משום מה זה נשמע,אשמח מאד מאד ליעוץ ורעיונות מניסיונכם על:
אופציות לעבודה/ איך למצוא עבודה/אופציות להתמודד עם בעיות הקשב..
כאחד שמתמודד גם כן אין אלא אלא להצדיע על הרצון אחרים כבר מזמן היו מתייאשים דבר שני בשביל עבודה לא חייבים לימודים בטוח יש משהו שהוא טוב בו והוא אוהב לעשות ובזה להתמקצע כי בדבר שכיף לו ויעשה לו טוב בודאי יהיה לו יותר קל ודרך אגב אם יש גם היפראקטיביות אני לוקח תרופה שבמקורה היא מיועדת למיגרנות אבל כשהתחלתי לקחת אותה השתנתי לגמרי מבחינת ההיפר אקטיביות שווה לבררבחור צעיר עם בעיות קשב וריכוז ברמה קשה, כל סוגי התרופות לא עוזרים.
בשנות הישיבה היו תקופות טובות יותר ופחות בלימוד אבל תמיד היתה מסגרת חזקה ותמיכה של הרמי"ם.
עכשיו לא יכול ללמוד בכולל.
הוא מחפש עבודה או איזשהי תעסוקה וסדר יום. הבעיה שהוא בלי ניסיון לימודים הם לא אופציה. הוא נמרץ וחרוץ עם כישורים בין אישיים גבוהים וחכם מאד. אבל אבוד מאד עם מה לעשות עכשיו. כל יום שעובר בלי מסגרת מתסכל מאד והמצב נראה אבוד. הוא מנסה שוב ושוב למצוא דרכים להתגבר על הקשב בלי הצלחה.
מחפש כמובן מקום שמתאים מבחינה רוחנית וערכית.
אשמח מאד מאד ליעוץ ורעיונות מניסיונכם על:
כל מי שיש לו רעיון יעזור לנו מאד מאד!
ליד מחשב גם הבן אדם הכי מוסח שיש והכי היפראקטיבי יהיה מרוכז כי בדברים שמעניינים ומרתקים אין הפרעת קשביש לו ADD/ADHD מאובחן או שרק קשה לו לשבת ליד הספר?
נתקלתי באנשים שבישיבה תמיד טענו שאין להם ריכוז וכו' ובעבודה הם מסתדרים יופי.
גם אני הייתי מופתע בפעם הראשונה שתפסתי את עצמי יושב ליד המחשב כמה שעות ברצף בלי לשים לב כשבכולל אני לא מחזיק יותר מחצי שעה.
אני לא מומחה להפרעות קשב וריכוז אבל נראה לי שזה תלוי איך מתייחסים לזה, הנה למשל פוסט שנתקלתי בו לפני תקופה על מתכנתים עם ADHD.
Developer with ADHD? You’re not alone. - Stack Overflow
stackoverflow.blog
חלק מתופעת ה ADHD והמבלבלת כל כךיש לו ADD/ADHD מאובחן או שרק קשה לו לשבת ליד הספר?
נתקלתי באנשים שבישיבה תמיד טענו שאין להם ריכוז וכו' ובעבודה הם מסתדרים יופי.
גם אני הייתי מופתע בפעם הראשונה שתפסתי את עצמי יושב ליד המחשב כמה שעות ברצף בלי לשים לב כשבכולל אני לא מחזיק יותר מחצי שעה.
אני לא מומחה להפרעות קשב וריכוז אבל נראה לי שזה תלוי איך מתייחסים לזה, הנה למשל פוסט שנתקלתי בו לפני תקופה על מתכנתים עם ADHD.
Developer with ADHD? You’re not alone. - Stack Overflow
stackoverflow.blog
אולי לקשר אותו לחברי כנסת,עסקנים.באירגון, ניהול יעוץ כל הנוגע לכישורים אנושיים נמרץ יצירתי תמיד עסוק בהרמת פרויקטים..
אז אולי גם לי יש ADD.חלק מתופעת ה ADHD והמבלבלת כל כך
היא הריכוז שהם חשים כשהם עוסקים בעבודה/בעשיה אהובה עליהם.
יש רמות של הפרעת קשב .אז אולי גם לי יש ADD.
מעולם לא טרחתי ללכת לאבחון, פשוט לא הקשבתי בשיעורים.
מה זה המרלו"ג?במשנת יוסף במרלו"ג
ככל הידוע לי מחפשים עובדים בנרות
הסביבה חרדית לגמרי
ככה שלמשהו במיידי זה יכול להיות פתרון
לעומס נפשי לא מווסת עזר לי (ולעוד) מאד אטומיק- תרופה חדשה יחסית.משום מה זה נשמע,
שנוסף\כתוצאה, מהקש"ר
יש לו עומס רגשי לא מווסת\מסודר,
והטיפול בזה במקביל לטיפול מקצועי בקש"ר,
עוזר המון המון,
ומשנה את כל התמונה,
זה מפרק את הבעיה מבעיה אטומית כללית,
לבעיה נקודתית ופרטית יותר,
בכל אופן שיהיה בהצלחה,
לוקח חודש עד שזה משפיע וצריך להפסיק עם התרופה הקודמתלעומס נפשי לא מווסת עזר לי (ולעוד) מאד אטומיק- תרופה חדשה יחסית.
ממליצה לנסות אותה בתור תחליף לפתרונות אחרים.
וואיי בהצלחה! אין לי רעיונות מצטערת..בחור צעיר עם בעיות קשב וריכוז ברמה קשה, כל סוגי התרופות לא עוזרים.
בשנות הישיבה היו תקופות טובות יותר ופחות בלימוד אבל תמיד היתה מסגרת חזקה ותמיכה של הרמי"ם.
עכשיו לא יכול ללמוד בכולל.
הוא מחפש עבודה או איזשהי תעסוקה וסדר יום. הבעיה שהוא בלי ניסיון לימודים הם לא אופציה. הוא נמרץ וחרוץ עם כישורים בין אישיים גבוהים וחכם מאד. אבל אבוד מאד עם מה לעשות עכשיו. כל יום שעובר בלי מסגרת מתסכל מאד והמצב נראה אבוד. הוא מנסה שוב ושוב למצוא דרכים להתגבר על הקשב בלי הצלחה.
מחפש כמובן מקום שמתאים מבחינה רוחנית וערכית.
אשמח מאד מאד ליעוץ ורעיונות מניסיונכם על:
כל מי שיש לו רעיון יעזור לנו מאד מאד!
אולי קורס חובשים, נכון שהעבודה לא דורשת להפעיל ראש, אבל צריך ללמוד כל הזמן ויש תמיד כמעט לאיפה להתקדם(מער ,חובש, פארמדיק ועוד) והאווירה וסביבת העבודה תרתק כל אחד שבעניין,לא צריך ריכוז גבוה מדי, וכמובן הרבה סיפוקבאירגון, ניהול יעוץ כל הנוגע לכישורים אנושיים נמרץ יצירתי תמיד עסוק בהרמת פרויקטים..
מה הכשרונות שלו? מה הוא אוהב לעשות?
כשהוא היה בחור היתה לו מסגרת הוא תמיד העסיק את עצמו בעזה בניהול הישיבה אמרגן לאירועים ועוד, אבל היתה מסגרת... היום הוא גם מוצא כל פעם מה לעשות אבל זה שאין מה לעשות בבוקר זאת הבעיה.את כותבת שהוא נשוי טרי,
מה היה אתמול כשהוא היה בחור? מה הוא עשה?
הרי הבעיה שלא לא נולדה מתחת לחופה,
הוא בטוח מצא דרך להתמודד איתה כמה שנים, לא?
אני מבינה שכרגע עיקר הבעיה היא בבית, שזה מצב שלא יכול לשרוד כשהוא נמצא, נכון?
תכווני אותנו עוד קצת כדי שנוכל לעזור
איפה אפשר ללכת לאיבחון תעסוקתי שמבין בציבור חרדי ובקש"ר?אין לי כ"כ הבנה בתחום, אבל אבחון תעסוקתי לא יעזור להפנות אותו למה שמתאים לו לפי המצב והכישורים שלו?
לא צריך להפסיק עם התרופה הקודמת, לוקחים במקביל.לוקח חודש עד שזה משפיע וצריך להפסיק עם התרופה הקודמת
למי שיש לו ברמה גבוהה זה מורכב לחיות חודש בלי כלום
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: