כללי סדרת מודעות. מה דעתכם?

מצב
הנושא נעול.

מ.ש.י.

משתמש רשום
יפה מאוד עיצוב נפלא, במילים בראש העמוד בס"ד הייתי שם משקל קל יותר,

למילת הכותרת הייתי מוריד את הקו ואולי גם את ההצללה....

את הכיתוב הייתי ממרכז לשני הכיוונים ואולי מקטין טיפה את הכתב...

בהצלחה!

evart

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
משהו מקסים מזמן לא ראיתי מודעה מוצלחת כל כך...
לדעתי גם כן ההצללות מיותרות או אולי לעדן טיפה
וזהו פשוט מושלם!

nechama

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
אין מילים, אחרי כל ההארות...

גרפצ'יקו

משתמש רשום
מה רע בהצללות? באמת שלא הבנתי.

באמת כפי שהעירה אחת המגיבות במוודעה של המדפסת ההצללה זה לא באמת הצצלה אלא סתם מריחה וטשטוש, אבל גם בעץ וגם בברווז ההצללות אמנם לא ממש דרושות אבל זה קטע של "אופנה" בעיצוב, אז זרמתי עם זה.
תודה לכל המגיבים.
בשמחות!

שירי כהן

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
אמן! משהו משהו משהו!!!! מתחברים מיד!

Graphic

משתמש צעיר
נכתב ע"י גרפצ'יקו;356128:
מה רע בהצללות? באמת שלא הבנתי.

באמת כפי שהעירה אחת המגיבות במוודעה של המדפסת ההצללה זה לא באמת הצצלה אלא סתם מריחה וטשטוש, אבל גם בעץ וגם בברווז ההצללות אמנם לא ממש דרושות אבל זה קטע של "אופנה" בעיצוב, אז זרמתי עם זה.
תודה לכל המגיבים.
בשמחות!

אופנה אופנה, אבל פה זה פשוט לא מתאים!

אם אתה שם ויז'ואל של מצלמה, משקפיים, תכשיט או... מדפסת - ההשתקפות יוצרת רושם של חפץ המונח על משטח חלק ומבריק - והמסר הוא יוקרתי/ הייטקי / חדשני.
אבל זה פשוט לא מתאים לעץ, שגם מי שחולם שצומחים עליו דולרים - מצפה שיהיה נטוע באדמה! קל וחומר לא אוז - שגם הויז'אל מספר שעומד על הדשא!

בקיצור - מודרני או לא, צריך להיות הגיוני: אם אתה דווקא רוצה השתקפות - אז רק במודעה הראשונה, ואם אתה רוצה דווקא קו אחיד - תסיק את המסקנה לבד.

ועל המודעה בכלליות - אין לי מה להוסיף. כל מילות ההתפעלות שלי כבר נאמרו על-ידי קודמי!

בהצלחה!

באלמעלה

משתמש פעיל
מאוד יפה ומושקע
אך המודעה תהיה יותר מושלמת
עם הטקטטס יהיה מיושר לשני צדדים
או לימין
ככה זה קצת לא מספיק מאורגן

ותמיד לבחור

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
נכתב ע"י נחמי;356233:
אין מה להוסיף..
אכן! :)
על הלוק היפה - דיברו.
על הקופי המצוין והממגנט - דיברו.
אפילו על השקיפות הלא נכונה - כבר דיברו. :rolleyes:

מממ.... מה אוסיף? :confused:
אה!
גווני הגרדיאנט ברקע טיפטיפטיפונת רבים מדי. נראה לי שהיה רצוי להפחית קצת, ואולי להחיותם מעט.
(במיוחד לאור ריבוי המלל - שמסתבר שהוא חיוני.)

אבל כמובן שחוצמזה..... אה, כבר אמרתי. :D

גרפצ'יקו

משתמש רשום
נכתב ע"י Graphic;356169:
אופנה אופנה, אבל פה זה פשוט לא מתאים!

אם אתה שם ויז'ואל של מצלמה, משקפיים, תכשיט או... מדפסת - ההשתקפות יוצרת רושם של חפץ המונח על משטח חלק ומבריק - והמסר הוא יוקרתי/ הייטקי / חדשני.
אבל זה פשוט לא מתאים לעץ, שגם מי שחולם שצומחים עליו דולרים - מצפה שיהיה נטוע באדמה! קל וחומר לא אוז - שגם הויז'אל מספר שעומד על הדשא!

בקיצור - מודרני או לא, צריך להיות הגיוני: אם אתה דווקא רוצה השתקפות - אז רק במודעה הראשונה, ואם אתה רוצה דווקא קו אחיד - תסיק את המסקנה לבד.

בהצלחה!

כל הרעיון של הקונספט זה להציג משהו מדומיין, הלכתי פה על סגנון מיזאנסצני של מדע בדיוני, אווירה סטרילית משהו...
חוצמזה, תראו את העץ בלי השתקפות. תסכימו איתי שזה נראה צף בלי נקודת אחיזה או קו בסיס שיעגן את זה ב"מציאות".

תודה תודה תודה לכולם על ההערות!

קבצים מצורפים

• A2.jpg
    KB 864.3 · צפיות: 13

agav

משתמש פעיל
לענ''ד על הביצים להיות במצב שכיבה. הדשא לא מספיק גבוה כדי לתמוך בתנוחה המאונכת. הפריעו לי גם ההבדלים הניכרים בגדלים.

עוצמתי.

cheinanit

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
יפה מאוד!!!!

מיוחד!!

עבודה נעימה לעין במיוחד!!!!

פוינט ק גת

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
מיוחד!
כמו שכתבו הקודמים- השקיפות מיותרת.
אבל אם בכל זאת תשארו איתה, שימו לב למשהו לא ריאלי בשקיפות של האוז.
שכבת הדשא מעל שכבת האוז אבל בשקיפות זה נראה ששכבת האוז מעל שכבת הדשא.

חזק

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
הרעיון מבריק שחבל על הזמן,
וגם רמת ביצוע
אבל לגבי הצבעים המעט ישנוני, למה שלא תפרוץ עם צבע יותר חדשני ומושך?
נכון שלא תעשה שם צהוב וכו' כי זה לא מתאים למשכנתאות, וגם שזה צריך להיות יוקרתי,אבל מכאן עד רקע בז' כזה..חום...למה חמים.?

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  60  פעמים

לוח מודעות

למעלה