דרוש מידע סוף מוחלט לצינתוקים וההתרמות זה ממש בהישג יד!

מצב
הנושא נעול.

שירות קריינות

משתמש פעיל
עיצוב ואדריכלות פנים
מעוניינים לשים סוף לצינתוקים או הודעות שונות שאתם מקבלים כל העת
יש פתרון פורץ דרך שיפתור את הבעיה מהשורש פשוט לחיצת כפתור ותתרמו את חלקכם הקטן למאבק הגדול
ואסביר
מי ששולח קמפיין התרמה נניח לכל הקומה הכשרה אם תענו לשיחה, כל שניה שתשאירו את הקו פתוח ולא תנתקו
היא על חשבונו, היות והוא חייג אליכם
אבל, שולח הקמפיין לוקח בחשבון שהרוב לא יענו רק יחזרו למספר אחר כך, ואלו שיענו ינתקו מיד (או יתרמו ואז הוא מכסה ממילא את העלות של דקת השיחה)
צריך להפנים שבמקום לנתק את השיחה בחרי אף צריך לענות לשיחה ולהשאיר את הקו פתוח עד שהשיחה מתנתקת מאליה(ברור מאיליו שמי שביכולתו ללחוץ 1 ולהטריד את שירות הלקוחות הרי זה משובח)
מספיק 80,000 שיעשו את זה ושולח הקמפיין יצטרך לשלם כ 10,000 ש"ח הקומה הכשרה היא כחצי מיליון מספרים זה יפחית את הכדאיות בשליחת הקמפיין ויגרום לחשיבה מחודשת על כל המהלך

ועכשיו לנושא הצינתוקים שימו לב כמשתקבל צינתוק לנסות לדחות את השיחה או לענות לה זה גורר עלות לשולח הצינתוק
הרווח מצינתוק מועט מאוד רק לשולחי הצינתוקים זה חינם לגמרי כך שזה לא אכפת להם הם שולחים מאסות של צינתוקים להרוויח את הגרוש וחצי שלהם
המקרה היחיד בו הצינתוק יהיה כרוך בעלות הוא: אם השיחה נדחתה או נענתה
ברגע שרוב השיחות ידחו או יענו הצינתוקים יפסקו טוטאלית

נערך לאחרונה ב:

תאורת חרום

משתמש סופר מקצוען
יש פתרון פורץ דרך שיפתור את הבעיה מהשורש פשוט לחיצת כפתור ותתרמו את חלקכם הקטן למאבק הגדול
ואסביר
מי ששולח קמפיין התרמה נניח לכל הקומה הכשרה אם תענו לשיחה, כל שניה שתשאירו את הקו פתוח ולא תנתקו
אבל, שולח הקמפיין לוקח בחשבון שהרוב לא יענו רק יחזרו למספר אחר כך, ואלו שיענו ינתקו מיד (או יתרמו ואז הוא מכסה ממילא את העלות של דקת השיחה)
צריך להפנים שבמקום לנתק את השיחה בחרי אף צריך לענות לשיחה ולהשאיר את הקו פתוח עד שהשיחה מתנתקת מאליה(ברור מאיליו שמי שביכולתו ללחוץ 1 ולהטריד את שירות הלקוחות הרי זה משובח)
מספיק 80,000 שיעשו את זה ושולח הקמפיין יצטרך לשלם כ 10,000 ש"ח הקומה הכשרה היא כחצי מיליון מספרים זה יפחית את הכדאיות בשליחת הקמפיין ויגרום לחשיבה מחודשת על כל המהלך

ועכשיו לנושא הצינתוקים שימו לב כמשתקבל צינתוק לנסות לדחות את השיחה או לענות לה זה גורר עלות לשולח הצינתוק
הרווח מצינתוק מועט מאוד רק לשולחי הצינתוקים זה חינם לגמרי כך שזה לא אכפת להם הם שולחים מאסות של צינתוקים להרוויח את הגרוש וחצי שלהם
כנראה שהכותב מכיר את המערכות.

אני לא מכיר את כל המערכות
אבל בשיגור הודעות שאני עשיתי בימות זה ממש לא נכון
אני מתחייב על הודעה בין אם הקשיבו ובין אם לא, בין אם ענו ובין אם לא. ואפילו הודעה של 3 דקות אפילו עם זה נכשל אני מחוייב.

(אולי לאלה ששולחים לכל המספרים יש חבילה אחרת?)

כנ"ל בצינטוקים שאני לא מכיר - אבל אין הגיון שיהיה הבדל אם עניתי או דחיתי או לא הגבתי

תאורת חרום

משתמש סופר מקצוען
@שירות קריינות
אתה מקבל לפי דקות שמקשיבים לקריינות שלך?...
אם עניתי לצינתוק שלך שבוע שעבר, עלה לך כסף?
טוב לדעת להבא...
אני חושב שהוא דווקא לא מפעיל מערכות
והוא מגיע בקטע טוב
חבל סתם.
יש משו עניני תגידו (מהפוזיציה שלי אני מדבר)

בכיוון הנכון

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
פרסום וקופי

אני מתחייב על הודעה בין אם הקשיבו ובין אם לא, בין אם ענו ובין אם לא. ואפילו הודעה של 3 דקות אפילו עם זה נכשל אני מחוייב.

כנ"ל בצינטוקים שאני לא מכיר - אבל אין הגיון שיהיה הבדל אם עניתי או דחיתי או לא הגבתי
מצטרף לדעתך.

ממה שאני מכיר, (ונמצא בקשר עם מס' עסקים שמשתמשים בזה) אין משמעות לתגובה של מקבל השיחה ולזמן ההאזנה.

משלמים לפי כמות מספרים שהזנת לקמפיין

שירות קריינות

משתמש פעיל
עיצוב ואדריכלות פנים
זכיתי כבר כמה פעמים לקבל צינתוק מהשרותי קריינות שלו, ללא שנרשמתי אף פעם.
זה צינתוק אוטומטי מהמערכת הישנה שנשלח אחת לכמה זמן למי שחייג אי פעם למערכת, במערכת החדשה זה לא מוגדר ולא שולח
אתה יכול להשאיר הודעה ויוציאו אותך מהרשימה במקום לקונן על כך בשער בת רבים זה ממש לא היתה דרכו בקודש של @לוי יצחק. מברדיצ'וב

אגב אני לא קריין ולא מתיימר להיות כזה
הקריין שם הוא קריין מאוד מוכר בכלל לא מהמגזר הדתי
אני מפרסם אותו כי אני עוסק במערכות (מזה גם יש לי את הידע בנושא הצינתוקים) אני מביא לו כמה לקוחות ומצרף לו ביחד עם זה קריינות שאני צריך וכך אני מקבל את הקריינות עבורי כמעט ללא עלות
זה יותר תחביב מאשר משהו רציני אין צורך להתנפל או להתלוצץ תנסו לתעל את השנינות שלכם לכיוון עסקי
אני סמוך ובטוח שתהיו עשירי תבל

שירות קריינות

משתמש פעיל
עיצוב ואדריכלות פנים

לקווי נייעס הרציניים או למי שמפעיל קמפיין לכל הקומה הכשרה זה בתיאום עם שירות לקוחות בין של ימות המשיח או של קליקול ואז החיוב עובד אחרת לגמרי
ללקוחות רגילים זה ממש לא רלוונטי מה שכתבתי

נופל וקם

משתמש מקצוען

להבנתי אתה מתחייב ב'ימות' על עצם השירות ולכן לא משנה אם ענו או לא.
אבל חברת התקשורת מחייבת רק במקרה והחיוג שלך יצור את החיבור בין חברות התקשורת (כלומר אם תענה).

נופל וקם

משתמש מקצוען
ואסביר

הייתי עושה כך (כשיכולתי) במשך תקופה, עד שהבנתי שאני מזיק לאותם אלו שנתמכים מאותם ארגוני הצדקה המצנתקים.

רחשי הלב

משתמש מקצוען
רק להם מותר להזיק? (גזל שינה/הונאה/ועוד..)
מאחל לך מכל הלב שלעולם לא תמצא את עצמך בצד השני.
כל הצנתוקים המעצבנים של קופת העיר אצלי ברשימת דחייה, עד שמצאתי את עצמי מעורב במקרה של אלמנה שקרוביה נלחמו על כל שקל כדי לאפשר לה קיום בכבוד וכססו ציפורניים כשחיכו לשמוע כמה הצנתוק הזה הביא, וגיליתי שאחד מהם היה פה מראשי המדברים נגד המטרד הנורא הזה.
אז אני לא יודע מי צודק, רק מעדכן אותך שאתה צריך להתפלל שלא תעבור צד יום אחד.

רחשי הלב

משתמש מקצוען
@ליטאי פשוט מה ההלם הגדול? באמת חשבת שהאלו מקופת העיר יושבים בכסאות עור מפנקים במשרד מהודר ספון עץ אלון ומדי פעם משחררים צנתוק בשביל הכיף הזה לראות אנשים מתעצבנים???
מאחורי צנתוק כזה עומדת אלמנה צעירה ספציפית מאוד עם 3-4 יתומים קטנטנים ספציפיים מאוד שלפני יומיים שלושה חרב עליהם עולמם ואין להם מושג איך ממשיכים מכאן!

ליטאי פשוט

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עריכה תורנית
@ליטאי פשוט מה ההלם הגדול? באמת חשבת שהאלו מקופת העיר יושבים בכסאות עור מפנקים במשרד מהודר ספון עץ אלון ומדי פעם משחררים צנתוק בשביל הכיף הזה לראות אנשים מתעצבנים???
מאחורי צנתוק כזה עומדת אלמנה צעירה ספציפית מאוד עם 3-4 יתומים קטנטנים ספציפיים מאוד שלפני יומיים שלושה חרב עליהם עולמם ואין להם מושג איך ממשיכים מכאן!
ההלם הוא על הסיפור!
לא על עצם הצינתוק (אפילו שאני אישית לא תורם לשום גוף שפונה אלי בצינתוק, מי שרוצה תרומה שיתכבד וישלח בן אדם להתקשר אלי)
זה נכון שקופת העיר פרסמו ב"הפלס"?

לוי יצחק.

משתמש מקצוען
זה צינתוק אוטומטי מהמערכת הישנה שנשלח אחת לכמה זמן למי שחייג אי פעם למערכת, במערכת החדשה זה לא מוגדר ולא שולח
אתה יכול להשאיר הודעה ויוציאו אותך מהרשימה במקום לקונן על כך בשער בת רבים זה ממש לא היתה דרכו בקודש של @לוי יצחק. מברדיצ'וב

אגב אני לא קריין ולא מתיימר להיות כזה
הקריין שם הוא קריין מאוד מוכר בכלל לא מהמגזר הדתי
אני מפרסם אותו כי אני עוסק במערכות (מזה גם יש לי את הידע בנושא הצינתוקים) אני מביא לו כמה לקוחות ומצרף לו ביחד עם זה קריינות שאני צריך וכך אני מקבל את הקריינות עבורי כמעט ללא עלות
זה יותר תחביב מאשר משהו רציני אין צורך להתנפל או להתלוצץ תנסו לתעל את השנינות שלכם לכיוון עסקי
אני סמוך ובטוח שתהיו עשירי תבל
אני לא יודע אם לצחוק או לבכות.
אצל כל המצנתקים מדובר במערכת ישנה אוטומטית, וזה מאוד מטריד....
לפחות תתן אופציה בשלוחה 9 להסרה, תודה מראש

לוי יצחק.

משתמש מקצוען
אף אחד לא חושב ככה, אבל כשאתה מקבל יום יום צינתוקים מכל מיני ארגונים וחדשות ושיעורים וזה נהיה מטרד, מוטב היה לקופת העיר למצוא להם דרך יותר חכמה איך לפנות ולבקש מאנשים עזרה וסיוע.
או לפחות להודיע בצינתוק שיש אפשרות להסרה במקש X, לאלו שבכל אופן לא תורמים בצינתוק(ויש הרבה כאלה).

מאן דאמר..

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
@רחשי הלב ושאר המצטדקים, אני מודה לה' שאני אכן לא 'בצד השני', אני גם מודה לו על הזכות לתרום לכמה אירגונים כל חודש.
אבל, אני בטוח שהצינתוקים האלו ממש לא מוסיפים להם יותר מכנה שקלים, לדעתי הנזק יותר גדול מהתועלת, סתם להתסיס את כולם עליהם.
מי זה שהתיר להם להונות בשביל כמה שקלים??
ואגב, אני ממש לא משוכנע לתרום לארגות שקונה עמוד אמצעי ביום הכי יקר, מריח לא טוב.

אסתושי

משתמש מקצוען
נראה לך שהם היו ממשיכים לשלוח צינתוקים אם זה לא היה מכניס כסף?
הם יודעים בדיוק כמה כסף זה מכניס ולכן הם מצנתקים
וכמובן אני מתנגדת לצינתוקים מכל סוג שהוא

רחשי הלב

משתמש מקצוען
אני לא דובר קופת העיר אבל בגלל סקרנות וקשר עם יודעי דבר אני יודע איך דברים עובדים.
זה נכון שקופת העיר פרסמו ב"הפלס"?
לא.
מוטב היה לקופת העיר למצוא להם דרך יותר חכמה איך לפנות ולבקש מאנשים עזרה וסיוע.
הם משתמשים בכל דרך שמכניסה כסף. וזה מכניס. הרבה.
אני בטוח שהצינתוקים האלו ממש לא מוסיפים להם יותר מכמה שקלים
לא נכון.
מי זה שהתיר להם להונות בשביל כמה שקלים??
זה לא להונות. ואלו גדולי ישראל שהתירו להם לעשות הכל כדי שליתומים האלו יהיה קורת גג ולחם לאכול. הם עושים בשבילך את העבודה שאתה אישית היית אמור לעשות.
לקבל צנתוקים זה תחליף קליל הרבה יותר מלכתת רגליים בגשם ובקור.
ואגב, אני ממש לא משוכנע לתרום לארגות שקונה עמוד אמצעי ביום הכי יקר, מריח לא טוב.
יש לך בעיה בחוש הריח.
אם לדוגמא עמוד ביום רגיל עולה 6000 ומכניס 20000, ועמוד ביום שלישי עולה 10000 ומכניס 50000, מה טובת היתומים?

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ר'

קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ:
נקרא  11  פעמים

אתגר AI

דמות 3D הטובה ביותר • אתגר 133

לוח מודעות

למעלה