אבץ
מנסיון במה יש אבץ ? איך משיגים את זה
נכוןיש הבדל בין התקרחות שזה ניקרא אלופציה ואז כל השיער נושר.
מה שדיברת על החברה עם הפאה זה גם במרה של נשירה ללא קרחות?
את מתכוונת שאין לה סרטן.זה ויטמין יש בכל חנות טבע, כמובן שכדאי לקנות מחברה איכותית, אם את רוצה בגרעיני דלעת יש גם הרבה אבץ,
לא רוצה להלחיץ אבל אני מרגישה שחייבים לטפל בזה בשיא הרצינות, הייתה לי חברה בכיתה שהיה לה נשירה ממש רצינית עד שהיא הלבישה פיאה כי נהיה לה קרחת- והיא בריאה!
שלחי קישור לחנות של אבץ כולל תמונת המוצר יש בזה הרבה חברות ומחירים מה לקחת?אני לקחתי אבץ בכדורים למציצה/לבליעה בטעם לימון, של חברת V-TAL
אבל בטח יש את הכדורים האלו לעוד חברות
אפשר להשיג בכל בית מרקחת, או אפילו בסופרים
לקחתי במשך חודש ועזר לי מאוד!!
אמנם השיער עדיין נושר קצת, אבל לא באותה רמה.
ככה בדיוק מתנהגת אלופציה.זה התחיל עם קרחות ולאט לאט נהיה לה פחות ופחות שיער עד שהיא נאלצה ללבוש פיאה ואחר כל נהיה לה ממש התקרחות
הלכת לרופא עור?נכון
יכול להיות שהיא לא התכוונה לפאה אלא לתוספת שיער?!
לא נראה לי הגיוני שנשירה של בחורה בריאה מגיעה למצב כזה קיצוני
אם יש צורך בפאה, זה כנראה לא נשירה סטנדרטית, אלא משו אחר
אז נא לא להילחץ
לי נהיו קרחות קטנות ושיער קצת דליל
אז עשיתי תוספת שיער
אמנם קניתי אותה מסלון פאות, אבל זה לא נחשב שיש לי פאה בגלל זה...
היום כבר יש לזה תרופה שעוזרת להצמיח שיער ב100 אחוז, תוך 2/4 חודשים.זה התחיל עם קרחות ולאט לאט נהיה לה פחות ופחות שיער עד שהיא נאלצה ללבוש פיאה ואחר כל נהיה לה ממש התקרחות
OLUMIANTמענין, איך קוראים לתרופה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: