יש מידע למישהוא מחפש גםמקפיצה, דחוף!
בסוף עשיתי דרכם, הפער במחיר היה משמעותי, והם עובדים עם הראל, בתקווה שהכל יהיה בסדר...יש מידע למישהוא מחפש גם
אני גם עשיתי אצלם היוםבסוף עשיתי דרכם, הפער במחיר היה משמעותי, והם עובדים עם הראל, בתקווה שהכל יהיה בסדר...
אני גם עשיתי אצלם היום
ואני לא מבין איך הם כ"כ זולים
הסוכני ביטוח שמקמבנים והכי זולים יוצאים באזור ה5000
גם קראתי ביקורות עליהם בגוגל והם ממש גרועות
אבל ראיתי שכל חברות הביטוח עם ביקורות גרועות בגוגל...
אז זה לא אומר כלום
מקווה שיהיה טוב
@שנה שנה ו@נץבסוף עשיתי דרכם, הפער במחיר היה משמעותי, והם עובדים עם הראל, בתקווה שהכל יהיה בסדר...
ב״ה לא יצא לנו לתבוע את הביטוח,@שנה שנה ו@נץ
אנחנו מבררים כעת על הביטוח הנ"ל ומתלבטים בדיוק בגלל הדברים האלו - ביקורות גרועות+ הצעת המחיר הטובה ביותר.... נשמח אם תוכלו לעדכן אותנו האם אתם מרוצים ? קבלתם שירות טוב?
תודה רבה
איזה מחיר ההצעה שקיבלתםמישהו אולי מכיר את החברה, התנסה איתה,
אני הצעה לביטוח רכב עבור נהג חדש ושם קיבלתי את ההצעה הכי זולה, אבל לא מצליחה לברר מידע עליהם,
אשמח לכל מידע
איזה חברה@גאונה תודה רבה על התגובה!
מדברייך מובן שלא משנה בכלל מיהי חברת הביטוח כשמבטחים רק צד ג וחובה?
כי הציעו לי גם חברה נוספת עם אפס המלצות - רק ביקורות גרועות. ומחיר זול יותר 4900 לנהג חדש
אור ביטוחיםאיזה חברה
מומלץ מניסיון ?תעשו ביטוח חובה בהפול
ותעשו צד ג בביטוח ישיר
יצא לכם 4700
לא כולל תוספות על ביטוח חלונות
סביר@שנה שנה ו@נץ
אנחנו מבררים כעת על הביטוח הנ"ל ומתלבטים בדיוק בגלל הדברים האלו - ביקורות גרועות+ הצעת המחיר הטובה ביותר.... נשמח אם תוכלו לעדכן אותנו האם אתם מרוצים ? קבלתם שירות טוב?
תודה רבה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: