דרוש מידע סוף מוחלט לצינתוקים וההתרמות זה ממש בהישג יד!

מצב
הנושא נעול.

לוי יצחק.

משתמש מקצוען
אני לא דובר קופת העיר אבל בגלל סקרנות וקשר עם יודעי דבר אני יודע איך דברים עובדים.

לא.

הם משתמשים בכל דרך שמכניסה כסף. וזה מכניס. הרבה.

לא נכון.

זה לא להונות. ואלו גדולי ישראל שהתירו להם לעשות הכל כדי שליתומים האלו יהיה קורת גג ולחם לאכול. הם עושים בשבילך את העבודה שאתה אישית היית אמור לעשות.
לקבל צנתוקים זה תחליף קליל הרבה יותר מלכתת רגליים בגשם ובקור.

יש לך בעיה בחוש הריח.
אם לדוגמא עמוד ביום רגיל עולה 6000 ומכניס 20000, ועמוד ביום שלישי עולה 10000 ומכניס 50000, מה טובת היתומים?
יש צדק בדבריך, עדיין האנשים שסובלים מהצינתוקים, יעריכו מאוד אם תהיה הודעת הסרה מסודרת, אדרבה אולי תעביר להם...

מנוי פרימיום

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
יוצרי ai
מעוניינים לשים סוף לצינתוקים או הודעות שונות שאתם מקבלים כל העת
יש פתרון פורץ דרך שיפתור את הבעיה מהשורש פשוט לחיצת כפתור ותתרמו את חלקכם הקטן למאבק הגדול
ואסביר
מי ששולח קמפיין התרמה נניח לכל הקומה הכשרה אם תענו לשיחה, כל שניה שתשאירו את הקו פתוח ולא תנתקו
היא על חשבונו, היות והוא חייג אליכם
אבל, שולח הקמפיין לוקח בחשבון שהרוב לא יענו רק יחזרו למספר אחר כך, ואלו שיענו ינתקו מיד (או יתרמו ואז הוא מכסה ממילא את העלות של דקת השיחה)
צריך להפנים שבמקום לנתק את השיחה בחרי אף צריך לענות לשיחה ולהשאיר את הקו פתוח עד שהשיחה מתנתקת מאליה(ברור מאיליו שמי שביכולתו ללחוץ 1 ולהטריד את שירות הלקוחות הרי זה משובח)
מספיק 80,000 שיעשו את זה ושולח הקמפיין יצטרך לשלם כ 10,000 ש"ח הקומה הכשרה היא כחצי מיליון מספרים זה יפחית את הכדאיות בשליחת הקמפיין ויגרום לחשיבה מחודשת על כל המהלך

ועכשיו לנושא הצינתוקים שימו לב כמשתקבל צינתוק לנסות לדחות את השיחה או לענות לה זה גורר עלות לשולח הצינתוק
הרווח מצינתוק מועט מאוד רק לשולחי הצינתוקים זה חינם לגמרי כך שזה לא אכפת להם הם שולחים מאסות של צינתוקים להרוויח את הגרוש וחצי שלהם
המקרה היחיד בו הצינתוק יהיה כרוך בעלות הוא: אם השיחה נדחתה או נענתה
ברגע שרוב השיחות ידחו או יענו הצינתוקים יפסקו טוטאלית
בגדול - אלו שמצנתקים לכל הקומה הכשרה מקבלים את זה במחיר מיוחד ולא לפי כמות המספרים / הדקות
בנוסף - העלות של כל דקה למי שמצנתק לעשרות אלפי מספרים היא כ-10 אג' לדקה, כך שגם אם תשאיר את השיחה במצב פעיל למשך שעה זה עדיין יעלה לו רק 6 ש"ח, ולרוב האנשים אין זמן להשאיר את הפלאפון פעיל במשך הזמן הזה
והכי חשוב - בדרך כלל השיחה מתנתקת מעצמה כעבור דקה כך שה'פטנט' הזה לא שימושי
אם אתה בקטע של 'לדפוק' את הארגונים אתה יכול להקיש 1 בשיחת התרמה ולעבור לנציג כדי לכלות בו את זעמך בשיחה ארוכה (חלילה)

מאן דאמר..

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
זה לא להונות
אז מה זה נקרא?
ממש כמו לדפוק למישהו בדלת ולברוח לפני שהוא פותח..
שהתירו להם לעשות הכל
גם לגנוב?
יש לך בעיה בחוש הריח.
אין אדם בלי בעיות
אם לדוגמא עמוד ביום רגיל עולה 6000 ומכניס 20000, ועמוד ביום שלישי עולה 10000 ומכניס 50000, מה טובת היתומים?
מי אמר שהתורמים הגיעו מהעיתון? לדעתי כשרואים פרסום כזה מדפדפים הלאה לפרסום של הארגון הבא וחוזר חלילה--
דבר שני, ממש לא מפריע לי שיפרסמו בעיתון, כל עוד זה לא מטריד כמו בטלפון.

נערך לאחרונה ב:

תאורת חרום

משתמש סופר מקצוען
אגב הקופות בדרך כלל שולחות הודעה ולא צינטוק
צינטוק - צילצול קצר ומיד ניתוק
שליחת הודעה - כשמרימים רת הטלפון יש הודעה הנשמעת למשך זמן מסוים

חיים שיש בהם

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
עריכה תורנית
זה לא שאותי זה לא מחרפן
אבל בסוף בואו נזכור שהמטרה טובה

אלי @@@

משתמש מקצוען
אין לי מושג על מה אתם מדברים
אפילו פעם אחת לא קיבלתי שיחה מקופת העיר או קבר רחל אם זה היה הם לא הייתי מדבר
אבל כל הקווי נייעס וקוים נגד הקורונה או נגד הפוליו וכל מיני משוגעים למיניהם ושאר הקווים "הביטחוניים"
את אלה לא אכפת לי לדפוק ואפילו משמח אותי לדפוק את אלה שמציקים לי ממוצע כל עשר דקות ולפעמים עד 12 בלילה

מהודר!

סופר מקצוען באינדיזיין!!!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עימוד ספרים
עריכה תורנית
כמה פעמים קיבלתם צינתוק על הכנס שהולך להיות?
לא נשמע לכם מוגזם?
037148148
0534176624
025825820

מנוי פרימיום

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
יוצרי ai

מהודר!

סופר מקצוען באינדיזיין!!!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עימוד ספרים
עריכה תורנית
נפתח קו לענין הנ"ל
0733835688

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ר'

קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ:
נקרא  13  פעמים

אתגר AI

דמות 3D הטובה ביותר • אתגר 133

לוח מודעות

למעלה