אנחנו גם שמים טופג'ל אבל רק באיזורים המועדים לפורענות שהיו שם חורים בעבר או שיש בהוה וזה מועיל מינימום לשנה. לא רואים זכר לנמלים. לפעמים צריך לחזור פעם או פעמיים עד שהנמלים נעלמות לגמרי2. שמתי פעם אחת בכל החיבורים של השיש, קרמיקה ארונות וכו' מזרק טופ ג'ל
איפה משיגים את הטופ גל? ונראה לך שרק זה כול לעזור, כי אני מאוד לא אוהבת להשתמש באקנומיקה בפרט לשטיפה...2 העצות שהכי עזרו לי ומגרו! את כמויות הנמלים שהיו לי:
1. לשטוף את הבית רק עם אקנומיקה (סנו זאוול סמיכה- הכי טוב)
2. שמתי פעם אחת בכל החיבורים של השיש, קרמיקה ארונות וכו' מזרק טופ ג'ל
ומאז אין נמלה אחת בבית!!!!!
טופ גל- בכל טמבור.איפה משיגים את הטופ גל? ונראה לך שרק זה כול לעזור, כי אני מאוד לא אוהבת להשתמש באקנומיקה בפרט לשטיפה...
אפשרי גם על גרניט?אני ממש ממש ממליצה להשתמש באקנומיקה, ובמיוחד לשטיפה- הבית כל השבוע מוצץ!!!
יודעת שיש בירושלים אצל משפחת אתרוג ברחוב הרב בלוי.ידוע לי שקיים גמ"ח לריסוס נמלים באופן עצמאי,האם קיים דבר כזה? והאם מישהו יודע אם ניתן להשיג באיזור ביתר?
. לשטוף את הבית רק עם אקנומיקה (סנו זאוול סמיכה- הכי טוב)
שמעתי ששטיפה באקונומיקה פוגעת במרצפות
. שמתי פעם אחת בכל החיבורים של השיש, קרמיקה ארונות וכו' מזרק טופ ג'ל
ומאז אין נמלה אחת בבית!!!!!
מעניין, כי לי זה עזר בדיוק לחודשיים - מערב פסח עד שבועות
ועכשיו הנמלים ממשיכים את החגיגה בכ-ללל הבית (בכאלה חצופות לא נתקלתי מעודי, אפילו על ראשי המיטות בחדרים הן מטיילות להן בנחת)
... האם משהי ניסתה הדברה של מדביר מקצועי?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: