איפה משיגים את הטופ גל? ונראה לך שרק זה כול לעזור, כי אני מאוד לא אוהבת להשתמש באקנומיקה בפרט לשטיפה...
והריח ירחם ה'!אני ממש ממש ממליצה להשתמש באקנומיקה, ובמיוחד לשטיפה- הבית כל השבוע מוצץ!!!
במרצפות רגילות, לא קרמיקה ולא גרניט- זה ממש לא מזיק ואפילו יעיל.גם אני שמעתי.
קניתי פרו-ג'ל, זה מה שהמוכר הציע לי כשביקשתי טופ-ג'ל, הנחתי שזה חיקוי והיה זול אז קניתי,
רק לא הבנתי איך זה עובד:
בעלי טפטף בפינות כמה טיפות, ציפיתי שהנמלים יתאספו סביב החומר אך לא קרה, ציפיתי שיעלם החומר- יקחו אותו לקן שלהן אך גם לא קרה.
באמת אין כמעט נמלים אבל ריססנו יומיים קודם כך שאני לא יודעת בעקבות מה העדר הנמלים
והחומר החום דביק נותר בפינות- מותר לשטוף?
מדובר ברעל, שאסור לאדם לבלוע אותו. (להיזהר לא לגעת בעיניים, וגם בעור כמה שפחות).האם אפשר לשים טופ ג'ל במקומות שיש אוכל?
גם אני קניתי פרו ג'ל כי זה מה שהמוכר הציע ולא עמדתי על ההבדליםקניתי פרו-ג'ל, זה מה שהמוכר הציע לי כשביקשתי טופ-ג'ל, הנחתי שזה חיקוי והיה זול אז קניתי,
רק לא הבנתי איך זה עובד:
בעלי טפטף בפינות כמה טיפות, ציפיתי שהנמלים יתאספו סביב החומר אך לא קרה, ציפיתי שיעלם החומר- יקחו אותו לקן שלהן אך גם לא קרה.
באמת אין כמעט נמלים אבל ריססנו יומיים קודם כך שאני לא יודעת בעקבות מה העדר הנמלים
והחומר החום דביק נותר בפינות- מותר לשטוף?
זרח מפרחוני הסכום.כמה עולה הטופ ג'ל המדובר?
טופ ג'ל - עזר מצוין.
אבל למה היינו צריכים מידי תקופה, לפעמים אחרי כמה שבועות בלבד, לשים שוב? למה ומדוע?
טוב אז לפחות אנחנו לא היחידים, אבל צרת רבים נחמת.... בפרט שכאן נשמע שצרת הרבים (כלומר, צרת רוב בעלי צרת הרבים) נפתרה מהר יותר. איך?גם לנו קרו דברים כאלו, ולפעמים היה שקט תקופות ממושכות. מה שטוב, שגם אם אחרי כמה שבועות צריך שוב, (ושימו מייד עם הנמלים הראשונות שמופיעות!), זה דורש סה''כ להזריק כמה טיפות מהחומר ליד הנמלים- וזהו. אם זה במקום שמניחים אוכל וכלים - לנקות אחר כך היטב. (אחרי שעות, מוטב למחרת, כדי לתת את הזמן לפעול).
גם אני קניתי פרו ג'ל כי זה מה שהמוכר הציע ולא עמדתי על ההבדלים
והנה - הנמלים מתחמקות באלגנטיות מהפתיון.... פושט עוקפות אותו
מה זה אומר?
תמנונה, הלך לך עם זה בסוף או שזה פשוט מוצר דפוק?
גם אני קניתי פרו ג'ל כי זה מה שהמוכר הציע ולא עמדתי על ההבדלים
והנה - הנמלים מתחמקות באלגנטיות מהפתיון.... פושט עוקפות אותו
מה זה אומר?
תמנונה, הלך לך עם זה בסוף או שזה פשוט מוצר דפוק?
תנסו אבקת כביסה אבל צריך למצוא את הפתחים שהם יוצאים להזהר עם תנוקות זוחלים.מחפשת פתרון דחוף מול עשרות נמלים שמסתובבות חופשי בבית...
ידוע לי שקיים גמ"ח לריסוס נמלים באופן עצמאי,האם קיים דבר כזה? והאם מישהו יודע אם ניתן להשיג באיזור ביתר?
כל מידע בנושא יעזור, תודה!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: