מצאת את האשמים החלשים, יפה מאד!לדעתי
אנשי ירושלים חייבים כולם לקבל מהרלב''ד קורס הליכה ברחוב
חוצים באדום זה כבר טוב...
עוברים בין מכוניות כאילו עכשיו באמצע מבוך או משהו כזה...
בכלל ברחוב בר אילו אתה מתבלבל כבר מה הנתיב של הולכי הרגל ומה הנתיב של הנהגים....
כל המדרכה בצורת נחש מתפתל
ומידי פעם נביחה של ערבי תורן שאתן לטקרטור לעבור, ואם לא הוא יעביר אותי....
ואני בכללל לא מדבר על הימים שהרמזורים בכלל לא פועלים
והתנועה מתבצעת על ידי ערבים
אז ככה הרכבים צופרים חזק , ואם ממש כולם מתלכדים לצפור הכביש נפתח כי הוא כבר לא מסוגל לשמוע את הצפירות..
נעמדים כמה אנשים שכבר חפצים לעבור ואצה להם הדרך
ומושיטים רק רגל אחת והרכב התמים מאט, מנצלים את ההזדמנות ומאז הרכב חייב להמתין לסבב הצפירות הבא שיכירע את הכף לטובתם
בקיצור
אנדרלמוסיה בתפארתה!
לא נראה לי שניתן אפילו להשוות במצב הזה את בני ברק לירושלים...ואגב בבני ברק המצב לא יותר טוב.
אבל מה לעשות שאנשים התשגעווו לגמריילא חכמה להאשים את הכביש / העיריה / המשטרה וכו'.
כל עוד אנשים חוצים שם בפראות, רצים להספיק את האוטובוס, מדלגים(!) מעל גדרות ביטחון שמוצבות שם לשם שמירה על בטחונם ולא ליופי!
הכביש הזה מסוכן כמו כל כביש אחר, ההתנהגות של האנשים היא זו שפוגעת בבטחונם!!
אז את מי להאשים?לא חכמה להאשים את הכביש / העיריה / המשטרה
בהחלט!מצאת את האשמים החלשים, יפה מאד!
ואגב בבני ברק המצב לא יותר טוב.
מסכימה עם כל מילה.בעלי, בתור נהג, טוען לי כבר הרבה זמן,
שהולכי רגל צריכים לעשות רישיון נהיגה רק כדי להבין איך לחצות את הכביש....
הם צריכים להסתכל למקום אחד לרמזור מולם לראות אם הוא אדום או ירוק!לפי התגובות נראה שאתם לא מכירים את הכביש הנת"צ מאוד מבלבל את הולכי הרגל שמסתכלים לצד אחד וקופץ להם אוטובוס מהצד השני מתכנן כביש הדמים הזה צריך להכנס לכלא עד סוף ימיו וצריך לתכננו מחדש
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: