אבקש את עזרתכם! מי מכיר שמפו צמחי מרפא שמוכרת גב' אילנה מרחבי (מפרסמת בכח הפרסום מדי שבוע) שאמור לסייע לנשירת שער ולהצמיח שער מחדש. האם מישהו ניסה? מכיר? עזר או לא? ואולי יש לכם פתרון אחר לבעיה. תודה רבה!
לא מומלץ.שיש במודעה תמונה של לפני אחרי?
חבללל על הכסף.אבקש את עזרתכם! מי מכיר שמפו צמחי מרפא שמוכרת גב' אילנה מרחבי (מפרסמת בכח הפרסום מדי שבוע) שאמור לסייע לנשירת שער ולהצמיח שער מחדש. האם מישהו ניסה? מכיר? עזר או לא? ואולי יש לכם פתרון אחר לבעיה. תודה רבה!
אני גם קניתי את זה וזה ממש חבל הכסף,חבללל על הכסף.
מניסיון
לא משהו בלשון המעטה.אני גם קניתי את זה וזה ממש חבל הכסף,
זה דורש להישאר עם השמפו כ45 דקות 5 פעמים בשבוע!!!!!!!!!!!!!
והתוצאות לא משהו......
כמו כוס רוח למת...אבקש את עזרתכם! מי מכיר שמפו צמחי מרפא שמוכרת גב' אילנה מרחבי (מפרסמת בכח הפרסום מדי שבוע) שאמור לסייע לנשירת שער ולהצמיח שער מחדש. האם מישהו ניסה? מכיר? עזר או לא? ואולי יש לכם פתרון אחר לבעיה. תודה רבה!
וזה עולה עוד 300 ש"ח ....לא משהו בלשון המעטה.
זה שרלטנות לשמה. שקר שקר שקר
לצערי גם אני נעקצתי
אני סבלתי תקופה מנשירה ולקחתי אבץעוד מישהו? משהו?
לא נראה שיש חיה כזושיש במודעה תמונה של לפני אחרי?
איזה תוסף?אני לקחתי תוסף תזונה וכעבור שבועיים ראיתי שינוי מטורף...
תפני לאחת ממוצרי טבע תבקשי מהם תוסף תזונהאיזה תוסף?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: