לטפל בזה מהשורשהיה חסר לי ברזל
לטפל בזה מהשורשהיה חסר לי ברזל
השתמשתי, עזר לתקופה קצרה, וחזר...יש לפוראוור שמפו וגם כדורים מצמח כלשהו
כדאי לברר על זה
לא התנסתי בהם
חחחח ברורלנסות בזהירות
רק שלא נראה קופים שעירים
נכון, מרכך לא כדאי לשים על הקרקפת אלא רק על השיער למטה, אפשר מידי פעם אבל לא כדאי קבוע, בטח לא למי שיש נשירה.(אם משתמשים במרכך בשורשי השיער למעלה זה גם גורם לנשירה כבדה)
יש לפזר את השמן בשיער לח לפחות 30 דקות לפני שטיפה. שמן קיק לצמיחת שיער- מומלץ למרוח את השמן לכל אורך השיער שלוש פעמים בשבוע ולסגור אותו בכובע מקלחת לפני השינה. בבוקר, יש לסרק בעדינות את השיער ולאחר מכן לשטוף היטב.איך שמים שמן קיק על השיער בראש?
לפני החפיפה? תוך כדי?
תודה
למישהו יש ניסיון?חחחח ברור
כדאי להיזהר גם שלא יטפטף לעורף....
נכון, מרכך לא כדאי לשים על הקרקפת אלא רק על השיער למטה, אפשר מידי פעם אבל לא כדאי קבוע, בטח לא למי שיש נשירה.
יש לפזר את השמן בשיער לח לפחות 30 דקות לפני שטיפה. שמן קיק לצמיחת שיער- מומלץ למרוח את השמן לכל אורך השיער שלוש פעמים בשבוע ולסגור אותו בכובע מקלחת לפני השינה. בבוקר, יש לסרק בעדינות את השיער ולאחר מכן לשטוף היטב.
זה מה שגוגל כותב, אני לא ניסיתי...
מנסה, לא כל-כך עוזר לי...יש שמן קיק.
יש כל מיני תרופות סבתאמנסה, לא כל-כך עוזר לי...
מחפשת עוד פתרון...
מעדיפה מניסיון...יש כל מיני תרופות סבתא
לשים חומץ או לא יודעת מה על הראש
למרות אי ההמלצה - אני ממליצה בחום על הסגולה של הרבנית קנייבסקי שלי עזרה מאוד!מניסיון - מה אל תעשי:
למרוח דבש וביצה בשיער
המליצו בחום ולא עזר...
בהצלחה!בקערה יש לערבב כף שמן זית, כף שמן קיק, חלמון ביצה וכמה טיפות של מיץ לימון. אחרי החפיפה בשמפו רגיל, ושטיפה במים – יש לחפוף אותו בתערובת זו, להשאיר אותה על השיער במשך 20 דקות ולשטוף. לתוצאות טובות יש לחזור על הפעולה פעם בשבוע במשך תקופה, עד שרואים שיפור.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: