ומי אמר לך שהרישום הוא לא דרכם?על פי בדיקה שערכתי בזמנו הנציגים המופעים כאן עובדים תחת המכללה.
אמרנו ששם מקבלים את הכרטיס והאישור לימודיםכי על פי מידע שאמרתם אתם עובדים תחת זילברשלג מרמת שלמה והנהלת המכללה אומרת שהיא לא עובדת דרכם.
על כל אלו שנרשמו ויוכלים לבטל להם את הרב קו......
חבל שפחות מחודש אחרי יום כיפור אתה אוסף לשק של שנה הבאהעל כל אלו שנרשמו ויוכלים לבטל להם את הרב קו......
אני לא התכוונתי אישית נגדכם אני בטוח שאתם אנשים ישרים וכשרים, ולא ידעתם שזה משהו פיקטיבי, אם אתם רוצים לתקן את עוולה אתם יכולים להעביר את זה לנציגים רשמיים של בית החסידות.חבל שפחות מחודש אחרי יום כיפור אתה אוסף לשק של שנה הבאה
אז למה לא פנית אלינו כדי לברר את הנושא וכדי שנוכל לתקן את ה'עוולה' כלפי אלה שכבר נרשמו?אני לא התכוונתי אישית נגדכם אני בטוח שאתם אנשים ישרים וכשרים, ולא ידעתם שזה משהו פיקטיבי, אם אתם רוצים לתקן את עוולה אתם יכולים להעביר את זה לנציגים רשמיים של בית החסידות.
צודקים, אני מבקש את סליחתכם לא בטוח שזה היה המקום למרות שנציג המכללה בשיחה אתכם אמר לכם שהוא זייפן.אז למה לא פנית אלינו כדי לברר את הנושא וכדי שנוכל לתקן את ה'עוולה' כלפי אלה שכבר נרשמו?
ישר לכתוב ברבים בלי לברר עד הסוף, זה בד"כ לא בא מצדקות מרובה
הדרך לגיהנום רצופה כוונות טובות
יהי זה שכרי כדי למנוע אנשים אחרים ליפול ברשת הזייפן.אז למה לא פנית אלינו כדי לברר את הנושא וכדי שנוכל לתקן את ה'עוולה' כלפי אלה שכבר נרשמו?
ישר לכתוב ברבים בלי לברר עד הסוף, זה בד"כ לא בא מצדקות מרובה
הדרך לגיהנום רצופה כוונות טובות
אף אחד לא פנה אלינו ואמר לנו בצורה רשמית שהוא נציג המכללה (התקשר אחד ואמר לנו שהכל שקר אבל ניתק עוד לפני שהספקתי להבין על מה הוא מדבר)צודקים, אני מבקש את סליחתכם לא בטוח שזה היה המקום למרות שנציג המכללה בשיחה אתכם אמר לכם שהוא זייפן.
לאחמ"כ הוא ניסה לתפוס אותכם שוב ולא עניתם לא בטלפון (לפני כשעתיים).
כמו"כ בקשתי מפרוג שימחקו את ההתכתבות.
בהצלחה רבה!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: