יש פסיכולוג קליני בביתר שלמה וינר
הוא מתמחה בתחום
ויש עוד אחד - ד"ר ניתאי מלמד
מומחה להפרעות אישיות 050-9012873
הוא מתמחה בתחום
ויש עוד אחד - ד"ר ניתאי מלמד
מומחה להפרעות אישיות 050-9012873
כל העוסקים בתחום הייעוץ והטיפול הם דיסקרטיים, ועובדים עם הרבה מאוד מחשבה. אין סיכוי שיסגירו וידווחו.נראה לי שהיא באזור ה16, אבל יש לה עוד אחים ואחיות...
הדימוי העצמי שלה באמת לא גבוה לעומת מי שהיא.
האמא די יודעת כל הזמן עם מי היא מדברת ומה היא עושה. לא חושבת שיש לה אפשרות לפנות לארגונים בלי שהאמא תעלה על זה, בפרט שהיא אישה מקושרת גם בכאלה מקומות... ובכלל אם האמא איכשהו תשמע שהיא פנתה ליועצת או משהו הבחורה בכלל תישרף בבית.
זה מה שהצלחתי להבין כשעוד חשבתי שיש איך לעזור לה.
מה שגם נראה לי שהבחורה לא כל כך מבינה שזה חריג. היא כן חושבת שיש אימהות נחמדות יותר, אבל לא מבינה שזה ברמה של לפנות לארגוני סיוע.
זה לא שהיא באה אלי ופרקה מטען. זה תוצאה של עשרות שיחות שחיברתי אחד ועוד אחד. היו גם שיחות יותר פתוחות ואיכשהו זו התמונה שהצלחתי להרכיב.
למי שמעונין אשלח במיילהיתה לאפרת ברזל תוכנית כזאת ב"פתוח" הידברות
ושם היא השתפה מישהי שממומחית בדברים כאלה
אני לא מצליחה לצרף את ההקלטה לכאן כי הקובץ גדול מידי
נו זה חלק מהמחלה...הבעיה היא שאותה אישה מאמינה שהיא האשמה בכל מה שקורה (היא בטיפול כרגע)
אפשר לyaela055674 וההמשך..למי שמעונין אשלח במייל
מחכים מאד
שר עם בחורה מהממת (הבייביסיטר של הילדים שלי) ממשפחה שנחשבת נורמטיבית ונחשפתי ממנה לכמה סיפורים על האמא שאני פשוט לא יודעת אם יש לי למי לפנות בשביל לעזור להם.
מדובר באישה שעובדת בתפקיד חינוכי, בבית היא בעיקר צועקת על הילדים (בכל גיל)
אם מישהו מהם עשה משהו לא בדיוק כמו שהיא אמרה הוא חוטף משפטים מקטינים מאד.
בנוסף, היא מניפולטיבית מאד!
מכירים הפרעה שכוללת את הפרמטרים האלה?
והאם לי, כאחת מבחוץ שלא
מכיר כזה סיפור בדיוקים ואחיות...
האמא די יודעת כל הזמן עם מי היא מדברת ומה היא עושה. לא חושבת שיש לה אפשרות לפנות לארגונים בלי שהאמא תעלה על זה, בפרט שהיא אישה מקושרת גם בכאלה מקומות... ובכלל אם האמא איכשהו תשמע שהיא פנתה ליועצת או משהו הבחורה בכלל תישרף בבית.
מה שגם נראה לי שהבחורה לא כל כך מבינה שזה חריג. היא כן חושבת שיש אימהות נחמדות יותר, אבל לא מבינה שזה ברמה של לפנות לארגוני סיוע.
זה לא שהיא באה אלי ופרקה מטען. זה תוצאה של עשרות שיחות שחיברתי אחד ועוד אחד. היו גם שיחות יותר פתוחות ואיכשהו זו התמונה שהצלחתי להרכיב.
תהיי לה דוגמה אישית, ותבין שאפשר אחרת.נראה לי שהיא באזור ה16, אבל יש לה עוד אחים ואחיות...
קוים נרקסיסטים יש לכל אדם ובגילאים הצעירים יותר. הגדרת נרקסיסטיות ממש לא.לידיעה בלבד.
נרקיסיזם, בדרך כלל זה תורשתי.
תנסי לעודד אותה כמה שאת יכולהלאחרונה יצא לי להעמיק את הקשר עם בחורה מהממת (הבייביסיטר של הילדים שלי) ממשפחה שנחשבת נורמטיבית ונחשפתי ממנה לכמה סיפורים על האמא שאני פשוט לא יודעת אם יש לי למי לפנות בשביל לעזור להם.
והאם לי, כאחת מבחוץ שלא קשורה למשפחה איך לסייע לבחורה הנשמה הזו?
אגב, יצא לי פעם לדבר עם האישה הזו, היא היתה נעימה מאד ונטפה דבש ונופת צופים.
לאבחן או לטפל?כמו שכבר כתבו קשה עד בלתי אפשרי לאבחן נרקיסיזם.
מצרפת קובץ עזרה ראשונהלאחרונה יצא לי להעמיק את הקשר עם בחורה מהממת (הבייביסיטר של הילדים שלי) ממשפחה שנחשבת נורמטיבית ונחשפתי ממנה לכמה סיפורים על האמא שאני פשוט לא יודעת אם יש לי למי לפנות בשביל לעזור להם.
והאם לי, כאחת מבחוץ שלא קשורה למשפחה איך לסייע לבחורה הנשמה הזו?
אגב, יצא לי פעם לדבר עם האישה הזו, היא היתה נעימה מאד ונטפה דבש ונופת צופים.
נכוןהבנתי שלא כל פסיכולוג מתמחה בזה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: