דרוש מידע סגולה בדוקה בלבד לזיווג הגון

מצב
הנושא נעול.

גביע האש

משתמש מקצוען
לפעמים אני מ(ע)איר לאנשים שחוצים יבשות להשתטח למה הם לא הולכים ל - - כותל..
הקב'ה ממתין לנו שם עם כל הטוב שבעולם
מי אומר שלא הולכים לכותל?
חשוב מאוד מאוד להתפלל בכותל.
וגם (וזה לא סותר) בקברי צדיקים -כמו שכתוב בספרים הקדושים

BIZZARC- עשירה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
שום סגולה לא תביא את השידוך שלך רגע לפני הזמן שהוא היה אמור לבוא.
(מנסיון)
ממליצה לך קודם כל להרפות ולהתחזק באמונה על שכל דבר בעיתו ובזמנו זה מידו הטובה והרחומה של ה'
דבר שני לחשוב מה התפקיד שלך עכשיו. במה ה' רוצה שתתקרבי אליו בזמן ההמתנה ואת זה לקחת כפרויקט עד שבע"ה תינשאי ותקימי בית נאמן בישראל.
דבר שלישי שאמנם פחות מתאים לך כרגע כי את רק בתחילת לימודי המקצוע שלך אבל אם הזמן יעבור ועוד לא תינשאי
ממליצה לך מאוד לא להקפיא את הזמן אלא למלא אותו בעשיה שתקדם אותך וגם תהיה פחות אפשרית בע"ה אחרי החתונה.

מתעניינת:)

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
מי אומר שלא הולכים לכותל?
חשוב מאוד מאוד להתפלל בכותל.
וגם (וזה לא סותר) בקברי צדיקים -כמו שכתוב בספרים הקדושים
אני מתעסקת פה ושם עם שידוכים
אם תרצי תכתבי לי פרטים בפרטי
אולי יהיה לי רעיון..:)

ל.ק.י

משתמש מקצוען
אני גם עשתי מלא סגולת אני מאמין שכול סגולה מקרבת וזה לא מחייב בגלל שעשינו את סגולה אמור לבהו הישועה באתו יום הדבר היחיד שמחזק אותי זה תפילה מתוך הלב להוריד דמעות לבקש במילים שלכה אצל ריבון של עולם ועד טיפ תיקחו איזה דבר שאתם מאוד אוהבים ותעסקו בזה כמה שיותר שימלא קצת את סיפוק שכן אפשר למלות ותאמינו שהוא נתן לנו את זה כי רק אנחנו יכולים להתמודד עם זה וזה מכשל לחיים ובעזרת השם לכלנו יבהו הישועה

מולטיגרפיה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
כמי שעשתה בזמנו לא מעט
התארסתי שבועיים אחרי שתרמתי לרינה של תורה מנין אברכים שילמדו עבורי

וכל מאמינים

משתמש פעיל
מאחלת לך למצוא את זיווגך בקרוב בעזה!
אבל חבל שבתחילת דרכך כבר תתעייפי מלנסות כל סגולה...עד שתגיעי למסקנה-
שרק תפילה כמו שצריך (מעומק הלב..בבכי וכו) ועוד תפילה ועוד אחת...
ואמונה!
היא זאת שתביא את הישועה.
כמובן שיש השתדלות כל אחד עפי דרגתו.
מציעה לך ללמוד ספרי מוסר ולהתחזק באמונה ובטחון.
זה יעזור לך לעבור את התקופה ברוגע.
ויתתן לך הרבה כוחות וכלים להמשך החיים!

ל.ק.י

משתמש מקצוען
מומלץ מאוד לקבל החלטה עד אפוה אני עושה סגולת כי אחרי זה אנשים מכורים לסגולת ולא ראויים תצאות וזה קשה וזה קשה מאוד להשים גבול איזה סגולה כן ואיזה לא כי אולי זה אולי מזה יבאוה הישועה אבל שם זה המבחן אמרתי הסגולה הזיות לא אז לא

geekית מחשבים

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
יש את הסגולה של ר אלימלך בידרמן,
לסיים שני ספרי תהילים בלילה הראשון של ראש השנה,
היא סגולה קשה, אבל לא מכירה מישהו שעשה את הסגולה הזאת ולא נושע!!
הוא סיפר בשנה שעברה על בחורה בת 40, שעשתה את הסגולה הזאת והתארסה בסוף אלול בשנה שאחרי!!

ל.ק.י

משתמש מקצוען
מאחלת לך למצוא את זיווגך בקרוב בעזה!
אבל חבל שבתחילת דרכך כבר תתעייפי מלנסות כל סגולה...עד שתגיעי למסקנה-
שרק תפילה כמו שצריך (מעומק הלב..בבכי וכו) ועוד תפילה ועוד אחת...
ואמונה!
היא זאת שתביא את הישועה.
כמובן שיש השתדלות כל אחד עפי דרגתו.
מציעה לך ללמוד ספרי מוסר ולהתחזק באמונה ובטחון.
זה יעזור לך לעבור את התקופה ברוגע.
אני חושב שתפילה זה לפני הכול מי שמביא את ישועה זה ריבון של עולם וסלחו לי בלי זלזול לא הצדיק מביאה את ישועה הצדיק והסגולה רק יכולים לקרב כי יש להם יותר כוח מתאנו לכן לא לקחת את סגולה בתור אליל ולכך יש ראיה אול שאנשים יתחילו להבטיח שאם ריבון של עולם יעשה אתנו נס נפרסם בכול המקמות ונעשה סעודה למה מבטחים רק בשם הצדיק בלי זלזול

bnoya

משתמש מקצוען
בלת"ק
עברתי דרך ארוכה מאוד מאוד מאוד עד שזכיתי לילדים ב"ה
לא היתה סגולה שפיספסתי, לא היה משהו שלא ניסיתי, גם את הדברים ההזויים ביותר.
הסכמתי ליסוע למקומות נידחים, לעבור בזיונות, ללכת לבקש סליחה מכל מיני אנשים שחשבתי שאולי נפגעו ומקפידים עלי.
תכלס מה עזר בסוף? אולי הכל ביחד, אולי לא. לא יכולה לדעת.
אבל, היום אני יודעת אחרי עבודה פנימית רצינית ביותר שלא הסגולות הם שהביאו את הישועה, אלא האמונה בלבד.
לבקש סגולה ש100% עובדת, נשמע לי סוג של עבודת אלילים, סליחה מראש מכולם. אם הקב"ה יחליט שהסגולה לא תעבוד, לא יעזור אצל כמה אנשים היא כן עבדה.
ללכת במחשבה שהדרך להשיג שידוך, רפואה, ילדים וכדו' היא דרך הסגולות, זה טעות גדולה וחשיבה בעייתית.
תאמיני, תסמכי על הקב"ה בעיניים עצומות, וברגע הנכון הגאולה שלך תגיע בעז"ה.

פוקה פוקה

משתמש מקצוען
אז ככה..
קודם כל אקדים אני לא משתייך לקהילת ברסלב וכדו' אני ליטאי.

שמעו על הצדיק מיבניאל שמי שאומר שם את כל התהילים מהתחלה ועד סוף ללא כל עצירה כולל שירותים ואז מבקש על הזיווג נענה..

חברי עשה את זה שבוע לפני, ואז אני הלכתי עם עוד אח ואחות, אני הייתי הגדול, חברי התארס שבוע לפני ואז אני התארסתי, לפני חתונתי אחי כבר התארס וגם אחותי תוך פחות משנה התארסנו....

פשוט ללכת לקבר של הצדיק מיבניאל ולומר את כל התהילים..

בהצלחה
ולא רק לזיווג
גם לילדים

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה