אני באמת רוצה ללמוד ממך.......נכתב ע"י שולמית10;505850:לעשות כסף מהפקות דפוס.
שבוע שעבר שלחתי ל"הדפס" פליירים + כרטיסי ביקור+ מגנטים.
קבלתי מחיר נמוך מאד כיון שאני לקוחה מפרוג. תמחרתי במחיר עדיין נמוך ללקוח.
והרווחתי 800 ש"ח.
גם אני מרוצה
גם הלקוח קיבל בזול ושירות כולל הדפסה.
תלמדו ממני....
שולמית
נכתב ע"י שולמית10;505871:נעמה
צר לי אבל אני חולקת על דבריך. כיון שבתכלס הלקוח הרוויח גם זול יותר וגם שירות מעולה.
אם היה הולך עם הקבצים לכל בית דפוס או אפילו להדפס בעצמו היה משלם יותר.
אז גם הוא נהנה וגם אני.
נכתב ע"י naamah;505866:אני יודעת שאני כנראה חריגה, אבל אני לא מסוגלת לעשות כסף מתיווך.
איכשהו זה נראה לי לא מוסרי (אני יודעת שזה חוקי ולגיטימי ומקובל בשוק וחלילה לא באה בטענה לאף אחד שעושה כך). לי אישית קשה עם זה.
אני רוצה לקבל תשלום עבור הזמן, האנרגיה, הידע והניסיון שהשקעתי בעבודה עצמה.
קשה לי לעשות רווח מכלום, רק בגלל שלי יש את הקשרים המתאימים לקבל מחיר נמוך יותר.
ולכן, גם הפקות דפוס וגם רכישת שטח איחסון לאתרים - אני מתמחרת במחיר עלות. אם אני משיגה עלות נמוכה יותר בזכות היותי בעלת מקצוע, הלקוח שלי מרוויח.
נכתב ע"י prog;505874:לדעתי באמת את החריגה!
אין קשר בין זה לחוסר מוסריות, בכל תחום מקצועי בעלי המקצוע הם ספקים יותר גדולים ולכן מקבלים מחירים טובים יותר כדי לתת להם להרויח על הדרך, ובכך כל הצדדים מרויחים.
ככה זה גם בתחום האדריכלות (כמה מעצבי פנים מתווכים בין הלקוח לחנות הקרמיקה וכו'?).
הרי זה שיא ההגיוני, היות וללקוח בסופו של דבר עולה אותו מחיר, וזה לא נקרא בכלל 'כסף מכלום' כי זה שירות לכל דבר כי הוא מעדיף לעשות הכל אצל בנאדם אחד ולא להתרוצץ, מדוע שישלם פחות על השירות? האם פתחת גמ"ח?
אולי 'כסף מכלום', זה לקחת תשלום על רעיון עיצובי שבא לך בראש ולא עולה לך כסף?? זה את מבינה שמגיע רק בתשלום? אז גם השירות של טיפול בהדפסה.
נכתב ע"י trew;505884:זה כי את לא מגדירה את זה נכון
את לא אומרת שעלה לך 1000 ומרוויחה 500
את הוספת יכולת הדפסה לשאר השירותים שאת נותנת
רק שאם הלקוח רוצה ממך הדפסה את המתמחרת את זה בסכום שאת קובעת (שבתכלס עדיין זול גם בשבילו) במקרה שלנו זה 1000
וכשאת קונה משהו במכולת את יודעת כמה זה עלה לזבן?נכתב ע"י naamah;505903:סמנטיקה לא תשנה את העובדות, אתה יודע...
אף גרפיקאי לא יבוא ויגיד בגלוי לקוח כמה הוא "הרוויח" עליו, או שבכלל הרוויח עליו. עושים את זה בסתר, וזו ההוכחה הטובה ביותר מבחינתי שיש כאן משהו לא 100% ישר.
ושוב - אין לי שום בעיה. תרוויחו בשמחה. רק הסברתי למה לי לא נוח עם זה, זה הכל.
אישית, הגישה שלי היא שיושר בעסקים הוא מעל לכל.
אני גם תופסת את זה כחלק ממערכת הערכים שלי כאדם מאמין ושומר תומ"צ.
אני מאמינה שמי שמקפיד לשמור על נקיון במשא ובמתן, זה יסייע לו למצוא חן בעיני א-לוקים ואדם.
נכתב ע"י park;505911:וכשאת קונה משהו במכולת את יודעת כמה זה עלה לזבן?
בלי שקרים ובלי שום דבר את אומרת יש לי אפשרות להדפסה ב1000 ש"ח שזה מחיר עדיין זול מהשוק מעונין?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: