בעלי אמנם לא מלמד אבל מארגן כל שבת חבר'ה לילדים. אחרי כמה שנות השקעה ומימון ההורים החליטו לקנות לו מתנה והתקשרו אלי לשאול מה הוא צריך, היה ממש מוצלח.את רוצה לקנות לו או לאשתו?
תבקשי תשובות מהמלמדים עצמם...
(אלא אם כן את מעריכה בעיקר את אשתו על ההקרבה - אבל רשמת שהוא המיוחד במינו..)
אם זה למלמד הייתי קונה כלי כסף או משהו בכיוון..
זיכוי מכובד בחנות לאביזרי רכב , רעיון טוב ?
(כמובן שהרבה בעל רכב)
@ארבע למה?
א. יש חנויות שלא מאפשרות לרכוש מוצרים במחירי מבצע בתמורה לתווים אלו.
ב. הרבה חנויות שכלולות בו יקרות, במקבילות להן מוצרים זהים נמכרים במחיר נמוך משמעותית.
ג. ברכישה בתווים לא מקבלים עודף, אלא רק זיכוי לחנות בה רכשתם.
הוא לא עונה.ג - ובענין החנות שלא כיבדה במבצעים הוא ביקש באופן אישי שתצרי עימו קשר בפל' 0548434776 הוא אומר שהוא עומד על זה בכל תוקף, וברוב המקרים אף דורש מהחניות להחזיר כסף ללקוחות.
אז חבל צרו עימו קשר בהקדם... אולי אפילו תרוויחו מזה.
תעדכנו פה מה נשאר.
כאחת שהתעסקה בשנים האחרונות לא מעט בנושא כקרובת משפחה של איש חינוך בכיר מאוד שנשאלת מדי פעם מה לתת לו, הרשו לי להביע דעה:שוברת את הראש מה לקנות לסוף שנה
לרבה מיוחד במינו שמגיע לו מתנה מכובדת בהחלט ..
הבו עיצות מה מומלץ לקנות ..
יעזור לי מאד !
עדיין?הוא לא עונה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: