נכתב ע"י msphoto;325975:אצלי..
סוללות חליפיות מעולות (החליפיות הטובות בשוק - Phottix) לניקון - 90 ש"ח ליחידה
אני לא בבני ברק אבל אני יכול לשלוח בדואר רשום עם תשלום גוביינא (התשלום נמסר בדואר והם שולחים לי את הכסף) תוספת עבור משלוח: 20 ש"ח
(ואם כבר, אז נצל''ש - יש לי במלאי גם גריפים לניקון D80/D90 וגריפים לקנון 40D/50D. כמו''כ סוללות לקנון, מגיני מסך לניקון D300 ועוד. גריפים לניקון D300/D700 אזלו אבל אני אמור לקבל בקרוב נוספים. וניתן להזמין ציוד נלווה נוסף)
נכתב ע"י tamiro;325993:בא לך לבודק לי על ראש פנורמי לחצובה?
נכתב ע"י msphoto;326037:יש לך דגם ספציפי שאתה מחפש?
נכתב ע"י tamiro;326051:יש לי משהו
אבל אני מחפש משומשים... אין לי כרגע 600$ להוציא על דבר כזה
נכתב ע"י msphoto;326070:אתה מתכוון לדבר כזה?
מה התקציב?
כנראה שבשביל לערוך את ההודעה אתה לוחץ בעדינות פעם אחת על עריכה,נכתב ע"י tamiro;326073:עכשיו אני רואה שערכת את הודעה.. (לצערי אני לא יכול לערוך משום מה)
נכתב ע"י msphoto;326242:זה די יקר, הסיפור הזה..
יש משהו ב335$ - http://cgi.ebay.com/Panovision2-QTV...0351414195&linktype=immediatepayment&username
נכתב ע"י LMNT;326261:
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: