
שהבנתי שיהא שווה יותר משל קרט
בתוספת תשלום היא כוללת גם אחריות על שבר נפילה ומים
תודה. ברור לי שה g9 יותר טוב מסדרת ה sx.לא קראתי את כל התגובות למעלה אבל בתור חובב צילום כתבתי כאן בכמה מקומות שהG9 נותן תמונות ברורות יותר בגלל גודל העדשה שאז נכנס יותר אור לתמונה. אין צורך להבין במצלמות פשוט לפתוח את המצלמה לראות את האיכות ולהבין...
אנשים נוטים לקחת את סדרת הSXבגלל הפיצ'רים זום ענק ואפשרות עריכה ובלה בלה לעומת הG9 שאין לו כלום כמעט אבל כל תמונה זה תמונה...
ממה שכתבו באתר נראה שלאנשים כאן זה לא כ''כ ברור שה G9 יותר טוב. לגבי חברות אין לי מושג מה עדיףתודה. ברור לי שה g9 יותר טוב מסדרת ה sx.
אבל יש פה כמה שדווקא ממליצים על מצלמה של פנסוניק שאיכותית כמו ה g9 ויש לה גם זום גבוה .
מכיר?
הוא יבואן רשמי של קנוןתודה. איך באמת סמכת עליו שהוא רציני והמצלמה מקורית סגורה עם אחריות?
פנחס הנ"ל?הוא יבואן רשמי של קנון
אפשר לסמוך עליו
המירורלסית באמת יותר טובה או שהיא רק נפגעת יותר בקלות?...ה-M היא מצלמת מירורל'ס, והחיישן שלה גדול פי כמה מסדרת הsx. כך שההשוואה ביסודה ממש מעליבה את המירורלסית..
מעבר לזה שלמירורל'ס יש יכולות מגוונות לעין ערוך ואפשרות החלפת עדשות.
אני ממש חולק עליך בקטע הזהלא. בשום אופן לא. שווה להוסיף כמה שקלים ולא להתפתות לקנות יבואן מקביל, היבואנים הלא רשמיים לא מחויבים אפי' להוראות בעברית, והאחריות היא לא של קרט אלא של החנות, את תלויה בחסדיהם ובמתן השירות שלהם ובחלקי חילוף ספק מקוריים ועוד המון חסרונות. אל תפלי בפח הזה.
G9 תמונות יותר איכותיות -חדות ויפות , לא שחסר משהו לאיכות של 740 , אבל זה עוד יותרלשימוש ביתי מומלץ ה740 או שכן ללכת על ה G9?
בG9 יספיק הזום למסיבות או ממש לא?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: