דרוש מידע נשיקות (עוגיות מרנג) בצבעים שונים

  • פותח הנושא qa123
  • פורסם בתאריך

ח. גרין

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
יש אחת שמוכרת - רוחמה כהן מסעדיה גאון
 

qa123

משתמש מקצוען
יש אחת שמוכרת - רוחמה כהן מסעדיה גאון


יש לך אולי מס' טלפון שלה ?
תודה
 

רחלי ר

משתמש מקצוען
קופצת על האשכול...
מי יודעת איך עושים נשיקות שלא הופכות למסטיק אחרי שעתיים באויר הפתוח, פליזזז!
דחוף לי מאוד
 

ח. גרין

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
קופצת על האשכול...
מי יודעת איך עושים נשיקות שלא הופכות למסטיק אחרי שעתיים באויר הפתוח, פליזזז!
דחוף לי מאוד
 

רחלי ר

משתמש מקצוען
@ח. גרין
תודה, ראיתי את האשכול ההוא כבר, קראתי את כולו בעיון
כולם מדברים על איך שהנשיקות יוצאות מהתנור, אני מכינה אותן שנים, גם לי הן יוצאות מעולה ב"ה, וככה הן גם יוצאות מהקופסא אחרי שבוע אכסון בקופסא אטומה
הבעיה היא באוויר הפתוח, שהן סופחות לחות, והופכות למסטיק,
בדקתי גם באתרי מתכונים, כולם מדברים על "לאטום ולהגיש מייד" מדברים על הבעיה, אבל יש לה פתרון, בטוח, כי נשיקות קנויות כן עומדות באויר הפתוח זמן ארוך ונשארות קריספיות, וזה מה שאני מחפשת.
תודה רבה!
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
גם נשיקות קנויות לא נשארות טריות באוויר הפתוח לאורך זמן ואם כן זה רק מעיד על כמות החומרים סופחי הלחות (ופוגמי הטעם) שהוסיפו להן.
לכל מאכל יש אופן אחסון מתאים.
כמו שלא תשאירי שוקולד או ארטיק בחוץ ביום חם לא תשאירי נשיקות באוויר הפתוח ליותר משעה.
 

רחלי ר

משתמש מקצוען
לא תשאירי נשיקות באוויר הפתוח ליותר משעה.
אני בונה על זה את משלוחי המנות שלי..... אבל כנראה אשתמש ברעיון המעולה שלך-לארוז כל אחד בצלופן (למרות שמוסיף לי שעה-שעתיים התעסקות) כמובן שבחנות הסמוכה בדיוק אזלו הצלופנים בגודל שרציתי, אז יש לי עוד שיטוט,
איזה צחוק אני כותבת את השורה הקודמת, ברעיון של... והולכת לחפור לחפש מי נתנה לי את הרעיון של הצלופנים, כדי לתת לה את הקרדיט.... ומגלה שזו את בעצמך.
המעניין הוא, לגבי טעם הנשיקות, שהאלו של אחווה לא כל כך גרועות מבחינתי... אני מסתדרת איתן מצויין, נכון שהביתיות קריספיות ומהממות הרבה יותר, אבל גם יותר מידי מתוקות קצת, לכן אני הכי אוהבת את האלו בטעם קפה-גם המרירות של הקפה עוזרת, וגם הצבע שלהן "מתיר" לי לאפות אותן ב 100 מעלות, (את הלבנות אני אופה על 50)
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  104  פעמים

אתגר AI

קוביסט • אתגר 144

לוח מודעות

למעלה