זו לא תרופה לשינהגם מבוגר כאן בארץ חייב מרשם לכל תרופה לשינה
זה תוסף תזונה
ואם ניקח לדוגמא מולטי ויטמין - הוא לא צריך מרשם ואפשר לקנות בכל בית טבע
זה הכל
זו לא תרופה לשינהגם מבוגר כאן בארץ חייב מרשם לכל תרופה לשינה
כאן מתחילה הבעיה, זה ממש לא תרופה! זה משהו טבעי!גם מבוגר כאן בארץ חייב מרשם לכל תרופה לשינה
אני בכל אופן קניתי בחנות טבע בגאולה, אני חושבת משהו ברחוב יונה.
בדקתי כעת, החנות ברחוב מלאכי.גם אני אשמח לכתובת מדויקת עדיף באזור גאולה ירושלים .(אנסה היום בעז"ה ביונה) תודה
הסיבה שרופאי ילדים לא נותנים מלטונין היא מכיון שעדיין לא עשו מספיק מחקרים ואין להם את הידע לגבי המלטוניןאיפה כל החנויות האלו כולם אומרים לי יש ויש הלכתי ואין .....
הסיבה שכאן בארץ זה אסור כי נותנים את זה בלי חשבון לילדים וזה הורס את מנגנון הגדילה הרגיל ומשבש את ההורמונים
ולכן מותר רק עם מרשם
גם תרופות שינה רופא משפחה יכול לתת רק מעל גיל מסוים וגם אז רק במינון מסוים.מלטונין.
זה מה שצריך פה!!!!
תופעות לוואי יש?
מתאים גם למבוגרים?
איזה רופא נותן לזה מרשם? רופא רגיל?
או שבכלל לא צריך מרשם?
בביתי יש 'בונדורמין' וכל פעם שהיא לקחה היה לה גרוד בכל הגוף.
למרות שזה לא אמור להיות תופעת לוואי...
מחפשים פתרון לשינה.
הבו עצה. מניסיון.
לא רק לשער....
אולי זה ינחם אתכם:למה ילד בן בקושי 5 נרדם לי בתשע בלילה או אחרי
מה הטלפון שלהםבדקתי כעת
בדקתי כעת, החנות ברחוב מלאכי.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: