התלמידים ירכבו על זה, וזה יחזיק מעמד אולי יומיים.אולי כיסא משרדי לכיתה שיהיה לו נוח בזמן שמלמד.
התלמידים ירכבו על זה, וזה יחזיק מעמד אולי יומיים.אולי כיסא משרדי לכיתה שיהיה לו נוח בזמן שמלמד.
תלוי מאוד איזה כיסא ואיזה תלמידיםהתלמידים ירכבו על זה, וזה יחזיק מעמד אולי יומיים.
עדיין?
"ומוכרחתני"....הוא חזר אלי, ומוכרחתני לציין שהיה אדיב וקשוב.
אכן, הלא כך כתבתי: מוכרחתני להגיב...מוכרחתך להעיר לי?
קניתי את הרעיון. להודות לאשתו של המלמד.אני מתקשרת אישית לאשת הרבה להודות על השנה המוצלחת וההשקעה,
ראיתי שזה מאד מחמם לב ותורם.
פעמיים בעלי אמר למלמדים באסיפת הורים שרציתי להתקשר ולא היה לי מספר,
והם נתנו את המספר ואמרו שהם באמת ישמחו מאד אם אני אתקשר.
בנפרד, אנחנו שולחים או כסף או משחק לילדים עם זכות החלפה.
יש קו מידע של בסט שי, 079-5922878 אפשר לשמוע את רשימת החנויות וכן מוקדי רכישה
יש גם בב"ב (גולד..) ובאשדוד (גיפט כארד?)
הייתי מציעה לנותנים לרכוש תווים קטנים, במקום 2 מאות להביא 4 של 50
ופעם אחת שהמלמד לא הרגיש טוב הבן שלי הגיע לבקר אותו, והוא זרח מאושר.
חשבת כמה ברכונים בית סטנדרטי יכול לספוג?הייתי ממליצה על סט ברכונים יפה לאמצ"ש עם חריטה של שם המשפחה, שיהיה להם במטבח אולי אפילו יש משהו לתליה במטבח.
או לחילופין כמה קריאת שמע למיטה גם עם חריטה של השם משפחה
אנחנו בהיותינו ילדים היינו נותנים את זה כל שנה למלמדים/ מורות, ועד היום מקבלים דשי"ם חמים ע"כ.
רק לא תווי קניה! זה מרגיש ... אספו לי כסף בזכרון משה ו... נתנו לישוברת את הראש מה לקנות לסוף שנה
לרבה מיוחד במינו שמגיע לו מתנה מכובדת בהחלט ..
הבו עיצות מה מומלץ לקנות ..
יעזור לי מאד !
רק לא תווי קניה! זה מרגיש ... אספו לי כסף בזכרון משה ו... נתנו לי
לרעבס כלי כסף או שעון יוקרתי שתמיד הוא יזכור את הכיתה וזה חשוב ומכובדאני גם חושבת שמתנה יותר יפה ...
אבל מה ??????
אין לי מושג. מספר הטלפון שלהם: 0795922878במרכז יש גם כזה כרטיס?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: