כן זה איזור שבאמת פחות מותאם לילדים מבחינת אטרקציות.@עעעעעעעעעע מה כן יש לעשות עם ילדים בסאס פה? (גילאי 0-12), היינו כבר באיזורים אחרים בשוויץ ורוצים אולי שנה הבאה לסאס פה, ומשום מה קיבלתי את הרושם שיש פחות פעילויות לילדים מאיזורים אחרים.
אני יודעת על רכבלים ומסלולים, יודעת שיש גם מגלשות הרים ופארק חבלים, חוץ מזה עוד משהו?
מפלים מעניינים? קניון מים? יש מה לעשות שם שבועיים?
אשמח מאד לכל מידע.
יעזור לי גם לדעת באיזה איזור בסאס פה כדאי לשכור דירה מבחינת קרבה למינינים.
ועוד משהו - נראה שהמחירים שם אסטרונומיים. יתכן ועולה 1500 - 2000 שקל לילה?? ככה נראה מהאתר של העיירה.
תודה על כל פיסת מידע!
תודה על המענה, כמה זמן הייתם שם?מה שכתבת, לא זוכרת עוד אטרקציות מיוחדות. אנחנו נהנינו עם ילדים מהמסלולים, הנוף והאוירה. הלכנו כל בוקר למסלול שכלל רכבל והליכה רגלית ארוכה וסיימנו בפארק.
יש בסאס אלמגל פארק גדול ונחמד, בילינו בו כל אחה"צ.
לילדים הבני ברקים שלי הדשא והמרחבים הספיקו בהחלט.
שתגיעי לשם תקלטי תאווירה של המקוםתודה על המענה, כמה זמן הייתם שם?
יש איזורים בשוויץ שיש בהם גם מפלים, קניוני מים, שייט באגם, פינוקולר פתוח לתצפית, ועוד, מה שמגוון מהנוף של הרכבלים והמסלולים. אין מכל אלו באיזור סאס פה?
יש מפלים, אני לא יודעת למה את קוראת "מפלים מיוחדים".תודה על המענה, כמה זמן הייתם שם?
יש איזורים בשוויץ שיש בהם גם מפלים, קניוני מים, שייט באגם, פינוקולר פתוח לתצפית, ועוד, מה שמגוון מהנוף של הרכבלים והמסלולים. אין מכל אלו באיזור סאס פה?
תודה!שתגיעי לשם תקלטי תאווירה של המקום
גם האלה שרוצים לטייל את כל שוייץ כל יום ולהספיק מלא(כמונו) מבינים ששם הכל בקצב אחר.
כולם ככה, תקלטו תאווירה שתגיעו לשם.
אם את מחפשת שיט, אנחנו נסענו ללוצרן לעשות שם שיט מהמם באגם
ובכללי פשוט תגגלי ותחפשי דברים שקרובים לשם
לפחות בשבת בבוקר האורות האוטומטיים כבר לא פעלו??הגענו דרך בוקינג.
בליל שבת לא יכולנו לצאת מפתח הבית.
השנה נארוז מברג ונסתדר
בדרך כלל התפילה של ליל שבת מסתיימת לפני השקיעה לא? כך לפחות היה לנו במקומות אחרים בארופה. ואז בעלי הצליח להיכנס הביתה עוד לפני החושך והאורות האוטמטיים...אני אישה.
רצינית עם המברג, בשביל המקרר.
הבעיה לא רק בבית עצמו, כשיוצאים לרחוב מדליקים אין ספור אורות אוטומטיים.
בשעות היום אין בעיה.
כן, יצאו מוקדם וחזרו בשעות האור עדייןבדרך כלל התפילה של ליל שבת מסתיימת לפני השקיעה לא? כך לפחות היה לנו במקומות אחרים בארופה. ואז בעלי הצליח להיכנס הביתה עוד לפני החושך והאורות האוטמטיים...
ומה עם בעל הדירה? סירב לעזור?כן, יצאו מוקדם וחזרו בשעות האור עדיין
בעלת הדירה לא הבינה מה אנחנו רוצים. בכל מקרה, לא היה שייך לצאת לרחוב.ומה עם בעל הדירה? סירב לעזור?
לאחרונה הרבה נהיו חסרי סבלנות (שלא לאמר אנטישמיים...) כלפי היהודים, בכל מיני עיירות בארופה.
איפה כבר בקדת?אם למישהו יש המלצה על דירה בסאס פה אשמח לשמוע
תודה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: