קינוחים סורבה מצוין להגשה חגיגית בכמה דקות - פסחי

יחשבאף

משתמש מקצוען
מקפיצה שוב ושאלה:
אם אני רוצה לעשות בתבניות של מגנום בשני צבעים- איך עושים את זה?
אשמח להדרכה, כי כששמים בתוך התבנית המרקם הוא די נוזלי, איך גורמים לו להתרכז רק בחצי של התבנית?
תודה!!!
 

ברור מאד

משתמש צעיר
שאלה:
אם מכינים מפרות בשימורים אננס/אפרסק לטחון עם הנוזלים?
ועוד משהו, במקום ריץ קרם קוקוס יעבוד? או שמדי ישתלט על הטעם?
תודה רבה
 

רוחי בלבוחי

משתמש סופר מקצוען
מקפיצה שוב ושאלה:
אם אני רוצה לעשות בתבניות של מגנום בשני צבעים- איך עושים את זה?
אשמח להדרכה, כי כששמים בתוך התבנית המרקם הוא די נוזלי, איך גורמים לו להתרכז רק בחצי של התבנית?
תודה!!!
זה בעיה,
את יכולה לעשות חצי בקוי רוחב ז''א לשים שכבה דקה והקפיא וע''ג עוד שכבה
שאלה:
אם מכינים מפרות בשימורים אננס/אפרסק לטחון עם הנוזלים?
ועוד משהו, במקום ריץ קרם קוקוס יעבוד? או שמדי ישתלט על הטעם?
תודה רבה
ללא הנוזלים.
לא הייתי שמה קוקוס.
 

MELY❤️

משתמש רשום
סליחה על ההקפצה
איך מגישים את זה?
הטעם השולט הוא הפירות או הריץ?
ואפשר לעשות בכוסות יפות של מנה אחרונה?
כמה זמן להפשיר לפני הגשה?
צריך להקפיא בין שכבה לשכבה?
 

רוחי בלבוחי

משתמש סופר מקצוען
איך מגישים את זה?
אם את עושה שכבות באינגליש, ההגשה היא פרוסה יפה על צלחת .
הטעם השולט הוא הפירות או הריץ?
פרות.
אפשר לעשות בכוסות יפות של מנה אחרונה?
ברור, בדיוק אותו דבר בכוסיות. ואפשר גם בכוסיות רק תות ובכוסיות אחרות רק מנגו וכו, לא חייבים להיצמד לקטע של השכבות.
כל שכבה בפני עצמה טעימה ממש!!!
כמה זמן להפשיר לפני הגשה?
לא מפשירים לפני ההגשה כי הסורבה לא קופא אף פעם הוא נשאר נעים לאכילה כמו ארטיק לה פרוטה, מרקם של ברד קפוא כזה.
צריך להקפיא בין שכבה לשכבה?
כדאי כדי שלא יתערבב ויצא יפה.
 

MELY❤️

משתמש רשום
אם את עושה שכבות באינגליש, ההגשה היא פרוסה יפה על צלחת .

פרות.

ברור, בדיוק אותו דבר בכוסיות. ואפשר גם בכוסיות רק תות ובכוסיות אחרות רק מנגו וכו, לא חייבים להיצמד לקטע של השכבות.
כל שכבה בפני עצמה טעימה ממש!!!

לא מפשירים לפני ההגשה כי הסורבה לא קופא אף פעם הוא נשאר נעים לאכילה כמו ארטיק לה פרוטה, מרקם של ברד קפוא כזה.

כדאי כדי שלא יתערבב ויצא יפה.
הכנתי את זה,
יצא מושלםםםם!!
תודה לך על המתכונים המעולים!!❤️
@רוחי בלבוחי
 

קינוח חלבי

משתמש צעיר
1649948431619-png.1102590

1649948462804-png.1102591



על 500 גרם פרי -
תותים/ אננס/ בננה/ מנגו

8 כפות ריץ
4 כפות דבש / סוכר.

הכל במעבד מזון על הלהב של הסכין כמה דקות ארוכות וטובות עד שמתקבל סורבה.

בהצלחה רבה

פה עשיתי שלוש שכבות
תות אננס מנגו.
 

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון


וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!


19.11

י"ח חשוון


פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר


19.11

י"ח חשוון


אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!


25.11

כ"ד


פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!


הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  53  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה