הסינון על הסים, דרכו עובר האינטרנט. הסטיק הוא רק כלי לסים. אאלט אפשר לקנות לבד (נטפרי) אתרוג לא יודעתאני לא מבינה כלום בסטיקים.
בבית אני משתמשת בראוטר. אבל שכאני מחוץ לבית אני רוצה לקנות סטיק.
מה האפשרויות בסינונים השונים. האם הסינון הוא על הסים או על הסטיק?
כלומר האם אפשר לקנות סטיק רגיל ולהכניס סים מסונן, או שהסינון הוא על הסטיק. האם יש הבדל בין החברות השונות?
את יכולה לקנות ראוטר נייד-מייפי.בבית אני משתמשת בראוטר. אבל שכאני מחוץ לבית אני רוצה לקנות סטיק
אשמח לקנות ממכם- אם זה אפשרי כמובןעכשיו קניתי עוד אחד למתנה, עלה 31 דולר.
גם לי יש סטיק מאליאקספרס - זוועה .יש כאן בקישור הסבר ממש ברור בנושא.
רק דבר אחד - החברות כאן בארץ ימכרו את הסטיק בפי 2 או יותר ממחירו האמיתי.
לי היה את הסטיק הסיני שנראה כך:
חברות הסינון מוכרות אותו ב250, חנויות מחשבים בארץ בערך ב130-150, באלי אקספרס הוא עולה 10 דולר.
היה איטי מאוד עם ניתוקים בלי הפסקה, הווייפיי רוב הזמן לא עבד וכל הזמן נשבר לו החיבור והייתי צריך להלחים.
אח"כ, בעקבות המלצה כאן בפרוג החלפתי לסטיק הזה:
וזו כבר ליגה אחרת לגמרי.
המהירות זינקה פי 6, הניתוקים נעלמו, הווייפיי עובד תמיד, ועוד בונוס - יש לו סוללה פנימית לעד 4-5 שעות עבודה,
כך שהוא לא גומר את הסוללה של המחשב.
בחנויות בארץ הוא עולה 300 ש"ח, קניתי מאלי אקספרס ב 37 דולר.
עכשיו קניתי עוד אחד למתנה, עלה 31 דולר.
אעלה קישור בהמשך בעז"ה.
אח"כ, בעקבות המלצה כאן בפרוג החלפתי לסטיק הזה:
וזו כבר ליגה אחרת לגמרי.
המהירות זינקה פי 6, הניתוקים נעלמו, הווייפיי עובד תמיד, ועוד בונוס - יש לו סוללה פנימית לעד 4-5 שעות עבודה,
כך שהוא לא גומר את הסוללה של המחשב.
בחנויות בארץ הוא עולה 300 ש"ח, קניתי מאלי אקספרס ב 37 דולר.
עכשיו קניתי עוד אחד למתנה, עלה 31 דולר.
אעלה קישור בהמשך בעז"ה.
ברור שראוטר הוא עם טווח קליטה יותר רחב, למרות שלי הוא יכול לקלוט במרחק מסוים לא בדקתי כמה,הסטיק הנ"ל יכול לשמש כתחליף לראוטר?
וווואו לי הוא עלה 400.בחנויות בארץ הוא עולה 300 ש"ח, קניתי מאלי אקספרס ב 37 דולר.
לי הוא קולט מהסלון לחדר שינה - מעבר לקיר, אבל זה קרוב ... הדירה קטנה... לא בדקתי ממרחק גדול יותר.כמה טווח קליטה הוא נותן לדוגמא בבית 100 מ'?
בדיוק ככה זה אצלינו. עם ראש מטען USB בתוך השקע. המחשב עובד עם הווייפיי מצוין. אין ניתוקים.האם אפשר לחבר אותו למטען usb על בסיס קבוע כאילו זה הראוטר.
אוקיילי הוא קולט מהסלון לחדר שינה - מעבר לקיר, אבל זה קרוב ... הדירה קטנה... לא בדקתי ממרחק גדול יותר.
בדיוק ככה זה אצלינו. עם ראש מטען USB בתוך השקע. המחשב עובד עם הווייפיי מצוין. אין ניתוקים.
מה ההבדל בין נטסטיק למייפי?את יכולה לקנות ראוטר נייד-מייפי.
החסימה זה על הסים והקליטה דרך וויפי.
את הנטסטיק אני ממליצה לחבר עם ראש מטען לשקע חשמלי ולא לחבר למחשבמה ההבדל בין נטסטיק למייפי?
הנטסטיק אני מבינה שצריך להיות מחובר למחשב דרך USB, והמייפי מחובר למשהו?
כן בהחלט, אני ממש משתמשת עם זה ככהאפשר להשתמש בנטסטיק בלי לחבר למחשב? כל החיבור הוא רק בשביל החשמל?
וואו אני ממש בורה בנושא
כן. ציינתי - ק.ש..
עובד עם כל הסימים של כל החברות כולל עם סינון נטפרי, נכון?הקישור לקניה מעלי אקספרס:
יש בעלי אקספרס עוד ראוטרים שנראים בדיוק אותו דבר, אבל הם לא יעבדו בארץ. (עובדים על תדרים אחרים.)Huawei E5576-320 סמארטפון 4G נתב נייד WIFI המקורי Cat4 150Mbps כיס 4G Wi Fi נתב תמיכה HiLink וחכם - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
זה שבקישור בשימוש אצלי כבר תקופה ארוכה בלי שום בעיות.
ק.ש.
@יעל זלמנוביץ @לא כמו כולם @yehudam
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: