לא הבנתי מה ה' ישמור?!ה' ישמור
של הילדים זה טבעי לחלוטיןמלטונין.
זה מה שצריך פה!!!!
תופעות לוואי יש?
מתאים גם למבוגרים?
איזה רופא נותן לזה מרשם? רופא רגיל?
או שבכלל לא צריך מרשם?
בביתי יש 'בונדורמין' וכל פעם שהיא לקחה היה לה גרוד בכל הגוף.
למרות שזה לא אמור להיות תופעת לוואי...
מחפשים פתרון לשינה.
הבו עצה. מניסיון.
לא רק לשער....
באשדוד יש בבתי טבע. אחותי קנתה.מעניין למה אסור לשווק את זה בארץ רק עם מרשם רופא עשיתי סיבוב בחצי מבתי הטבע בי-ם כולם אמרו לי אין לנו אסור לתת רק עם יש מרשם
קשקוש...מעניין למה אסור לשווק את זה בארץ רק עם מרשם רופא עשיתי סיבוב בחצי מבתי הטבע בי-ם כולם אמרו לי אין לנו אסור לתת רק עם יש מרשם
סורי אין לי מושג לאיפה הלכתם, קניתי בחנות טבע בירושלים של מקסי הלט בכשרות הבדץ העדה החרדית.מעניין למה אסור לשווק את זה בארץ רק עם מרשם רופא עשיתי סיבוב בחצי מבתי הטבע בי-ם כולם אמרו לי אין לנו אסור לתת רק עם יש מרשם
מצטטת (בערך) את הרופא ילדים שלי:הבן שלי ממש גבה מאז שהחל לקחת את הכדורים (ידוע ששינה בשעות המוקדמות טובה לגובה), וגם התחיל לקום כמו בן אדם בבוקר ללימודים
אי אפשר להוציא מרשם למלטונין! ואין אותו בבתי מרקחתאיפה כל החנויות האלו כולם אומרים לי יש ויש הלכתי ואין .....
הסיבה שכאן בארץ זה אסור כי נותנים את זה בלי חשבון לילדים וזה הורס את מנגנון הגדילה הרגיל ומשבש את ההורמונים
ולכן מותר רק עם מרשם
או שאולי את מדברת על משהו אחר....איפה כל החנויות האלו כולם אומרים לי יש ויש הלכתי ואין .....
הסיבה שכאן בארץ זה אסור כי נותנים את זה בלי חשבון לילדים וזה הורס את מנגנון הגדילה הרגיל ומשבש את ההורמונים
ולכן מותר רק עם מרשם
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: