גם בעלי וגם אני, שתינו קיבלנו עכשיו תשובות חיוביות
גם את קיבלת תשובה?מה הלאה?
יש פרטי קשר של הרכז העירוני, לאן לפנות לשיבוץ ההתנדבות?
באיזו עיר?
טוב לשמוע שאני לא היחידהגם בעלי וגם אני, שתינו קיבלנו עכשיו תשובות חיוביות
התענינות: את זכאית לאבטלה או משהו? כי מעניין אם זה הולך לפי זה. שמי שיצא לחל"ת או פיטורין קודם למי שיש לו כבר הכנסה קבועה.טוב לשמוע שאני לא היחידה
מעניין לפי מה בחרו את הזכאים...
אני כרגע בסטטוס של סטודנטית לא עובדתהתענינות: את זכאית לאבטלה או משהו? כי מעניין אם זה הולך לפי זה. שמי שיצא לחל"ת או פיטורין קודם למי שיש לו כבר הכנסה קבועה.
אשמח לדעת
גם אני קיבלתי תשובה חיובית!
השאלה היא שאני כבר עובד בקייטנה של ת"ת בטבריה {מחוז צפון לא חרדי} ועדיין לא הצלחתי ליצור קשר עם הרכז המקומי ואני מאד מקוה שיסכימו לשבץ אותי אצלי בת"ת אע"פ שאני המפעיל של הקייטנה כבר יותר שוה להיות מתנדב!
נשמח לשמוע מכאלו שכבר שובצו בקייטנות!
[ונ.ב. אני לא זכאי לאבטלה חל"ת או פיטורין]
נשמח לשמוע מכאלו שכבר שובצו בקייטנות!
לאמישהו קבל שיבוץ???
נקוה שלא פיספסנו את העניין בי חלק גדול מהקייטנות סוגרות!
יש פה משהי שקבלה תשובה חיובית מהם כבר?
מלחיץגם בעלי וגם אני, שתינו קיבלנו עכשיו תשובות חיוביות
יו איזה מגניב לךקיבלתי בבוקר טלפון מהרכזת והיא שיבצה אותי בבית ספר שבחרתי
לא קיבלתי את ההודעה הזו ונרשמתי.קבלתי את זה עכשיו,
נשמע לי קצת מוזר , הרי כל הקייטנות והצהרוניים כבר התחילו, לא?...צפה בקובץ המצורף 684161
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: