סאונד ב AE

YONI10

משתמש פעיל
כבר שאלתי את זה פעם ולא ענו לי
היה לי תוכנת אפטר אפקט7.0 ולא שמעתי את הסאונד
אמרו לי שכנראה יש בעיה בהתקננה
התקננתי אפטר אפקט CS4 ושובב אין סאונ
מה עושים??

maor700

משתמש רשום
ברירת המחדל של אפטר בלחיצה על מקש רווח להתחלת רינדור ונגון בסופו הוא רנדר ללא שמע. אם ברצונך לרנדר גם את רצועת האודיו עליך ללחוץ על מקש 0 בלוח המקשים הימני.

mp2

משתמש צעיר
הדמיות בתלת מימד
ואם ברצונך לשמוע את הסאונד בלבד לפני רנדור לחץ על הנקודה מימין ל-0 בלוח הימני.

פופקו

משתמש סופר מקצוען
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
הדמיות בתלת מימד
עריכה והפקת סרטים
טיפ יומי: ללוח המקשים הימני, קוראים "המקלדת הנומרית"

YONI10

משתמש פעיל
תודה לכולם....
מצאתי את הבעיה
והסתדרתי....

דובי

משתמש רשום
הפקות ואירועים
סאונד באפטר?

אני כמעט שאף פעם לא עשיתי סאונד באפטר..
וזה מוזר לי!
תוכנה כ"כ גדולה והסאונד כ"כ לא מושקע, וכמעט בלתי ניתן לעריכה שם וכד'!

אני מכין באפטר ללא סאונד, ומחבר את הסאונד בתוכנת עריכה- (אדיוס/פרמייאר)

רקורד

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עריכה והפקת סרטים
אוטומציה עסקית
זה לא כזה מוזר. אפטר לא מיועדת לעריכה של סרט, כמו שפרימייר לא מיועדת לעריכת סאונד, ולכן האפשרויות בה כ"כ מוגבלות

mp2

משתמש צעיר
הדמיות בתלת מימד
אפטר היא תוכנה לאפקטים!!!
אבל יש הרבה אפקטים שבונים אותם לפי קצב זמן מסויים, הרבה פעמים קצב הזמן מתואם עם קצב הסאונד וכדו'. אין אפשרות עריכה אבל יש אפשרות לייצא גם סאונד באפטר.

MediaSchool

משתמש רשום
הדמיות בתלת מימד
אני לא מומחה באפטר, אבל בפרימייר פוטנציאל של עיבוד הסאונד עורכים לא משתמשים אפילו ב- 50%. אני מסכים שסאונד ברמה מקצועי (כמו דיסק מוזיקה) עדיף לסדר בתוכנות עריכת סאונד. בפרימייר יש בעיה של אי נחות של INTERFACE התוכנה. הוא לא נוח לעריכת סאונד, וגם פילטרים שלו לא ברמה גבוה מאוד.

YONI10

משתמש פעיל
הכי קל הכי פשוט לאחר שגומרים לסדר את הסאונד בסרט לפי הסדר ליצא רק את הפס קול ולעבוד עליו בקיובייס או באדובי אודישן ככה אפשר לנצל את כל היתרונות בכל תוכנה!

MediaSchool

משתמש רשום
הדמיות בתלת מימד
PREMIERE CS4 מחובר לתוכנה SOUNDBOOTH. אני יכול מסקוואנס של PREMIERE לשלוח קובץ אודיאו ל- SOUNDBOOTH , לעשות תיקונים וללחוץ כפתור APLY או SAVE וקובץ ב PREMIERE יהיה מעודכן לפי תיקונים שעשיתי. SOUNDBOOTH CS4 עובד גם ב- MultiTrack.
חיבור בין התוכנות האלה קיים גם בגירסה CS3. ב CS2 תוכנה PREMIERE מחובר עם AUDIOTION
תוכנה SOUNBOOTH היא בנוייה לצורך עורכי וידאו, שלא רוצים להיכנס לתוכנות סאונד מורכבות כמו קיובייס וכו. יש בתוכנה הזאת את כל הכלים שצריכים לעריכת פס קול של סרט.

YONI10

משתמש פעיל
SOUNDBOOTH םחותה מכל תוכנות הסאונד המקצועיות כגון קיובייס ואין בה חצי מכל הפלאיגינים
הקימיים בתוכנות אלו!

MediaSchool

משתמש רשום
הדמיות בתלת מימד
לפני כמה ימים יצאה עדכון ל PEMIERE CS4 גירסה 4.2. בגירסה הזאת יש אפשרות לשלוח קובץ סאונד מסיקוונס או מחלון פרויאקט לשני תוכנה לפי רצון: או SOUNDBOOTH או AUDIOTION. הבדל מרכזי בין שני תוכנות הוא, שבתוכנה SOUNDBOOTH אי אפשר להכניס פלגינים VST. לכן בתוכנה AUDIOTION יש הרבה יותר פלגינים, ואפשר להכניס פלגינים VST אחרים.

פופקו

משתמש סופר מקצוען
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
הדמיות בתלת מימד
עריכה והפקת סרטים
חבר'ה, ברור שאודישן היא הרבה יותר מורכבת עם הרבה יותר אופציות, הבעיה היא שעורכי וישאו בדרך כלל לא צריכים הרבה משחקים עם הפס קול, ואת מה שכן צריכים יש בסאונד בו'ת, לכן ייצרו אותה גם, כדי שתשמש מענה פשוט וקל לעורכי הוידאו. או בעברית... פוסט פרודקשיין.

mp2

משתמש צעיר
הדמיות בתלת מימד
בהחלט כך, אין בה הרבה, ומצד שני לעורכי וידאו יש בה המון...

YONI10

משתמש פעיל
לדעתי דווקא לעורכי וידאו יש צורך רב בכל הVST שתוכנות כגון אודישן או קיובייס מציעות!!

mp2

משתמש צעיר
הדמיות בתלת מימד
נכון, אני מדבר על דברים סטנדרטיים של תיקונים קלים, כשצריך דברים קצת יותר בהחלט יש צורך לעבור לתוכנות קצת יותר...

MFA

משתמש רשום
עריכה והפקת סרטים
D I G I T A L
אם צריך טיפול מורכב גם קיים אופציה לשלוח מפרמיאר קובץ של סאוד לאודישן, כמו שכתב MediaSchool.

tadmit

המרכז לשידורים חיים, חתונות, כנסים, לוויות
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
תמיד אפשר ולפעמים גם כדאי לתת לאיש סאונד לעשות את הפס קול הסופי של הסרט.
לא כל עורך וידאו בהכרח מומחה לסאונד ולפעמים לתת למישהו אחר שהוא איש מקצוע לעשות את הסאונד לסרט זה יכול לבנות סרט.
לא לשכוח שהקול בסרט חשוב לא פחות מהתמונה.

MFA

משתמש רשום
עריכה והפקת סרטים
D I G I T A L
לא בכל עבודה יש תקציב לזה.
איש סאונד מקצועי יבקש עבור כל שעה לא פחות מעורך מקצועי. ובדרך כלל עבודת סאונד דורשת הרבה זמן.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  60  פעמים

לוח מודעות

למעלה