ב״ה
יש המצאות שמתגלות במקרה, כמו זו למשל.
כשנמאס לאחותי להפריד לאחיינית שלי הבררנית את הטורטיה מהמילוי,
היא פשוט טיגנה לה חתיכות טורטיה בפירורים.
קצת שדרוגים בצורה ובתיבול ומאז זה מתכון נשנוש קבוע אצלנו.
תיהנו גם אתם:
נשנושי טורטיה
5 טורטיות חתוכות למשולשים
4 ביצים + כפית שטוחה פפריקה מעושנת + מעט שום גבישי
3 כוסות פירורי לחם מוזהבים (ממליצה על מותג הבית של רמי לוי!) + סומסום לבן ושחור + 1/2 כפית מלח גס
טובלים את משולשי הטורטיות בבלילת הביצה, ומצפים בפירורים
מטגנים בשמן עמוק עד שמזהיב (פחות מדקה),
ומוציאים לקריספר.
במהלך הטיגון הטורטיות יתנפחו ויקבלו כיס אויר שרק מוסיף לכיף בנשנוש!
מגישים עם מתבלים אהובים, אצלנו הולך עם רוטב ברביקיו או קטשופ.
תיהנו!
יש המצאות שמתגלות במקרה, כמו זו למשל.
כשנמאס לאחותי להפריד לאחיינית שלי הבררנית את הטורטיה מהמילוי,
היא פשוט טיגנה לה חתיכות טורטיה בפירורים.
קצת שדרוגים בצורה ובתיבול ומאז זה מתכון נשנוש קבוע אצלנו.
תיהנו גם אתם:
נשנושי טורטיה
5 טורטיות חתוכות למשולשים
4 ביצים + כפית שטוחה פפריקה מעושנת + מעט שום גבישי
3 כוסות פירורי לחם מוזהבים (ממליצה על מותג הבית של רמי לוי!) + סומסום לבן ושחור + 1/2 כפית מלח גס
טובלים את משולשי הטורטיות בבלילת הביצה, ומצפים בפירורים
מטגנים בשמן עמוק עד שמזהיב (פחות מדקה),
ומוציאים לקריספר.
במהלך הטיגון הטורטיות יתנפחו ויקבלו כיס אויר שרק מוסיף לכיף בנשנוש!
מגישים עם מתבלים אהובים, אצלנו הולך עם רוטב ברביקיו או קטשופ.
תיהנו!