מקווה מידי פעם לעשות גיחות ולהעלות מתכונים שווים.....
אז ככה -
המתכון קליל מאד והטעם ממממ.... של עוד!!!!
כוס ח''פ - בערך 15 / 20 סופלה.
החומרים:
300 גרם שוקולד מריר
כוס שמן
6 ביצים
2/3 כוס סוכר
1/2 כוס קמח תפו''א
אופן ההכנה:
להמיס בסיר שוקולד עם שמן, להיזהר שלא יישרף (על אש קטנה)
במקביל להקציף ביצים שלמות עם סוכר עד לקבלת קציפה אוורירית ותפוחה.
להוסיף לביצים את השוקולד המומס ואת הקמח.
לצקת לתבניות אישיות, ממליצה על מאפינס קטנים היות והסופלה מתוק .
להניח בכל תבנית חצי קובית שוקולד מריר ולהטביע אותה בפנים בעדינות.
לאפות בחום בינוני (180/ 185) בערך 10 דקות, תלוי בעוצמת התנור.
עד שנוצר למעלה קרום דקיק ועדין.
להוציא
להעיף למקפיא לפני שמתחסל.
הצלחות ובתאבון רב.
(לא מאד זמינה פה לשאלות אבל מידי פעם אעשה גיחות קצרות, מקווה שלא יהיה צורך )
אז ככה -
המתכון קליל מאד והטעם ממממ.... של עוד!!!!
כוס ח''פ - בערך 15 / 20 סופלה.
החומרים:
300 גרם שוקולד מריר
כוס שמן
6 ביצים
2/3 כוס סוכר
1/2 כוס קמח תפו''א
אופן ההכנה:
להמיס בסיר שוקולד עם שמן, להיזהר שלא יישרף (על אש קטנה)
במקביל להקציף ביצים שלמות עם סוכר עד לקבלת קציפה אוורירית ותפוחה.
להוסיף לביצים את השוקולד המומס ואת הקמח.
לצקת לתבניות אישיות, ממליצה על מאפינס קטנים היות והסופלה מתוק .
להניח בכל תבנית חצי קובית שוקולד מריר ולהטביע אותה בפנים בעדינות.
לאפות בחום בינוני (180/ 185) בערך 10 דקות, תלוי בעוצמת התנור.
עד שנוצר למעלה קרום דקיק ועדין.
להוציא
להעיף למקפיא לפני שמתחסל.
הצלחות ובתאבון רב.
(לא מאד זמינה פה לשאלות אבל מידי פעם אעשה גיחות קצרות, מקווה שלא יהיה צורך )