מידע שימושי נשירת שיער-דחוף!!

המקל והגזר

משתמש מקצוען
אבקש את עזרתכם! מי מכיר שמפו צמחי מרפא שמוכרת גב' אילנה מרחבי (מפרסמת בכח הפרסום מדי שבוע) שאמור לסייע לנשירת שער ולהצמיח שער מחדש. האם מישהו ניסה? מכיר? עזר או לא? ואולי יש לכם פתרון אחר לבעיה. תודה רבה!

הכל מהשם

משתמש פעיל
אני שמעתי על מישהו שהרתיח כמות של הדסים ושם על השיער שזה עוד היה ח ם
וצמח מאוד יפה השיער בחזרה ..
אני שמה לבת שלי מי הדסים אבל לא טרי. קר מהמקרר וגם צומח לה צריך סבלנות אבל צמח מאוד יפה .
היה לה ממש קרחות בראש בכמה אזורים של הראש

פומרנץ

משתמש רשום
אבקש את עזרתכם! מי מכיר שמפו צמחי מרפא שמוכרת גב' אילנה מרחבי (מפרסמת בכח הפרסום מדי שבוע) שאמור לסייע לנשירת שער ולהצמיח שער מחדש. האם מישהו ניסה? מכיר? עזר או לא? ואולי יש לכם פתרון אחר לבעיה. תודה רבה!
חבללל על הכסף.
מניסיון

בנברקית

משתמש מקצוען
כמו כוס רוח למת...

ESTI.

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
עוד מישהו? משהו?
אני סבלתי תקופה מנשירה ולקחתי אבץ
אומנם לוקח בערך חודש וחצי עד שמתחילים לראות תוצאות בשטח
אבל זה ממש עוזר..
שיש במודעה תמונה של לפני אחרי?
לא נראה שיש חיה כזו
מודעה לשמפו נגד נשירה בלי תמונה של לפני ואחרי
אז ממש לא בטוח שזה המודעה הנ"ל...

.pres

משתמש מקצוען
להימנע משימוש בשמפו ובמרכך, לשים על הראש רק אל-סבון.
כל האחרים מלאים בחומרים כימיים, לרגישים זה גורם לנשירה נוראית.
סבון תינוקות הכי טוב- בד"כ הוא יותר נקי מחומרים כימיים.

פ.נ

משתמש סופר מקצוען
אני לקחתי תוסף תזונה וכעבור שבועיים ראיתי שינוי מטורף...

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ת'

קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:
נקרא  4  פעמים

אתגר AI

בעלי חיים בראשי תיבות • אתגר 134

לוח מודעות

למעלה