התייעצות נת"צ גולדה מאיר ירושלים

נבחר

משתמש סופר מקצוען
עריכה תורנית
הרכבת הקלה לידיעתך זה עוד חמש שנים ועוד חמש שנים שזה מספיק מלא בשביל התאונות שמתרחשות שם מספר פעמים ביום
זה לא סותר לעבודות שמיתבצעות לרכבת הקלה..
ואגב פרסמתי את זה לאחר שראיתי פירסום
סליחה באמת על החריפות שכתבתי
בכל מקרה זה ברור הודעה מוטעית או תעלול יח"צ של מקלב כי לא משפצים באמצע שחופרים אף אחד לא יאשר דבר כזה
ונכון שהרכבת הקלה עוד עשר שנים אבל חופרים עכשיו וזה לוקח כמה שנים עד שגומרים את כל החפירות ראה ערך נוה יעקב וקרית יובל. ועד אז? נסבול... אין מה לעשות
אולי יעשו תיקון נקודתי פה או שם

תאורת חרום

משתמש סופר מקצוען
ייתכן והרכבת הקלה תגיע רק לצומת רמות והוא מדבר על כביש גולדה שזה עד קבר שמואל הנביא

אסתושי

משתמש מקצוען
לפי התגובות נראה שאתם לא מכירים את הכביש הנת"צ מאוד מבלבל את הולכי הרגל שמסתכלים לצד אחד וקופץ להם אוטובוס מהצד השני מתכנן כביש הדמים הזה צריך להכנס לכלא עד סוף ימיו וצריך לתכננו מחדש
הכל בסדר?
כשמגיעים לכביש מסתכלים על הרמזור ואם הוא ירוק אפשר לעבור
ואם כבר כדאי להכניס לכלא את הרוצח שהמציא את המכוניות, ואת זה שהמציא את האקדח.
אה גם את מי שהמציא את הסכין.
ואולי גם את ממציא המדרגות?

מייטי

משתמש פעיל
אני אף פעם לא מבינה איך יש לי כ"כ הרבה בטחון לעבור את המדרכה כשמימיני בעומק מטרים דחפור חופר בקיר ומשמאלי אני רואה את החפירה של הצד השני מעלי צועק ערבי בזהירות גברת ומהר...

פ.נ

משתמש סופר מקצוען
אני אף פעם לא מבינה איך יש לי כ"כ הרבה בטחון לעבור את המדרכה כשמימיני בעומק מטרים דחפור חופר בקיר ומשמאלי אני רואה את החפירה של הצד השני מעלי צועק ערבי בזהירות גברת ומהר...
ירושלמיים אין מצב שלא לעבור באמצע הכביש...
המצב מזעזע...

פ.נ

משתמש סופר מקצוען
סליחה באמת על החריפות שכתבתי
בכל מקרה זה ברור הודעה מוטעית או תעלול יח"צ של מקלב כי לא משפצים באמצע שחופרים אף אחד לא יאשר דבר כזה
ונכון שהרכבת הקלה עוד עשר שנים אבל חופרים עכשיו וזה לוקח כמה שנים עד שגומרים את כל החפירות ראה ערך נוה יעקב וקרית יובל. ועד אז? נסבול... אין מה לעשות
אולי יעשו תיקון נקודתי פה או שם
כמו שמכירים את חבר הכנסת מקלב בחיים לא יעשה משהו בשביל יחץ כל שהו טועה
מה שהוא אומר הוא עושה(במקביל לשאר החברי כנסת שיחץ יותר מדבר אליהם)
הוא איש של עשייה ופועל בעיקר מאחורי הקלעים

נבחר

משתמש סופר מקצוען
עריכה תורנית
כמו שמכירים את חבר הכנסת מקלב בחיים לא יעשה משהו בשביל יחץ כל שהו טועה
מה שהוא אומר הוא עושה(במקביל לשאר החברי כנסת שיחץ יותר מדבר אליהם)
הוא איש של עשייה ופועל בעיקר מאחורי הקלעים
מסכים לגמרי

אני וביתי

משתמש מקצוען
צריך לפנות לאלו שאחראיים על התיכנון
הם ידעו גם ידעו מה יהיה אם ככה זה יתוכנן
(ואם לא חשבו על זה ,אז עוד יותר גרוע)

ולהאשים את הולכי הרגל זה להאשים את האזרח הקטן שבסוף הרשימה

הכי טוב לעשות גשר למעבר הולכי רגל בכל כביש שבונים.
אנשים מבולבלים אין שילוט נורמלי כי כל יום משתנה.
וגם אנשים ממהרים כל החיים ואין כ"כ הרבה סבלנות ויישוב הדעת בדור הזה
בקיצור הפתרון שהמדינה תממן פיליפיני לכל אזרח שירוץ איתו לאוטובוס ואז ירד, יעביר אותו את הכביש והופ לאוטובוס הבא. יהא חצי מילארד כל יום יבוא חדש אחרי שעבר בלילה קורס ונסיונות בפועל לפי התוואי המבוקש עשר פעמים.

shimשימי

משתמש סופר מקצוען
בקיצור הפתרון שהמדינה תממן פיליפיני לכל אזרח שירוץ איתו לאוטובוס ואז ירד, יעביר אותו את הכביש והופ לאוטובוס הבא. יהא חצי מילארד כל יום יבוא חדש אחרי שעבר בלילה קורס ונסיונות בפועל לפי התוואי המבוקש עשר פעמים.
בקיצור הפיתרון הוא לפתח אשכול בפרוג לכל בעיה במדינה,
ולנסות להאשים את האזרח שבסוף הרשימה

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה