דרוש מידע נ-מ-ל-י-ם!!

מנגו מאיה

משתמש מקצוען
עימוד ספרים
יש משפחה שמוכרת גל נגד נמלים. נוסחה שפותחה בארהב לא רעיל פצצה של דבר
יש משלוח עד הבית. זה שפורפרת קטנה ששמים ממה ממש קצת ומחזיק להמוןןןן זמן המספר 0527602913

מרחבית

משתמש מקצוען
איפה משיגים את הטופ גל? ונראה לך שרק זה כול לעזור, כי אני מאוד לא אוהבת להשתמש באקנומיקה בפרט לשטיפה...

אני לא שוטפת עם אקונומיקה. הטופז'ל לבדו עוזר מצוין. קרה שאחרי תקופה לא ארוכה שוב ראינו נמלים, מייד שמנו שוב והן שוב נעלמו. שפופרת אחת מחזיקה להמון זמן, כי שמים כל פעם מעט - כמה 'נקודות' ליד הנמלים המסתובבות.

תן חיוך!

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
לא! ממש לא
תוך שעה בערך כל הריח מתנדף
ואני מוסיפה מרכך כביסה לדלי עם האקנומיקה וכמה ימים יש ריח מדהים בכל הבית
עושה כך כבר שנים!

תמנונה

משתמש סופר מקצוען
מוזיקה ונגינה
קניתי פרו-ג'ל, זה מה שהמוכר הציע לי כשביקשתי טופ-ג'ל, הנחתי שזה חיקוי והיה זול אז קניתי,

רק לא הבנתי איך זה עובד:

בעלי טפטף בפינות כמה טיפות, ציפיתי שהנמלים יתאספו סביב החומר אך לא קרה, ציפיתי שיעלם החומר- יקחו אותו לקן שלהן אך גם לא קרה.

באמת אין כמעט נמלים אבל ריססנו יומיים קודם כך שאני לא יודעת בעקבות מה העדר הנמלים

והחומר החום דביק נותר בפינות- מותר לשטוף?

אלף אורות

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
D I G I T A L
יש מישהו מבני ברק שלפני כמה שנים מכר לי דבש מורעל נגד נמלים. בכל פעם שאני מוצאת נמלים (וזה קורה אחת לשנה בערך) אני שמה טיפה מזה והנמלים נעלמות. זה ככל הנראה משהו שדומה לטופ ג'ל.
הנה המספר שלו, אני מקווה שהוא עדיין במספר הזה, פשוט הקופסא כל כך גדולה ומספיקה להמון זמן שלא הייתי צריכה להזמין ממנו יותר. הקופסא עדיין כמעט מלאה וקניתי לפני כמה שנים, השתמשתי בעצמי ואפילו השאלתי לחברות.
052-8487676

מרחבית

משתמש מקצוען
קניתי פרו-ג'ל, זה מה שהמוכר הציע לי כשביקשתי טופ-ג'ל, הנחתי שזה חיקוי והיה זול אז קניתי,

רק לא הבנתי איך זה עובד:

בעלי טפטף בפינות כמה טיפות, ציפיתי שהנמלים יתאספו סביב החומר אך לא קרה, ציפיתי שיעלם החומר- יקחו אותו לקן שלהן אך גם לא קרה.

באמת אין כמעט נמלים אבל ריססנו יומיים קודם כך שאני לא יודעת בעקבות מה העדר הנמלים

לא מכירה פרו ג'ל. טופ-ג'ל עובד ב''ה מצוין.
שמים את זה דווקא כשיש נמלים, לידן או בתוכן.
החומר לא נעלם בכל מקרה, כי הנמלים לוקחות ממנו רק מעט.
אחרי שהנמלים נעלמות, אם החומר במקום כמו שיש - מנקים היטב (זה רעל).

artline

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי

רק לא הבנתי איך זה עובד:

גם אני קניתי פרו ג'ל כי זה מה שהמוכר הציע ולא עמדתי על ההבדלים
והנה - הנמלים מתחמקות באלגנטיות מהפתיון.... פושט עוקפות אותו
מה זה אומר?
תמנונה, הלך לך עם זה בסוף או שזה פשוט מוצר דפוק?

בציניות

משתמש מקצוען
טופ ג'ל - עזר מצוין.
אבל למה היינו צריכים מידי תקופה, לפעמים אחרי כמה שבועות בלבד, לשים שוב? למה ומדוע?

בציניות

משתמש מקצוען
כמה עולה הטופ ג'ל המדובר?
זרח מפרחוני הסכום.
אבל מה שכן, לא מאוד יקר ומספיק להמון זמן, למרות שהיינו צריכים לחזור על הפעולה כמה פעמים יותר ממה שאחרים כתבו :(
ואולי אדרבא, מכאן תצמח הישועה, ספרו לי מה עשיתם להם לנמלים שהם הבינו אתכם כבר בפעם הראשונה.

מרחבית

משתמש מקצוען
טופ ג'ל - עזר מצוין.
אבל למה היינו צריכים מידי תקופה, לפעמים אחרי כמה שבועות בלבד, לשים שוב? למה ומדוע?

גם לנו קרו דברים כאלו, ולפעמים היה שקט תקופות ממושכות. מה שטוב, שגם אם אחרי כמה שבועות צריך שוב, (ושימו מייד עם הנמלים הראשונות שמופיעות!), זה דורש סה''כ להזריק כמה טיפות מהחומר ליד הנמלים- וזהו. אם זה במקום שמניחים אוכל וכלים - לנקות אחר כך היטב. (אחרי שעות, מוטב למחרת, כדי לתת את הזמן לפעול).

אין ריחות (בלתי נסבלים עבורי) של ריסוס, לא צריך לפנות את כל הסביבה מאוכל וכלים מהריסוס המתפזר, (רק במקום מצומצם של הנמלים והחומר) ולא צריך לקנות חומר חדש לעיתים קרובות, כי לוקח הרבה זמן עד שהוא נגמר.

אם שמים במקום כגון אחרי המקרר או לייד פתחים, רצוי לא לנקות את זה עד כמה שאפשר, כדי שישפיע הלאה.

A JERBI

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
מוזר שאף אחד לא כתב-
K333 פעם אחת על כל הבית- פשוט לעבור על כל הריצוף. (הריח מאוד עדין וונעים)
ואין נמלים לכמה שנים טובות

בציניות

משתמש מקצוען
גם לנו קרו דברים כאלו, ולפעמים היה שקט תקופות ממושכות. מה שטוב, שגם אם אחרי כמה שבועות צריך שוב, (ושימו מייד עם הנמלים הראשונות שמופיעות!), זה דורש סה''כ להזריק כמה טיפות מהחומר ליד הנמלים- וזהו. אם זה במקום שמניחים אוכל וכלים - לנקות אחר כך היטב. (אחרי שעות, מוטב למחרת, כדי לתת את הזמן לפעול).
טוב אז לפחות אנחנו לא היחידים, אבל צרת רבים נחמת.... בפרט שכאן נשמע שצרת הרבים (כלומר, צרת רוב בעלי צרת הרבים) נפתרה מהר יותר. איך?

שיפי פוקסמן

תיכנון ועיצוב פנים
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
מה זה אומר?

גם אני קניתי פרו ג'ל. לא נראה לי שזה זול יותא מהטופ ג'ל, עלה לי 60-70 ש''ח למזרק קטן.
עובד פיקס. גיליתי חגיגת נמלים באחת מהמגירות במטבח, שמתי כמה נקודות שם ובעוד כמה פינות אסטרטגיות בבית. ותוך פחות מיום אחד - הנמלים נעלמו כלא היו. מדהים.

תמנונה

משתמש סופר מקצוען
מוזיקה ונגינה
מה זה אומר?

א. אני מיד חששתי מההבדל אבל זה מה שהיה בחנות ולא היה לי חשק לחפש בעוד חנויות
ב. עלה כ-45 ש"ח אם אני לא טועה, במבצע.
ג. תכל'ס ב"ה כרגע שקט מנמלים, אבל כפי שציינתי זה היה לאחר יומיים של ריסוס בחומר שאני לא זוכרת את שמו, יכולה לבדוק בבית, שהריח שלו ממש לא חזק ולאחר שטיפה נעלם. יש מצב שהפרו ג'ל עשה להם את הפיניש הסופי.

פיר

משתמש סופר מקצוען
מחפשת פתרון דחוף מול עשרות נמלים שמסתובבות חופשי בבית...
ידוע לי שקיים גמ"ח לריסוס נמלים באופן עצמאי,האם קיים דבר כזה? והאם מישהו יודע אם ניתן להשיג באיזור ביתר?
כל מידע בנושא יעזור, תודה!
תנסו אבקת כביסה אבל צריך למצוא את הפתחים שהם יוצאים להזהר עם תנוקות זוחלים.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  57  פעמים

לוח מודעות

למעלה