כללי סוף סוף זה הגיע... - VIP מחשבים

tadmit

המרכז לשידורים חיים, חתונות, כנסים, לוויות
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
בהצלחה ו-2 הערות:
1) גם אני חושב שכדאי לכם לכתוב מפרטי מחשב. ממה נפשך, אם אתה חושב שלא מספיק לדעת איזה חלקים מרכיבים את המחשב, אלא צריך כמו שאתה חוזר ואומר גם לדעת איך להרכיב אותם וכו' אז מה אכפת לך שיעתיקו, ממילא זה לא יעבוד להם כמו שזה עובד כשיוצא ממך.
ואם זה כן יעבוד למעתיקים טוב, אז כל מה שאתה אומר על הצורך בידע לבנות נכון את המחשב וכו' מתברר כלא נכון.
2) למרות שאני בטוח שאתם מקצועיים ומבינים וכו', מציע לכם לנסח את הדברים בצורה צנועה יותר, כי אתם לא באמת יכולים לפתור כל בעיה, בטח לא מרחוק. ואני בטוח שככל שיתרבו הלקוחות ואיתם הבעיות, גם אתם תגיעו למצבים שתאמרו ללקוח שאין ברירה וצריך לפרמט או לעשות ghost למחשב.
בשורה התחתונה, יבואו אליך לקוחות בגלל השרות והאיכות, לא בגלל נוסחה סודית כלשהיא להרכבת המחשב. ואלו שינסו להתיק מפרטים ממילא לא יבואו אליך, כי הם תמיד חושבים שהם חכמים יותר.

ושוב בהצלחה

פופקו

משתמש סופר מקצוען
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
הדמיות בתלת מימד
עריכה והפקת סרטים
נכתב ע"י tadmit;1202748:
בהצלחה ו-2 הערות:
1) גם אני חושב שכדאי לכם לכתוב מפרטי מחשב. ממה נפשך, אם אתה חושב שלא מספיק לדעת איזה חלקים מרכיבים את המחשב, אלא צריך כמו שאתה חוזר ואומר גם לדעת איך להרכיב אותם וכו' אז מה אכפת לך שיעתיקו, ממילא זה לא יעבוד להם כמו שזה עובד כשיוצא ממך.
ואם זה כן יעבוד למעתיקים טוב, אז כל מה שאתה אומר על הצורך בידע לבנות נכון את המחשב וכו' מתברר כלא נכון.
2) למרות שאני בטוח שאתם מקצועיים ומבינים וכו', מציע לכם לנסח את הדברים בצורה צנועה יותר, כי אתם לא באמת יכולים לפתור כל בעיה, בטח לא מרחוק. ואני בטוח שככל שיתרבו הלקוחות ואיתם הבעיות, גם אתם תגיעו למצבים שתאמרו ללקוח שאין ברירה וצריך לפרמט או לעשות ghost למחשב.
בשורה התחתונה, יבואו אליך לקוחות בגלל השרות והאיכות, לא בגלל נוסחה סודית כלשהיא להרכבת המחשב. ואלו שינסו להתיק מפרטים ממילא לא יבואו אליך, כי הם תמיד חושבים שהם חכמים יותר.

ושוב בהצלחה

קודם כל תודה על ההערות.
לגבי מה שכתבת בהתחלה, הובנתי כנראה לא נכון, אני לא חושב שישנה בעיה לבנות נכון, אלא לדעת מאילו חלקים כדאי להרכיב מחשב, ברגע שיש את החלקים, להרכיב זה כבר לא בעיה.
אני אמנם לא מחזיק איזה נוסחה סודית, אני פשוט קונה טוב יותר ואיכותי יותר זה הכל, ובגלל שזה לא כזה ביג דיל, וכל אחד יכול לקנות מחשב יקר, אני משקיע מאוד בשירות, ולכן מתמצא ברוב הבעיות שפוגשות את המשתמש המקצועי.
לגבי החלק השני - ואני מדבר כרגע רק מנסיון שהיה לי, - רוב מוחלט של הבעיות, 90% בערך, ניתנות לפתירה מרחוק, ואע"פ שיש היום כמות מאוד מכובדת של לקוחות, אני כמעט ולא עסוק בתיקון המחשבים ב"ה - בגלל שלושת הדברים:
חומרה טובה, התקנת המערכת והתוכנות בצורה תואמת, ושירות עוקב ומיידי אחרי כל מחשב שיצא ממני...
עם הרבה הרבה סייעתא דשמייא -ב"ה הפידבקים חיוביים.

נ.ב. אני נוהג שלחברות גדולות, הם כן מקבלות מפרט מלא...

להת'

Michal R

משתמש רשום
כל הדבר הזה מיועד רק לגרפיקאים?
או שזה מתאים גם למוזיקאים?

ישראל פרדס

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
נכתב ע"י tadmit;1202748:
בהצלחה ו-2 הערות:

ושוב בהצלחה

כל מי שהתנסה בקניית מחשב אצל הנ"ל יוכל לומר כמוני שמה שכתבת ממש לא נכון, לא מדובר בנוסחה סודית אלא פשוט בהבנה יסודית ומעמיקה מה הלקוח צריך, אם זה גרפיקה ואם זה תלת מימד וכו', טכנאים אחרים אין להם מושג מה אתה צריך ואין להם מושג איזה רכיבים צריך לכל תוכנה וכו', אני יודע באופן אישי על טכנאי מחשב בכירים שהודו בפני שאין להם מושג בדברים מסויימים שאצל הנ"ל אין כזה מושג כי יש לו ידע מעמיק בכל רכיב, ויבואו אלו שקנו אצלו ויאמרו אם אני צודק או לא.

פופקו

משתמש סופר מקצוען
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
הדמיות בתלת מימד
עריכה והפקת סרטים
נכתב ע"י אולפן למנצח;1202802:
כל הדבר הזה מיועד רק לגרפיקאים?
או שזה מתאים גם למוזיקאים?

מתאים אותו דבר למוזיקאים ,כל אחד והמחשב שלו, העיקר שיהיה מחשב איכותי, שנבנה לפי צרכים מדוייקים.

Line

משתמש רשום
עיצוב גרפי
לא מן העניין אבל נוצר לכם צורה כמין צלב בלוגו
לי אישית זה נורא צורם בעין...

פופקו

משתמש סופר מקצוען
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
הדמיות בתלת מימד
עריכה והפקת סרטים
נכתב ע"י Line;1203896:
לא מן העניין אבל נוצר לכם צורה כמין צלב בלוגו
לי אישית זה נורא צורם בעין...

ח"ו -היכן?

Line

משתמש רשום
עיצוב גרפי
בין באות I לאות P
בחלל השחור זה הצורה שמתקבלת..

אולי יש כאלו שיגידו שזה נוטה אז זה לא נחשב..
וחוץ מזה הלוגו ממש מקסים..

פופקו

משתמש סופר מקצוען
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
הדמיות בתלת מימד
עריכה והפקת סרטים
נכתב ע"י Line;1203908:
בין באות I לאות P
בחלל השחור זה הצורה שמתקבלת..

אולי יש כאלו שיגידו שזה נוטה אז זה לא נחשב..
וחוץ מזה הלוגו ממש מקסים..

לא ראיתי את זה, אבל מכיוון שזה נחתך שוב משמאל, אז זה בעצם כמו בסולם.
בכל מקרה אשאל רב.

אבל תודה שהפנת את תשומת ליבי לעניין.

טקסט

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
עימוד ספרים
צילום מקצועי
מבחינה הלכתית אין בעיה אני שאלתי מו"ץ. מבחינה אישית זה תלוי בך!

פופקו

משתמש סופר מקצוען
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
הדמיות בתלת מימד
עריכה והפקת סרטים
להערכתי זה נראה בגלל השיוניי צבע השחור שמאחורה, כי באתר VIP בלוגו הגדול, לא רואים כלום, גם מכיוון שכל הצבע שחור באופן רציף, וגם מכיוון שיש שם את המילה "מחשבים"

Line

משתמש רשום
עיצוב גרפי
באתר זה באמת טיפה פחות בולט..
אבל אתה מכיר את החיצים הקטנים ש'מוחבאים' בלוגו של FEDEX
זה בדיוק מה שנוצר פה .. שלא מתכוונים אבל זה הצורה שיוצאת..
אולי אני סתם עושה רעש על כלום.. פשוט לי זה בלט בשניה הראשונה שראיתי את הלוגו.. אז רק הסבתי את תשומת לבכם..

נ פלוס

משתמש מקצוען
בכלל לא שמתי לב לזה!!!! רק אחרי שהסתכלתי (כתבתי נכון?) 10 פעמים ראיתי על מה מדובר!

park

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
אפשר אולי לנסות לחבר את הנקודה עם הP. או אולי אפי' לחבר אותו עד הV.
צריך לנסות ולראות איך זה נראה אולי זה אפי' ישדרג את הלוגו.

עוזרת בפרוג

משתמש רשום
אני קניתי מחשב לאחרונה, וקיבלתי עוד הטבה שלדעתי היא מאוד חשובה,
אז למה לא כתבתם אותה כאן?
או שהיא היתה רק לי?

טקסט

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
עימוד ספרים
צילום מקצועי
נכתב ע"י משי 1;1209787:
רק לי עולה דף ריק?
נתיבית...

גם לי אני מנותב וגם דף חלק

פופקו

משתמש סופר מקצוען
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
הדמיות בתלת מימד
עריכה והפקת סרטים
נכתב ע"י משי 1;1209787:
רק לי עולה דף ריק?
נתיבית...
תבקשי שיפתחו לך את האתר, במקרה שפתחו לך כבר, תנסי לצאת מתוכנת נתיב ולפתוח אותה שוב

משי 1

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
הרגע עלה לי...
מאד יפה , מצטרפת לממליצים!
נכתב ע"י פופקו;1209892:
תבקשי שיפתחו לך את האתר, במקרה שפתחו לך כבר, תנסי לצאת מתוכנת נתיב ולפתוח אותה שוב

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  63  פעמים

לוח מודעות

למעלה