דרוש מידע נשות מלמדים / רבעס - אנא כנסו !!!

• פותח הנושא qa123
  • פורסם בתאריך

qa123

משתמש מקצוען
זיכוי מכובד בחנות לאביזרי רכב , רעיון טוב ?
(כמובן שהרבה בעל רכב)

ציפופו 1

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
את רוצה לקנות לו או לאשתו?
תבקשי תשובות מהמלמדים עצמם...
(אלא אם כן את מעריכה בעיקר את אשתו על ההקרבה - אבל רשמת שהוא המיוחד במינו..)

אם זה למלמד הייתי קונה כלי כסף או משהו בכיוון..
בעלי אמנם לא מלמד אבל מארגן כל שבת חבר'ה לילדים. אחרי כמה שנות השקעה ומימון ההורים החליטו לקנות לו מתנה והתקשרו אלי לשאול מה הוא צריך, היה ממש מוצלח.
קנו לו טלית חדשה לשבת עם נרתיק מיוחד עם סברובסקי וכיתוב: לכבוד שבת קודש. יפה ומכבד מאוד.
בהזדמנות אחרת לעומת זאת הביאו לו סכין לחלות מכסף שעד היום מחכה בצד שהסכין של היום תישבר....
אז אני כן בעד לשאול את האישה, בד"כ היא תמליץ על משהו לבעל, ואם לא אז לא קונים מה שהיא המליצה.....

משה בר

משתמש פעיל
עריכה תורנית
אנחנו דווקא חסידים מושבעים של הגולד קארד
יש להם 50 או60 חנויות מאד טובות בבני ברק
זוהי המתנה שאנחנו נותנים לכווווווולם.
לגננות למלמדים, ולאחרונה נתתי גם ב3 חתונות ושמעתי רק דשים טובים
ממליצים בחום!

ארבע

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הפקות ואירועים

א. יש חנויות שלא מאפשרות לרכוש מוצרים במחירי מבצע בתמורה לתווים אלו.
ב. הרבה חנויות שכלולות בו יקרות, במקבילות להן מוצרים זהים נמכרים במחיר נמוך משמעותית.
ג. ברכישה בתווים לא מקבלים עודף, אלא רק זיכוי לחנות בה רכשתם.

משה בר

משתמש פעיל
עריכה תורנית
א. יש חנויות שלא מאפשרות לרכוש מוצרים במחירי מבצע בתמורה לתווים אלו.
ב. הרבה חנויות שכלולות בו יקרות, במקבילות להן מוצרים זהים נמכרים במחיר נמוך משמעותית.
ג. ברכישה בתווים לא מקבלים עודף, אלא רק זיכוי לחנות בה רכשתם.

מוזר מאד דיברתי עם המנהל של גולד קארד בפל'
והוא אומר.
א - בענין היוקר - שהוא בדק ואלו החנויות המוכרות והשימושיות שכולם בבני ברק משתמשים בהם (אני ממש מסכים עימו צרכניית גור או דיוטיפרי או טכנו מיקס אלו חנויות זולות מאד שכולם עובדות עימו)
ב - הזיכוי באותה חנות זה נכון אך הוא טוען שמימלא קונים הרי במספר תווים (זה כמו שטרות, והכי יקר הוא 100 ש"ח כך שבדרך כלל משתמשים בשובר אחד מתוך כמה בחנות ורק לעיתים די נדירות צריך לקבל זיכוי מהחנות)
ג - ובענין החנות שלא כיבדה במבצעים הוא ביקש באופן אישי שתצרי עימו קשר בפל' 0548434776 הוא אומר שהוא עומד על זה בכל תוקף, וברוב המקרים אף דורש מהחניות להחזיר כסף ללקוחות.

אז חבל צרו עימו קשר בהקדם... אולי אפילו תרוויחו מזה.

תעדכנו פה מה נשאר.

ארבע

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הפקות ואירועים
ג - ובענין החנות שלא כיבדה במבצעים הוא ביקש באופן אישי שתצרי עימו קשר בפל' 0548434776 הוא אומר שהוא עומד על זה בכל תוקף, וברוב המקרים אף דורש מהחניות להחזיר כסף ללקוחות.

אז חבל צרו עימו קשר בהקדם... אולי אפילו תרוויחו מזה.

תעדכנו פה מה נשאר.
הוא לא עונה.

רחלי טל

משתמש מקצוען
משחק מוצלח לילדים תמיד משמח את הרבי ואת אשתו, וגם אם יש להם כזה- תמיד אפשר להחליף

ov

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
הייתי ממליצה על סט ברכונים יפה לאמצ"ש עם חריטה של שם המשפחה, שיהיה להם במטבח אולי אפילו יש משהו לתליה במטבח.
או לחילופין כמה קריאת שמע למיטה גם עם חריטה של השם משפחה

אנחנו בהיותינו ילדים היינו נותנים את זה כל שנה למלמדים/ מורות, ועד היום מקבלים דשי"ם חמים ע"כ.

Idjdjdjshjs

משתמש מקצוען
שוברת את הראש מה לקנות לסוף שנה
לרבה מיוחד במינו שמגיע לו מתנה מכובדת בהחלט ..
הבו עיצות מה מומלץ לקנות ..

יעזור לי מאד !
כאחת שהתעסקה בשנים האחרונות לא מעט בנושא כקרובת משפחה של איש חינוך בכיר מאוד שנשאלת מדי פעם מה לתת לו, הרשו לי להביע דעה:
אך ורק תווי קניה!!
או בחנות כמו עזרה ואחווה וכו' שיש שם הכל, או לשאול לאיזה חנות ירצו זיכוי.

והכי חשוב, לא לשאול מה רוצים ובסוף להביא משהו אחר לחלוטין למרות שקיבלתם תשובה ברורה! בושה ששואלים אדם מה להביא לו ובסוף נותנים משהו אחר.
אז למה שאלתם?? לא רוצים להביא מה שאני מבקש אל תביאו בכלל. ומדובר על דבר שהמקבל מבקש בהתאם לתקציב כמובן.

GULY EICHEN

משתמש מקצוען
אני מתקשרת אישית לאשת הרבה להודות על השנה המוצלחת וההשקעה,
ראיתי שזה מאד מחמם לב ותורם.
פעמיים בעלי אמר למלמדים באסיפת הורים שרציתי להתקשר ולא היה לי מספר,
והם נתנו את המספר ואמרו שהם באמת ישמחו מאד אם אני אתקשר.
בנפרד, אנחנו שולחים או כסף או משחק לילדים עם זכות החלפה.

שירת הלווים

משתמש פעיל
למה אפ'חד לא חושב לשאול את הרבה עצמו אולי הוא רוצה זיכוי בחנות, אבל מסוג החנויות שישמח דווקא את אשתו, חנות בשמים. מצעים. איפור. או לא יודע מה עוד אשה היתה קונה לעצמה.
מן הסתם שהוא היה שמח לתת לאשתו יותר מהמשכורת שהוא מביא הביתה.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה