דרוש מידע סגולה בדוקה בלבד לזיווג הגון

מצב
הנושא נעול.

אורח(ת)בעולם

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
אני מכירה מישי, שלא היו לה ילדים מלא שנים, והיא עשתה את כל הסגולות שבעולם (בנוסף לטיפולים וכאלה) ואז אח שלה הוציא מצמה הבטחה שהוא יגיד לה סגולה והיא תנסה אותה לא משנה מה, ״לא לנסות שום סגולה בתקופה הקרובה״
וב״ה הסגולה הזאתי הצליחה!

לכל זמן בעת… תתפללי אליו הוא שומע, ואם זה נראה לך שהוא היום לא שמע, את מחר תוודאי, שהוא שמע גם שמע.

אל תצפו שזה באמת יקרה אחרי 30 יום בדיוק, אני עשיתי 30 יום שיר השירים ובדיוק ביום ה 30 שדכו לי מישהו והייתי בטוחה שאתחתן או משהו אבל בסוף השידוך הזה ירד עוד לפני פגישה ראשונה (היינו אמורים להפגש וקבענו כבר פגישה)
נו, את לא חושבת שזה עזר לך כדי שזה לא יצא לפועל וחסך ממך פגישה מיותרת? ה30 יום כנראה פעלו את פעולתן, שזו לא הייתה הפעולה שאת רצית, זה עניין אחר.

גביע האש

משתמש מקצוען
מניסיון
קבלה אפילו קטנה בצניעות עושה רעש גדול בשמים
סליחה שאני אומרת את זה שוב.....אבל גם את זה כבר ניסיתי
32.png

קיבלתי כמה וכמה קבלות אפילו קשות מאוד, אבל כאלו שיכולתי לעמוד בהן

studio-outline

משתמש מקצוען
תפילה ואמונה בה' יתברך בלבד!!!!
אצלינו עשינו י"ג י"ג ומי שאירגנה היתארסה יומיים אחרי שגמרנו לומר
מוזמנת לארגן י"ג לעוד יומים מי"ג בחודשצפה בקובץ המצורף 1184480
אני אשמח להיצטרף צפה בקובץ המצורף 1184479צפה בקובץ המצורף 1184480צפה בקובץ המצורף 1184480צפה בקובץ המצורף 1184480צפה בקובץ המצורף 1184479
מה זה הסגולה הזאת?
אשמח לפרוט

מדיה ואתרים

בניה , עריכה ועיצוב
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
D I G I T A L
הי !
מעניין שאחרי כ"כ הרבה ניקים שעלו כאן - אף אחד לא אמר את היסוד ?!
אז ככה .
סגולה לא חייבת לעבוד! - סגולה אם היא נכונה יכולה לקרב, יכולה להוסיף , הקב"ה קוצב לכל אחד מסלול , וכמה שלא כיף לנו לחשוב על זה - ננסה כל סגולה שבעולם כדי להימלט מהגזרה
אבל לפעמים הקב"ה אומר לנו זה הניסיון שלך אני כרגע רוצה אותך כאן במצב הזה עם ההתמודדות הזאת וכל עוד לא נגמר הניסיון - פשוט אי אפשר לברוח ממנו
מכירה אנשים שעשו הכל ושום דבר לא עבד עליהם
מכירה אנשים שעשו סגולה אחת והתארסו מיד.

יש לכל אחד דרך שהוא צריך לעבוד כאן בעולם - ברור שסגולה המועילה ביותר כך אמר ר' חיים זצ"ל זו תפילה . ורק תפילה

ואבי שליטא אמר שבדק הרבה סגולות ולא מצא סגולה אמיתית יותר מ- 40 יום בכותל שאף הרבה רבנים אחזו מכך , אז ממש שווה לנסות !

אבל - אנחנו מוכרחים לדעת שאנחנו לא יכולים להכריח את הקב"ה לרצות את מה שאנחנו רוצים
אנחנו יכולים להשתדל ולנסות ושום מעשה טוב שעשינו לא ילך לאבדון , הכל נשמר !!!
אבל מתי זה יהיה - זה רק בידיים שלו

וזה קשה מאוד אבל נראה לי שכדאי למרות זאת לחשוב נכון ?!

( ניק - שיש להם הרבה רווקים במשפחה :cautious: )

נערך לאחרונה ב:

~נעמי~

עיצוב גרפי
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
פרסום וקופי
מוזיקה ונגינה
D I G I T A L
מתי שמאד כועסים ורוצים להחזיר או שנעלבים ממישהו ויש בלב מה לומר- מבליגים! ומבקשים!

MIRIBZ00

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
לכל אחד יש את הישועה שקרובה לאחת הסגולות, אני עשיתי שני חמישי שני (על הדרך עזרתי לאחותי הירושלמית) והתארסתי שבוע אח"כ, בעלי עשה שני חמישי שני שנה וחצי קודם...
לאחד טבילה במקווה הפלא יועץ, לשני תהילים בעמידה-2 ספרי תהילים.
העניין הוא מסירות נפש. כפי שמובא בשם ר' חיים, שהיה אומר לאחד לגדל זקן לשני ללמוד מסכנת כינים וכו

גביע האש

משתמש מקצוען
לכל אחד יש את הישועה שקרובה לאחת הסגולות, אני עשיתי שני חמישי שני (על הדרך עזרתי לאחותי הירושלמית) והתארסתי שבוע אח"כ, בעלי עשה שני חמישי שני שנה וחצי קודם...
לאחד טבילה במקווה הפלא יועץ, לשני תהילים בעמידה-2 ספרי תהילים.
העניין הוא מסירות נפש. כפי שמובא בשם ר' חיים, שהיה אומר לאחד לגדל זקן לשני ללמוד מסכנת כינים וכו
האמת שעשיתי שני חמישי שני לפני קצת פחות משנה...

תרנגולת

משתמש פעיל
מה זה הסגולה הזאת?
אשמח לפרוט
13 אנשים מתחילים מתאריך י"ג בחודש לומר יג פעמים פרק יג במשך 13 ימים רצוף בדוק ומנוסה אפשר על 13 שמות שונים תמיד שעשינו את זה חברות משפחה הייתה מאורסת אחר כך

שזמה

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
אולי פשוט הגיע הזמן להפסיק בחיפוש שלך אחרי סגולות ורק לחזור למקור,
להתפלל ולהתפלל ולהתפלל לקב"ה, הכח הוא אך ורק בידיים שלו ולא בשום סגולה אחרת.
האמיני ובטחי שרק בכוחו לפתוח לך את השער ולא להסתמך על שום כוח אחר שכביכול הוא זה שיוכל להועיל לך.
(אני לא מתכוין לזלזל בסגולות למיניהם אבל לפעמים שוכחים שאחד מהי"ג עיקרים הוא להאמין שאין כח אחר מלבדו ואין שום כוח אחר שיכול לגרום למשהו לקרות -גם לא לסגולות- ולכן פעמים הקב"ה לא נותן ששום דבר יקרה עד שהאדם יחזור אליו ויצפה לישעותו בלי לערב בזה כביכול דברים אחרים)

נקודה עיצוב

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
1659895418436.png

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  55  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה