:)&&:)&&:)
משתמש פעיל
לגבי חיישנים של דקסקום
יש בעיות בנושא של כמות לחודש בקופ"ח מכבי ולאומית?
במכבי מקבלים שתי קופסאות לחודש, שזה מספיק די והותרלגבי חיישנים של דקסקום
מקפיץגם אני כנ"ל
יש הבדל בין הg3 הישן ל4 החדש חוץ מהנושא של כיולים?
ה3מצריך כיולים ה4 לאמקפיץ
כןמישהו התנסה כבר עם האינסולי ליומג'ב ?
האם מגדירים את זמן האינסולין במשאבה כמו ההומולוג?כן
מה תרצו לדעת?
אין לי משאבה, המידע שלי זה על שימוש בזריקות.האם מגדירים את זמן האינסולין במשאבה כמו ההומולוג?
וסתם, האם הוא מאזן יותר טוב, או שאין הבדל.
אני מדבר על ה640משתמשי לולאה סגורה חייבים לעדכן את המערכת על שימוש בליומג'ב.
כשהחיישן עובד הוא מדויק?לגבי החיישן? התכוונתי לגרדיאן. הוא צריך להחזיק 7 ימים ומאוד נדיר שזה קורה. במקרה הטוב מחזיק 4-5 ימים ולפעמים מחזיק רק יום אחד. בשירות לקוחות טוענים שהוא מאוד רגיש לכל מכה, זיעה וכו'.
כשהוא עובד המשאבה מאזנת נפלא ופועלת מדהים! אבל הבעיה שהרבה החיישן לא עובד ואז המשאבה טיפשה...
חשוב לציין שזה אינדיבידואלי. מה שעובד לאחד לא בהכרח יעבוד טוב אצל השני ולהפך.
יחסית הוא מדויק.כשהחיישן עובד הוא מדויק?
או שהוא לפעמים מראה נתונים לא נכונים
ניסית כבר?תודה על המידע, אכן אני חושב שאנסה את טנדם לתקופת נסיון.
וביום הראשון והאחרון- מה זה אומר שהוא לא מדויק?יחסית הוא מדויק.
ביום הראשון והאחרון קצת פחות. אבל סה"כ הוא בסדר גמור.
בד"כ זה לא הבדלים מאוד משמעותיים. יש יוצאים מן הכלל. אבל בד"כ גם כשיש הבדל זה לא מאוד משמעותי.וביום הראשון והאחרון- מה זה אומר שהוא לא מדויק?
ברמה של הבדל 30 40 מ"ג ד"ל, או הרבה יותר?
וגם, הוא מראה נתונים של גבוה יותר מהמציאות או שפחות?
אני מנסה לחתור גם לנקודה האם יכול להיות שהוא מכניס ליפו כי הוא מראה שיותר גבוה ולמעשה הוא יותר נמוך, ואז ממילא הוא מביא לערכך שמה שאצלו הוא 110 מ"ג ד"ל ובעצם במציאות הוא 70 80 מ"ג ד"ל
תודה
באיזה גלוקומטר אתם משתמשים?בד"כ זה לא הבדלים מאוד משמעותיים. יש יוצאים מן הכלל. אבל בד"כ גם כשיש הבדל זה לא מאוד משמעותי.
היום לדוג' זה היה לנו ממש אחד על אחד בין החיישן לבין הגלוקומטר.
צריך לקחת בחשבון שבכל סוגי החיישנים יש סטיות מידי פעם, בעיקר כשיש ערכים גבוהים או נמוכים מאוד.
קרה לנו השבוע שהוא צפצף לו בלילה שיש לו 50 ובבדיקה באצבע היה 70.
אבל יש גם את ההבדל בין בדיקה בדם שזה נותן ערך יותר מדויק ועכשווי לבין חיישנים (בכל החברות). בחיישן יש דיליי של כ20 דקות כי הוא בודק את הסוכרים בצורה אחרת ולא בדם.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: