מי אומר שלא הולכים לכותל?לפעמים אני מ(ע)איר לאנשים שחוצים יבשות להשתטח למה הם לא הולכים ל - - כותל..
הקב'ה ממתין לנו שם עם כל הטוב שבעולם
אני מתעסקת פה ושם עם שידוכיםמי אומר שלא הולכים לכותל?
חשוב מאוד מאוד להתפלל בכותל.
וגם (וזה לא סותר) בקברי צדיקים -כמו שכתוב בספרים הקדושים
את הסגולה לחפש שם..מי אומר שלא הולכים לכותל?
חשוב מאוד מאוד להתפלל בכותל.
וגם (וזה לא סותר) בקברי צדיקים -כמו שכתוב בספרים הקדושים
כלומר שאין טעם בשום סגולה? חשבתי שסגולות יכולות לקרב את הזיווג...אם זה לא כך הרי שכולן בעצם- מיותרות...?שום סגולה לא תביא את השידוך שלך רגע לפני הזמן שהוא היה אמור לבוא.
(מנסיון)
את הסגולה לחפש שם..כלומר שאין טעם בשום סגולה? חשבתי שסגולות יכולות לקרב את הזיווג...אם זה לא כך הרי שכולן בעצם- מיותרות...?
אני חושב שתפילה זה לפני הכול מי שמביא את ישועה זה ריבון של עולם וסלחו לי בלי זלזול לא הצדיק מביאה את ישועה הצדיק והסגולה רק יכולים לקרב כי יש להם יותר כוח מתאנו לכן לא לקחת את סגולה בתור אליל ולכך יש ראיה אול שאנשים יתחילו להבטיח שאם ריבון של עולם יעשה אתנו נס נפרסם בכול המקמות ונעשה סעודה למה מבטחים רק בשם הצדיק בלי זלזולמאחלת לך למצוא את זיווגך בקרוב בעזה!
אבל חבל שבתחילת דרכך כבר תתעייפי מלנסות כל סגולה...עד שתגיעי למסקנה-
שרק תפילה כמו שצריך (מעומק הלב..בבכי וכו) ועוד תפילה ועוד אחת...
ואמונה!
היא זאת שתביא את הישועה.
כמובן שיש השתדלות כל אחד עפי דרגתו.
מציעה לך ללמוד ספרי מוסר ולהתחזק באמונה ובטחון.
זה יעזור לך לעבור את התקופה ברוגע.
ולא רק לזיווגאז ככה..
קודם כל אקדים אני לא משתייך לקהילת ברסלב וכדו' אני ליטאי.
שמעו על הצדיק מיבניאל שמי שאומר שם את כל התהילים מהתחלה ועד סוף ללא כל עצירה כולל שירותים ואז מבקש על הזיווג נענה..
חברי עשה את זה שבוע לפני, ואז אני הלכתי עם עוד אח ואחות, אני הייתי הגדול, חברי התארס שבוע לפני ואז אני התארסתי, לפני חתונתי אחי כבר התארס וגם אחותי תוך פחות משנה התארסנו....
פשוט ללכת לקבר של הצדיק מיבניאל ולומר את כל התהילים..
בהצלחה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: